Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Patrick Van Aanholt (2009-2014, 2 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 139
  • Pregledi 14,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='how yes no' timestamp='1327702003' post='20891']
Izgleda da je ovaj ubo s posudbom kao i u prvom dijelu sezone. Klupa opet, mada je odigrao zadnjih 20 minuta.
[/quote]
Makar 20 minuta, tamo nije ništa. Valjda se može probit, pa mladi Kalaš je upao u tu ekipu bez problema, može i Patrick koji je puno iskusniji.
  • 2 sedmice kasnije...
Nije dobro igrao, sam je to i izjavio. Gledao sam mozda 40% tekme (streamovi su mi losi zbog ovog snega) i moram da kazem da je Bertrand mnogo bolji na poziciji levog beka. PVA voli previse da ulazi u centar kad ide u napad. Samo je pitanje vremena kad ce ga neko baciti u vezni red.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1329658231' post='27906']
U 16:30 protiv Twentea danas.
[/quote]
Oficijalno da igra ili samo lupas u prazno ? :D
Kalas and Aanholt both gonna start Vitesse big match against Twente
Finally Davila returns to the bench !! .. he did well with the reserves .. this may be the reason !

Evo lijepih vijesti iz Vitesse-a
  • 3 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
Å ta vi mislite, da li bi se od Patricka mogao napravit Bale?

Pozicija lijevog beka je popunjena (Cole i Bertrand, bar za još dvije sezone, a možda Cole posluži još, nikad se ne zna), tako da Patrick tu nema mjesta. Ali mladi Holanđanin, je veoma jak u ofanzivi, prebrz je, fenomenalan šut i centaršut, uz solidnu tehniku, pa kad tome dodamo da je on u stvari lijevi bek (dakle može i nazad pomoć), nekako sam došao do zaključka da bi on baš mogao biti krilo koje bi RDM-u odgovaralo, njegovom sistemu, gdje krila moraju biti dobri i naprijed i nazad. Baš kao što je Bale.

Sad nešto kontam, pa moglo bi se to uradit. Jest da nebi imali na toj lijevoj strani Hazarda ili Hulka ili Williana, ali bi imali igrača koji potpuno odgovara filozofiji RDM-a, bar ja tako zaključih.

To bi naročito bilo dobro u utakmicama protiv jačeg protivnika, gdje često branimo gol, tako da bi on po meni mogao doći do izražaja.

Il jednostavno "tutnut" ga nekome, jer na liijevom beku nažalost neće imat mjesta u Chelsea-ju.
Ima ugovor do 2015. najbolje rijesenje je da to vrijeme provede na posudbi, i konstantno igra. Pa moze onda da zamjeni Ashleya, ako pokaze kvalitet :)
bilo bi ga korisno zadržat, pošto ipak Ash stari i dajem mu maximalno još 2 sezone da igra na ovom nivou al vidimo da i ove sezone pruži odličnu partiju tek nakon par utakmica odmora, mislim da je on koristan za razvitak Bertranda , ipak je najbolji ljevi bek svijeta možda i povjesti ako ne najblji u top 5 a kada on ode smatram d će Bertrand zauzeti njegovu poziciju i ulogu a onda bi dobro došao PVA , home made igrač ne prekvalitetan, točno ono što će trebat da se rtira sa Bertranom i da ga odmori. Nači još 2 sezone na posudbu i onda tako al nitko neće unaprijed pristat bit nećija zanmjena do kraja karijere, možda da ima 30 godina al ovako teško, makar bi za Chelsea bilo idealno
Da se ja pitam, zadržao bih ga. Momak je talentiran i može napredovati samo treba kvalitetan rad, možda čak neki posebni treninzi. Sad ne vjerujem baš da može postati Bale, ali mogao bi koristiti u ekipi. Pitanje je želi li on to squad mjesto poput Zhirkova. Ipak mislim da će završiti u nekom drugom klubu nažalost. :)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.