Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Patrick Van Aanholt (2009-2014, 2 nastupa)

Istaknuti odgovori

Patrick-van-Aanholt_2555429.jpg

21-godišnji nizozemac, s obzirom da igra lijevo krilo, dosad nije dobio mnogo prilike pored Ashleya Colea, te će se u budućnosti boriti s Bertrandom za tu poziciju.

Trenutno odrađuje posudbu u Wiganu.

• Odgovori 139
  • Pregledi 14,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Dobro da je u Wiganu jer će igrati u Premier ligi s njima a i lakše ćemo ga gledati kako igra u Wiganu nego u nekoj Nizozemskoj ligi isl.

• 2 sedmice kasnije...

Dobro da je u Wiganu jer će igrati u Premier ligi s njima a i lakše ćemo ga gledati kako igra u Wiganu nego u nekoj Nizozemskoj ligi isl.

Sad protiv Evertona upisao prvi nastup nadam se da će bit standardan

Po mom mišljenju Bertrand i nije toliko puno bolji od njega,i sigurno će bit velika konkurencija Bertrandu ako ne i standardan umjesto Colea.

• Autor

Po mom mišljenju Bertrand i nije toliko puno bolji od njega,i sigurno će bit velika konkurencija Bertrandu ako ne i standardan umjesto Colea.

Bogu hvala da neko misli kao ja :) vecina navijaca Bertranda necu rec dize u nebesa, ali smatra za klasu boljim od Patricka, mada ja ne vidim po cemu je to bolji, dapace puno mi se vise dopada van Aanholtova igra..

Van Aanholt je meni poput Bosingwe na desnoj strani. Dakle naprijed odliÄan, ali propuh pozadi. Bertrand je puno bolji u tom segmentu. Al bolje da imamo dva talenta koji će se borit za poziciju nego da nemamo nikoga. Meni je draži Ryan, ali nebih se bunio da i Patrick bude zamjena za Cole-a.

Stvarno ce biti žestoka borba izmeÄ‘u van Aanholta i Bertranda za poziciju lijevog beka nakon povlaÄenja A.Cole. Ali ovime može samo klub da profitira :D :D :D

• 4 sedmice kasnije...

Izgleda da se ni on nece naigrati u Wiganu, nije bio ni na klupi u utakmici protiv Fulhama, a i nezz kako su ocekivali da igra pored jednog od boljih lijevih bekova u ligi Figueroe, kada saljes igraca na posudbu ne treba gledati jacinu tima nego broj i kvalitet igraca na toj poziciji

Trebalo bi njega u Zrinjski na jednu sezonu, pa bi posto bog i batina ko Luka Modric nakon jedne sezone po livadama BiH.

• 2 mjeseca kasnije...
[url="http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2568792,00.html"]http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2568792,00.html[/url]

Ja i zaboravio na PvA. Kako samo loše posudbe ove godine, nadam se da će dobro razmisliti o Joshu.
pozdrav svima ja sam novi na ovom forumu što vjerojatno i sami kužite, već sam duže registriran al nestžem baš komentirat nadam se da ću ubuduće više djelit mišljenje svama i sudjelovat u raspravama , ovo mi se ćini kao jedan od boljih foruma pogotovo ako ste navijač Chelsija, čini se da se admin/i puno trude oko poboljšanja foruma , htio bih reći da se to vidi i čestita im na dobrom poslu .
Iako sam vatreni navijač Chelsija moram reć da je uprava grozna bar po mom mišljenju i da se njihv rad meni uopće ne sviÄ‘a, evo primjer Cahil po meni nepotreban igrač jer na toj poziciji "imamo" Brumu ,Kalasa te Calobaha kao dobre mlade igrače i velike nade i nevidim zašto se njima neda prilika umjesto što se dovodi Cahil , i bojim se da če tako biti i Aanholtu i Bertranu da će uprava dovest nekog višmiliunskog beka koji će zamjenit Colea a ovi će propast na silnim posudbama daj bože da griješim , nadao sam se da će AVB ovim dolasko takve stvari past u zaborav i da će se dat veća šansa našem podmlatku ali ćini se da od toga ništa.... nažalost.... pozZ
[quote name='Vinko' timestamp='1326161877' post='15958']pozdrav svima ja sam novi na ovom forumu što vjerojatno i sami kužite, već sam duže registriran al nestžem baš komentirat nadam se da ću ubuduće više djelit mišljenje svama i sudjelovat u raspravama , ovo mi se ćini kao jedan od boljih foruma pogotovo ako ste navijač Chelsija, čini se da se admin/i puno trude oko poboljšanja foruma , htio bih reći da se to vidi i čestita im na dobrom poslu . Iako sam vatreni navijač Chelsija moram reć da je uprava grozna bar po mom mišljenju i da se njihv rad meni uopće ne sviÄ‘a, evo primjer Cahil po meni nepotreban igrač jer na toj poziciji "imamo" Brumu ,Kalasa te Calobaha kao dobre mlade igrače i velike nade i nevidim zašto se njima neda prilika umjesto što se dovodi Cahil , i bojim se da če tako biti i Aanholtu i Bertranu da će uprava dovest nekog višmiliunskog beka koji će zamjenit Colea a ovi će propast na silnim posudbama daj bože da griješim , nadao sam se da će AVB ovim dolasko takve stvari past u zaborav i da će se dat veća šansa našem podmlatku ali ćini se da od toga ništa.... nažalost.... pozZ[/quote]

Cahill nam je potreban zato što smo tanki na stoperskim pozicijama i u zadnje vrijeme kada je Luiz bio ozlijeÄ‘en primali smo golove bez pol frke. Ovi navedeni mladi igrači su ipak još zeleni za prvi tim, ali bi im se svakako mogla pružiti prilika u nekim slabijim utakmicama, ako takvih uopće ima. I slažem se s tobom da nebi trebali dovoditi višemilijunsku zamjenu za Cole-a jer imamo Bertranda, koji je već odigrao dobru utakmicu u prvom timu, i naravno van Aanholta
@how yes no jesam zašto pitaš ??
@chelseathebest dobro imaš pravo ali eto kad pogledam kako recimo Wenger u Arsenalu radi ljep posao i uklapa talente (samo što on malo pretjeruje i siluje tu svoju filozofiju) ali eto onaj Cocqualine ako se tak piše al dečko odlično igra kolko sam ga gledao protiv Fulhama i Leedsa mali se super uklopio i razvit će se u super igrača. A pogle s druge strane Chelsea jedan od najvećih stoperskih talenata na svjetu Bruma je izjavio da se više ne želi vraćat u CFC, meni je stvarno žao da tako olako puštamo velike talente pa i ovi nabrojani su već duže vrijeme kod "nas" i po posudbama moglo bi i njima dopizdit a eto sad još pored svih su doveli i Omreua
pozdravlja te nebitni :P

A s dosta toga se slažem, al evo opet si počeo o Oriolu da pričaš, ono što si i tamo. Svi ovdje na forumu se slažu da je Oriol pravo osvježenje u ekipi, da je jedan od najboljih ove sezone u svakoj tekmi.

A da je loše ovo što nam ostali mladi ne dobiaju priliku, s tim se slažem. Stvarno sramota kad pogledaš, ni Bertrand, niti Josh, Lukaku, Lalković, ne dobijaju šanse. A zaslužili su.

Kad je AVB došao, kontao sam da će vjerovati mladjim, a on sto se tiče toga puno gori od Carla.
Prošla tekma, FA Cup, protiv Pompeya, znači ne može bolja prilika biti da makar dva mladića dobiju priliku, al ne. Bolje je gledati Maloudu i Bosingwu u ekipi. Kako koja utakmica prolazi sve se više bojim da će nas početi napuštati najbolji mladi igrači. Baš kao i ljetos kad su Tore, Bruma otišli.
hahah pozdrav majstore izgleda se ti i ja slažem oko svega samo kod Oriola nemožemo nać zajednićki jezik, al ovo ostlao što si reko se slažem i ja sam se nadao AVBovim dolaskom da će vjerovat u mlade pogotovo što dolazi iz Porta a znamo da se tamo baš na to oslanjaju talente i dovoÄ‘enje talenata teško da će potrošit masne novce. A i nije mi jasno što svi menaÄ‘eri vide u Coleu misle da je robot i nešto ? pa taj čovjek igra non stop i ligu i kup i LP i sve od prve do zadnje a takva 2 talenta imamo a odnose se prema njima ko da imaju tehniku dragog nam Ante Rukavine.
A tu bi isto tako okrivio i Romana da je ijedan menaÄ‘er bio na klupi više od sezone možda bi imali i više slobode i usudili se davat šanse mladima a ovako ljudi strepe od otkaza i guraju u vatru najbolje što imaju bila to LP protiv Barcelone il Fa protiv Pompeya.

i da se još dotaknem Oriola evo kad bolje razmislim možda sam pre grubo govorio o njemu kad s uzme u obzir da dečko ima tek 20 godina i da je do sad sudjelovao samo u onom barcinom teatar nogometu nemože se ni očekivat da u engleskoj odma bljesne al i ovo što sad radi je dobro s obzirom na činjenic, al ono što mene smeta je što dobiva šansu ispred McEachrana koji je po meni puno bolji.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.