Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Patrick Van Aanholt (2009-2014, 2 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 139
  • Pregledi 14,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Šteta, meni je baš bio drag i nadao sam se da će zaigrati za Chelsea

qlEcXUe.png

Ja se više ni za jednog mladog igrača ne nadam. Apsolutno nijednog. Bio sam uvjeren da će Chalobah, Piazon i Lukaku od ove mlađarije uspjeti u klubu. Ali i oni će otići. Lukaku prvi, pa Piazon i na kraju Chalobah. A prije toga Ake.

Evo dva mlada talenta, dva lijeva beka - Ryan Bertrand i Patrick Van Aanholt za koje smo mislili da su budućnost odoše. Chelsea izgleda voli samo posuđivati mlade igrače i onda okrenuti koji miliončić na njima i to je to. Klub nema takvih ambicija s akademcima kakve mi očekujemo, a svaki pametan mladi igrač nikad neće ni potpisati za Chelsea ako želi uspjeti. I Bamford će na kraju otići. Terry je posljednji veliki igrač iz naše akademije i bojim se da će na tome ostati za dugo dugo vremena.

Hahahaha, kad se samo sjetim kad smo prije dvije godine vodili diskusiju tko će nasljediti Ashleyja Colea - Van Aanholt ili Bertrand.

Pa onda one rasprave tko je bolji defanizvno, a tko ofenzivno od njih dvojice. I zalaganje za jednog i za drugug. A do kraja ljeta će i Bertrand odlepršati xD

Uglavnom sretno u nastavku karijere.

1.5m funti... Mislim, smiješna cifra.

Hahaha. A ima onih koji govore da CFC fine pare zarađuje na prodaji ovih mladih akademaca koji su godine provodili na posudbi. Više ni to ne fercera xD

• 2 godine kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.