Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 35 - QPR (H) 29.04.2012, 14:30h

Istaknuti odgovori

Trebalo bi odmoriti Cola, nije mi jasno zasto Bertranda nema na klupi. Odlicno za samopouzdanje, samo jos da padne petarda, da podsetim, i gol razlika moze biti bitna i mi i Totenhem imam +18. Vrlo je moguce da se zatvori krug sa njima.
  • Odgovori 102
  • Pregledi 8,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Igra je besprjekorna, šta samo znači samopouzdanje... B)
mogu dat go kad hoće, čini mi se.
Ovako nismo igrali još od Karletove ere sjećatite se šta je blo Wiganu, Aston Villi, čini mi se i Sunderlandu, po najmanje 6 komada.
El Ninho je taman usao u formu kad treba da zagorca zivot svoom bivsem klubu. Bice dosta 2 na enfildu i dva na vembliju. :)
Nisam bio u mogucnosti gledat utakmicu, ali ovo je guzenje u stilu 2009/2010 sezone.. Terry zabio, Danny također, a Torres - sta reci. Covjeku se otvorilo, predviđam mu i gol na Anfieldu.. Svaka čast majstore, isplatilo se čekati za ova tvoja 4 gola u 2 utakmice, nadamo se da je ovo tek pocetak :)
Šaljemo govna u 2. ligu, ovo im je za onu prvu utakmicu u prvenstvu.. sve se vraca, sve se placa :)
Predobra igra i bez odustajanja, uvjek za gol vise se islo a tako i treba, svi na nivou a Torres i iznad :) a bas im je sad sjela sestica za onu prvu utakmicu i abd nek se pozdrave sa PL.
A došlo napokon vrijeme da i to doživim,Nando uvalio tricu...
Prelijepo popodne na Stamfordu. Golovi, igra, borba, trka. Vidi se šta radi samopouzdanje u fudbalu. Svi su bili odlični. B)
Uživajmo svi skupa, jer već dugo nismo imali priliku:

http://www.youtube.com/watch?v=dQsjAbZDx-4&ob=av3n
Zadovoljstvo je bilo pratiti mec! :)

Odmah gol u prvom minutu a onda gazenje...Majstor uvalio 3 komada,neka odigra ovih mesec dana kako zna i ume pa da cekamo ponovo,nemam nista protiv :D

Vrlo je bitno sto se i gol razlika poboljsala,jos kad bi Blekburn sapleo Totenhem,uh,to bi bilo super.
Odlicno,idemo dalje,sledi novi bitan mec protiv Njukasla.

COME ON!
  • Autor
Ja mogu reći da sam stvarno uživao u utakmici od prve sekunde do Webbovog zvižduka za kraj utakmice. RDM mora, ali MORAAA dobiti produženje ugovora. Jednostavno igramo pod njegovom dirigentskom palicom s jako puno srca, jer taj čovjek zrači pozitivnom energijom. To je zbog ljubavi prema klubu. Torres fenomenalan, ne mogu vjerovati da sam ga zavolio, bio mi je uvijek mrzak. I ne mogu vjerovati da mi je vratio vjeru u sebe. Svaka čast. A Maloudi je vrijeme da ide, gori je od Ramosa i on i njegove svemirske lopte. Vidi se da će nam Ramires faliti u finalu, a Essien nikako da vrati formu, Mikel trenutno svemir za sebe u odnosu na njega. Drogba i Mikel obrambeni vezni u finalu Lige prvaka, Torres u napad, nema druge :)
[quote name='Cleo' timestamp='1335710827' post='44380']
Tovari :D

Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk
[/quote]

To da se malo pohvalis frajeru... :P

Sent from my iPhone 5S (koji ne postoji) :P
[quote name='Caeruleus' timestamp='1335710599' post='44376']
Ja mogu reći da sam stvarno uživao u utakmici od prve sekunde do Webbovog zvižduka za kraj utakmice. RDM mora, ali MORAAA dobiti produženje ugovora. Jednostavno igramo pod njegovom dirigentskom palicom s jako puno srca, jer taj čovjek zrači pozitivnom energijom. To je zbog ljubavi prema klubu. Torres fenomenalan, ne mogu vjerovati da sam ga zavolio, bio mi je uvijek mrzak. I ne mogu vjerovati da mi je vratio vjeru u sebe. Svaka čast. A Maloudi je vrijeme da ide, gori je od Ramosa i on i njegove svemirske lopte. Vidi se da će nam Ramires faliti u finalu, a[b] Essien nikako da vrati formu, Mikel trenutno svemir za sebe u odnosu na njega. Drogba i Mikel obrambeni vezni u finalu Lige prvaka, Torres u napad, nem[/b]a druge :)
[/quote]
essien je meni dns bia bas dobar svaki balun isa od njega, a sta rec za torresa neka ovako nastavi pa ce svima bit belaja,steta ja san tia jos koji gol jer qpr mi se bas gadi
jako dobra utakmica, uvjerljivo smo isprašili QPR i vjerojatno su u championshipu iduće sezone, još smo im ubili gol razliku :D
svi su bili odlični pa neću sad jednog po jednog, samo bi Torresa prozvao, čestitke za aprtiju i 3 komada :) mogu se samo sa žaločšu pitat što bi bilo da smo RDM-a imali cijelu sezonu na klupi, kakav majstor :) jedina zamjerka mu je što nije igrao Romeu i što nije odmorio Lampsa, čovjek je već u godinama a već za 3 dana igramo važnu utakmmicu protiv Newcastlea, a znamo kolko Lamps znaći ovoj ekipi :/
Inače odličan posao smao tako nastavit , i nadam se sa RDM-o na čelu i naredne sezone :)
Odakle da pocnem, nisam gledao prvo poluvrijeme...
Sto se tice drugog polivremena igra je bila odlicna, posjetilo me na onu igru od prije 3,4 godine. Lijepo je vidjeti igrace ovako rastrcane, sigruno da je prolaz u finale Lige Pravaka (pobjeda protiv Barce) imala dosta uticaja na motivaciju. Igraci su djelovali opusteniji, igrali su slobodnije, napadacki itd... Rekao sam ja da je Torresov gol protiv Barce podigao moral i treba ga staviti u prvi tim... Cestitke na hattricku..

Cestitke i ostalima, ono sto sam gledao dotukli su QPRa do dna. I nadam se da ce ispasti iz lige...
Nisam gledo utakmicu , svaka cast momcima razbili ih :D
Samo tako kiksat ce Tottenham moramo dobit Newcastle u srijedu :D

Come on Chelsea !
odlična utakmica, stvarno užitak za gledanje, svi su jako dobro odigrali, sretan sam što je sam hutchinson upisao nastup za 1. tim nakon teške ozljede, a sad ajmo po novu pobjedu protiv barcodesa :D KTBFFH !!!
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.