Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 20: Manchester City (A) 04.01. - 18:30h

Istaknuti odgovori

U nedjelju nas ocekuje novi mec Premiershipa, gostovanje Cityu.

City iako u borbi za titulu ima dosta falinki, nije to ona teska masinerija koja nas je mljela godinama. Itekako imamo sansu za 3 boda, samo ako budemo hrabri.

Ekipu ce voditi Calum McFarlane, trener U-21 tima, zajedno sa svojim pomocnicima. Od Marescinog staffa ostao je samo specijalist za prekide.

Radujem se utakmici. Barem znam da se malo probudio klub, ucmala i sterilna atmosfera oko ekipe se sada potpuno mijenja. Sretno Plavci, obradujte nas!

• Wisey mijenja naslov u Matchday 20: Manchester City (A) 04.01. - 18:30h

Nadam se da ce Marescin otkaz imati pozitivnog effekta i da se izvucemo iz ovih govana, jer ako nesto zelimo izvuci iz ove sezone, mo moramo poceti pobjedjivati vec od ove utakmice. 

Maresca je katastrofalno vodio utakmice protiv Citya. Prošle sezone smo igrali protiv Citya na otvaranju sezone i pokazali smo 0 energije. Kakve su bile pripreme nije bilo ni za čuditi. U drugom dijelu sezone je protiv nas debitovao Khusanov. U prve 3 minute nam je poklonio 3 šanse i zabili smo gol. Nakon toga smo trošili vrijeme umjesto da ih stisnemo dok im je voda u ušima. Uspjeli smo izgubiti dobijenu utakmicu. Šta god da urade u nedjelju to će biti bolje od ovoga.

Halanda nema ko da zaustavi, ocekujem da James i Cucu odrade posao protiv krila njihovih. Palmer bi trebalo da bude motivisan ali Pep ce to ocekivati pa bi nasi ostali ofanzivci mogli profitirati od toga.

Dilema najveca ko ce u sredinu pored Enza. Voleo bih da to bude Santos. Previse smo ranjivi u odbrani da bi igrali neku takticku utakmicu i cekali gresku protivnika. Izaci na teren hrabro i rastereceno, pobiti se muski pa kako god bude. 

• Autor

James je u sredini jer je Caicedo vec nakupio kartona za suspenziju. Isto tako Gusto glumi lijevog beka, s obzirom da nema Cucurelle a Hato je nasao kad ce se povrijediti. Inace ofanzivna formacija, Estevao igra.

Jørgensen na golu, mora da je Sanchez bolestan.

Odbrana plus golman bas kriticni.

Just now, Wisey said:

James je u sredini jer je Caicedo vec nakupio kartona za suspenziju. Isto tako glumi lijevog beka, s obzirom da nema Cucurelle a Hato je nasao kad ce se povrijediti. Inace ofanzivna formacija, Estevao igra.

Jørgensen na golu, mora da je Sanchez bolestan.

Fofana bolestan dok je Sanchez neki problem sa misicem.

Sve zavisi od pristupa igraca. Ako budu naspanovani mozemo ih dobiti. Ako ne bude svih 11 igraca dalo svoj maksimum, poraz nam ne gine i to mozda vece razlike.

skoro 5 kilometara City vise pretrcao za poluvrijeme. Majku vam jebem, pogledajte Jamesa al se setka kod gola, bukvalno Cherki ga pretrcava on gleda.

• Autor

Dominiraju i guze nas lagano ko u stara dobra vremena. 11 utakmica ih nismo pobijedili, bit ce 12 veceras. 

Prvih 15ak minuta smo izisli visoko, misli covjek da ce krenuti jako. Nakon toga ljudi nas sabili na 30-35 metara, gol je visio u zraku cijelo vrijeme naravno dok nije jedna usla. Nevjerovatno sta je celavi majmun uradio od ove ekipe, imamo dobre igrace ali ljudi su toliko nepovezani, rastrzani, bezivotni. Izgleda predali se vec pocetkom januara.

Mi nismo nazalost dovoljno uigrani da igramo timsku odbranu, zato i ne znamo sacuvati rezultat te smo izgubili 20 bodova u utakmicama u kojima smo vodili. Kad dodas da imamo previse individualnih kiksera pozadi, rezultat je ovo. Da i kad se pokusavas braniti, igrati bunker, opet ti ljudi daju gol i naprave 2 zicera.

Nek ostave ovog trenera taman, igracima je svejedno, energija je uzas i realno nije dobro sklopljena ekipa. Odbrana osvaja trofeje a bolju odbranu od nas ima Jezero iz Plava. 

Vikend je počeo tako što sam gledao usrani West Ham, kojeg su Wolwesi mrtvi rasuli, ekipa koja je za pola sezone skupila 3 boda (jedan u proslom kolu :D) 

I sada za kraj vikenda opet gledam West Ham, samo su u nasim dresovima...

Tako igramo, ko mrtvi i očajni West Ham, doduše kad je sastav izašao, patnja se i očekivala, nema Cucurelle, Caideda dva veoma bitna igrača i igrači koji trče, ono što je bitno protiv Citya. Odbrana kriminalna i na papiru i na terenu, u napadu i kada se imalo prostora i šanse da se uradi nešto Joao Pedro ako vidi loptu to se sve završi mrtvilom i nekim pasom nazad...

Možda bih pokušao vratiti Jamesa nazad na beka, ubaciti Santosa, izbaciti Badia također Joao Pedro out, neka udje Delap možda, daj da se pokuša nešto danas...

Ja i dalje nevjerujem da nas kapiten ovako dzogira pored Cherkija bez trunke energije i zelje da ga proba sprijeciti da doda loptu. Daj molim vas nek mi neko objasni zasto? Ovdje se ne radi o greski, losem pasu, nego cisto o zelji i volji.

14 minutes ago, hamco said:

Mozel mi neko objasniti sto James ovdje njje pokazao vise zelje i truda da sprijeci pas Cherkija?

• Popularna objava

I SVI SU NA TERENU PIČKE, NIKO DA UĐE U DUEL, RASTAVI OVOG CHERKIA JEDNOM NA KOMADE I DOBIJ KARTON ALI MU JEBI MAMU, NE ZNAM ŠTA STE SE SASRALI, DAJ AGRESIVNOSTI MALO. BERNARDO ROLA LOPTU U KAZNENOM PROSTORU, RIJENDERS ISTO TAKO, KOJI VAM JE KURAC

Divim se fudbalerima ovog kluba, imaju priliku da pred svojim ocima gledaju velemajstore fudbalske igre kako drze cas fudbala, i pritom ne da nisu platili ulaznicu, nije cak ni gratis, placeni su da gledaju i to iz prvog lica, u centru zbivanja, bas je lepo igrati za Chelsea.

• Autor

@hamco

Prije toga je imao 2 sprinta, mozda je ostao bez daha a ovdje Cherki trci od njega ukoso prema lijevoj strani. James je ovdje najmanji problem, opet je nas najbolji igrac daleko. Presjekao je masu lopti na sredini.

1 minute ago, hamco said:

Ja i dalje nevjerujem da nas kapiten ovako dzogira pored Cherkija bez trunke energije i zelje da ga proba sprijeciti da doda loptu. Daj molim vas nek mi neko objasni zasto? Ovdje se ne radi o greski, losem pasu, nego cisto o zelji i volji.

Nema se šta objasniti, nije ispratio igrača i to je to, kraj priče, kao i uvijek lose reakcije i nezainteresovanist dovode do toga da se primi gol. Sad su to bili James, Jorgensen, Badi proslo kolo Garnacho uz pomoć ćabole i tako u krug...

Just now, Wisey said:

@hamco

Prije toga je imao 2 sprinta, mozda je ostao bez daha a ovdje Cherki trci od njega ukoso prema lijevoj strani. James je ovdje najmanji problem, opet je nas najbolji igrac daleko. Presjekao je masu lopti na sredini.

Ima i ovo smisla, nije da je Cherki isao sam prema golu, nisam ispratio ovo da je James imao par sprintova prije toga, ali ona rupa u sredini sto je ostala je isto bila kriminalna...

1 minute ago, Wisey said:

@hamco

Wisey kako ostao bez daha jebem ti fudbal i sve, tek 45 minuta odigrao. Daj slomi ga, uleti mu u kosti, nedaj lagano nista.

Update:

EVO GA IZMJENA 

ESTEVAO OUT

SANTOS IN

U prevodu, trener ne zna šta da uradi, zna da bi Santos bio dobar u sredini ALI koga izbaciti, budući da nemam ni znanja ni muda da krenem malo makar naprijed protiv Citya daj da izbacim najmladjeg, Estevaa, neka se na njemu kola slome, bez obzira na to što on svojom magijom može donijeti puno za razliku od pojedinih češača kurca

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.