Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 20: Manchester City (A) 04.01. - 18:30h

Istaknuti odgovori

8 minutes ago, Kun Aguer0 said:

Update:

EVO GA IZMJENA 

ESTEVAO OUT

SANTOS IN

U prevodu, trener ne zna šta da uradi, zna da bi Santos bio dobar u sredini ALI koga izbaciti, budući da nemam ni znanja ni muda da krenem malo makar naprijed protiv Citya daj da izbacim najmladjeg, Estevaa, neka se na njemu kola slome, bez obzira na to što on svojom magijom može donijeti puno za razliku od pojedinih češača kurca

Ma nije nego se zbunio covek, Santos se zove Andrey pa pomislio da uvodi Shevchenka, mislio da je ofanzivna izmena...

• Autor

Ovo se zove psihicko silovanje. Do te mjere su nasi igraci u strahu da se sada boje i Khusanova, Akea, nekog O'Reillya, smijesnog Nunesa, nedokazanog Cherkija i solidnog Reijndersa. Povlace se i boje bez razloga.

Trebali smo i mogli itekako pobijediti ove, nudili nam se. Samo treba muda imati. Dobro hajd, ponijet cemo bod opet. Da je celavi majmun na klupi bio, ne bismo ga uzeli sigurno.

Nek se Guardiola napusi kite, dosta je i njega bilo. Bravo McFarlane.

Hvala Enzu za makar malo radosti na kraju nakon generalno očajne utakmice, najviše je zaslužio ovaj gol danas. Od ostalih reklo se sve Joao Pedro i Neto kriminalni, obojica su trebali ostati u svlačionici nakon 45 minuta a ne Estevao, Palmer je morao vani nakon 70 minuta.

Momci sa klupe Santos i Delap su unjeli malo živosti u ekipu, lijepo za vidjeti...

Cim ekipa igra napadacki sa puno tempa i trke, nikakvo kurcevo nadmudrivanje i taktike odmah je to 10x bolje. Ne znam sta je bio cilj prvo poluvrijeme ali ono je bilo nase najgore poluvrijeme zadnje 2 godine. U drugom smo bili daleko bolji i odlucniji, da nismo imali retardiranog Neta vjerujem da bi izjednacili ranije a onda vjv i pobjedili. 

image.thumb.png.65b250b0f467a70e6f4a2e101d76c2f9.png

Bas cudan mec. Po sansam ispalo da smo bili nadmocniji. A nismo. U mnogim segmentima bih je uporedio  mi sa usran vilom. Sta bi bilo sa Mareskom ne znamo ali tim ima mehanizme u ugri dovoljno kvaliretne da ugrozi tim kao sto je City ,  definitivno. jos bez Caiseda i Kukurelje. 

Svakako nam trebaju 2 3 iskusna pojacanja! Al to nikad necemo videti jer to nije poenta ovog kluba.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.