Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 35 - QPR (H) 29.04.2012, 14:30h

Istaknuti odgovori

0,,10268~7048739,00.jpg

ENGLISH PREMIER LEAGUE

STAMFORD BRIDGE

CHELSEA FC versus QUEENS PARK RANGERS FC

APRIL 29TH, 2012, SUNDAY

13:30H (14:30H SCET)

PREVIEW: Zibel

Šta očekujete od ove utakmice? Da li je došlo vrijeme da trijumfiramo ove sezone protiv londonskog kluba?

• Odgovori 102
  • Pregledi 8,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

I posle odlicne predstave protiv Napolia smo ocekivali cuda a dobili sipak....
Tako da ovaj put ocekivanja svodim na minimum. Pobeda, pa kakva god bila, samo nek su tri boda.
Mislim da ce postava opet biti znatno izmenjena, nesto slicno utakmici protiv Arsenala. Nasi momci su se mnogo potrosili protiv Farcelone, i trebace im vremena da se smire i odmore.

I posle odlicne igre protiv Napolia smo ocekivali brda i planine, a dobili sipak :)

Ovaj put ocekivanja svodim na minimum. Pobeda, kakva god da je, i ja cu biti zadovoljan :)
Ocekujem da ce sastav tima biti nesto slicno kao na utakmici sa Arsenalom. Nasi prvotimci su mnogo snage potrosili u spektaklu na Nou Campu, i trebace im vremena da se smire i odmore.
jučer smo pokazali da znamo naplatit račune, a ako me sječanje ne vara i QPR nam je nešto dužan..... mislim da na krilima one pobjede dečki mogou sve pobjedit a šta nebi putnika za 2. ligu, mislim da se ipak njih netreba respektirat već otić žustro po 3 boda, sve ostalo bio i kiks. Jedino što je sjebaono što su se dečki potrošili puno jučer ali ima do ove utakmice još 4 dana tako da se svi stignu posložit, ima dosta njih što neće mož sudjelovat u finalu LP pa su njima prvenstvo i finale FA cupa prilika da ispucaju frustracije, dečki su u naletu i samo a utakmica jučer ih je samo digal i mislim i nadam se da QPR neće bit problem, i da u miru dočekamo kiks Newcastlea pa onda da ih rješimo :)
treba ubacit igrace koji nisu igrali sansa ponovo za mlade igrace romeua,bertnarda,mozda cak i lukakua bar na klupu pa ubacit ako budemo imali rezultat i ovo je ako se nevaram zadnja utakmica suspenzije za ivanovica esien i staridz ce vjerovatno od prve minute
Stavio bi nešto slično kao protiv Arsenala...

Cech

Ivanović------Luiz-----Terry------Cole/Bertrand

Essien--------Romeu

Ramires---------Mata-----------Sturridge

Torres
4. Mesto se mora osigurati, i onda bez prevelikog pritiska u finale ulazimo.
Mislim da ce Bertrand opet dobiti sansu. Kao i Danny. Pobjedu ocekujem, bezobrazno bi bilo nesto drugo i pomisljati. Kakva god da bude, 3 boda su 3 boda, simple as that.

Idemo!!!
Ferreira____Chalobah/Hutch/Ake______JT________Ryan
_____________Oriol__________Bizon_______________
______Danny_________Mata__________Kalou________
___________________Torrke______________________

Klupa: Ross, Bamford/Lukaku, Bozzy, Malouda, Raul/Obi, Ramiz, Piazon

Puste želje, ali makar da se nešto ostvari od ovoga. :D

A za tekmu, ma što bi reko Ami G i njegovi Flamingosi u onoj pjesmici: Jeeebemoo gdje stignemoooo... :lol: ;)
[url="http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2135812/Premier-League-cancel-Chelsea-QPR-handshake.html"]http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2135812/Premier-League-cancel-Chelsea-QPR-handshake.html[/url]
Ma igrat ce vjerovatno oni sto ne igraju finale.. Ivanovic ramires terry meireles.. Jedino ako ih ne ostavi da odmore.. Torres sturridge kalou isto od prve..
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.