Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 35 - QPR (H) 29.04.2012, 14:30h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 102
  • Pregledi 8,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Sve osim pobjede je ravno čudu! :P
Što se mene tiče može bilo kakva pobjeda samo da su 3 boda upisana al brate volio bi da se ovim šupcima osvetimo sa bar 3 komada u mreži... B)
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1335700455' post='44295']
Iz nase grupe za fb-a

[img]http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/528867_343429859057961_166850193382596_894406_651445207_n.jpg[/img]

[b] [/b] [size=4]Klupa: Turnbul[/size][b][size=4]l, Hutchinson, [/size][/b][size=4]Romeu, Ramires, Meireles, Malouda, Drogba.[/size]
[/quote]
aleluja napokon i on na klupi
Zadovoljan sam. Opet su neki igraci dobili sansu, a neki su postedjeni. To se tako radi. To sto je Bosingwa stoper je haos, ali jbg imamo samo jednog zdravog stopera.

Samo hrabro!
RDM proba Bosingvu na stoperu za finale...
Naravno,ako Kejhil,ne daj Boze,ne moze.
[quote name='Elao' timestamp='1335377670' post='43317']
Dragi Cae sta da ocekujem nakon ovakvih predstava Chelsea, ma 5 komada minimalno ;)
[/quote]
Past ce i 5. ne brinem se :) nego sve pohvale za sve igrace, u drugom bih volio vidjeti Hutchinsona jer odbrana i nea nekog posla, a takodjer ja kao jedan od vecih kriticara (opravdano) Torresa bih vise od svega da zabije svoj prvi hattrick :).
sta se ovo desava qpr :D fino im ideeeee..bravo nasiii sad do kraja sezone lagano sve pobijede bez primljenog gola i dobro je.i ovaj hocu da kazem da onaj nas fereira igra kao lud ,,koliko sam ja gledao covjek greske nije imao svaka cast igracino :)
E nek smo ih rasturili samo šteta što su stali taman sam počeo uživat u punjenju. :)
Jbg ipak nam predstoje ultra važni mečevi tako da su morali usporiti. Papci imaju sreće moglo je završiti 8: 0
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.