21. septembar 2025.1 god. comment_367728 Svaka ekipa ima pravo na 3x izvrsiti opciju izmjena ali ukupno 5 igraca se moze zamjeniti u te 3 izmjene. 1. Izmjena: Tosin i Jorgensen 2. Izmjena: Santos 3. Izmjena: Gusto i Fofana Tek se sad vidi koliko ne zna, svaka izmjena je bila pogresna. Prijavi
21. septembar 2025.1 god. comment_367729 3. Gusto i George Dosta bi ispravio stvar da je usao Gittens i George ili Garnacho i George, samo nije trebao Gusta uvodit kad ganjamo zaostatak 2 gola. Makar bi se vidjelo da je htio iscupat nas iz govana, a on ovako stao da sacuva mrezu a gore ak sta bude bude. Prijavi
24. septembar 2025.1 god. comment_367781 Voleo bih da mi neko iz kluba pokaze te "advanced metrics" na osnovu kojih je ovaj klovn doveden. Prijavi
1. novembar 2025.1. nov Autor comment_368625 Zašto ovaj majmun igra? Sjebao je svaku loptu koju je dobio. Prijavi
1. novembar 2025.1. nov comment_368628 Gittens je duplo bolji igrac od njega, duplo. U svemu je Gittens ispred njega, u 1 na 1 igri, kontroli lopte na uskom prostoru, cak i sut ima bolji i nepredviljiviji je. Prijavi
2. novembar 2025.2. nov comment_368676 Nekako mi "bode oči" situacija da je prvi zamjenjen i protiv Sunderlanda i protiv Tottenhama, iako realno pokazivao je vise života od Neta, protiv Sunderlanda je bio jedina prijetnja po gol protivnika. Ne znam zbog cega je to tako, kao da sama utakmica ne diktira izmjene, ili je Neto zapravo jedan od "nedodirljivih". Prijavi
9. novembar 2025.9. nov comment_368786 Posto igra na istoj poziciji i sa istom ulogom , mogu da se vrse poredjenja. U odnosu na dopingovanog Mudrika , daje mnogo vise. Koncentrisaniji, vise se bori, ne siluje, radi bas ono sto se od njega trazi, konkretan je, otvara prostor.....ostaje da napreduje u pozicionom napadu..... Prijavi
13. novembar 2025.13. nov comment_368821 Iako je velika neznalica kada je driblanje u pitanju, zna biti iznimno konkretan u napadu. Prijavi
6. decembar 2025.6. dec comment_369288 Jedini od napadaca pokazao znakove zivota protiv Bournemoutha, steta sto nema s kim igrati. Prijavi
7. januar7. jan comment_370013 Ne znam da li se može pogledati ovaj reel. Garnacho na zagrijavanju ne može predriblati ni trenera kojem su ruke u džepu. https://www.facebook.com/share/r/17kAzU51qs/?mibextid=wwXIfr Prijavi
31. januar31. jan Popularna objava comment_370691 Jel te sramota jebem ti argentinsko pleme iz kojeg si dosao? Znas li koliko je 40 miliona sto je dato za tebe? Znas li koliko se djece moglo nahraniti, znas li koliko se bolesne djece lijeci SMS-ovima a za tebe smo dali 40 miliona? Majku ti jebem pa sto ne pogines. Ljudi moji, ovo sto je on odigrao protiv WHU ovo prvo poluvrijeme je mozda najgora individualna predstava jednog igraca od kad pratim Chelsea. Bakayokove i Ziyehove najgore partije nisu ni blizu ovoga danas. Prijavi
31. januar31. jan comment_370693 Lik se boji ući u duel, o čemu onda da pričamo. Fino su nam ga uvalili kad su nam ga prodali. Ko li ga je forsirao da mi je znati. Prijavi
31. januar31. jan comment_370695 Glumac obicni. Svi smo to znali prije nego sto ce doci, kad je trebao doci i kad je dosao. Problem je u tome sto je uprkos svemu doveden. Znaci da je nasa Uprava u njemu vidjela igraca. Koga je doveo zasluzuje naglavacke da leti iz kluba. Prijavi
31. januar31. jan Autor comment_370708 To što u napadu ništa nije mogao - ne čudi. Ali njegovo kretanje u odbrani, gdje stoji i pušta protivničke igrače da ležerno ulijeću u dobre prilike - e to je baš kurcobolja zbog koje zaslužuje boravak na tribinama. Prijavi
1. februar1. feb comment_370752 On 1/31/2026 at 7:35 PM, Wisey said: Glumac obicni. Svi smo to znali prije nego sto ce doci, kad je trebao doci i kad je dosao. Problem je u tome sto je uprkos svemu doveden. Znaci da je nasa Uprava u njemu vidjela igraca. Koga je doveo zasluzuje naglavacke da leti iz kluba. Bila fina cijena, računali da se može lako prodati za više Prijavi
4. februar4. feb comment_370813 Momak ušao s klupe i svaki pas vratio nazad, nema samopouzdanja da krene 1 na 1 sa Martinelijem. Prijavi
4. februar4. feb comment_370816 Bas onako dobar pokazatelj kako nasi analiticari dovode igrace i kolika je zapravo razlika izmedju data analytics i fudbala na terenu. Ball progression jeste bitan ali samo ako se iz toga nesto konkretno napravi, inace je samo mrtvo slovo na papiru. Kad bi se gledali samo ti progressive carries onda sa Netom i Garnachom smo mi najbolja ekipa na svetu, a u stvari gola kurcina jer njih dvojica nikakav end product ne daju. Prijavi
4. februar4. feb Popularna objava comment_370820 Za Govnaća smo svi znali sta moze i ne moze i kakav je igrac. Niko drugi nije vjerovao u njega osim nase Uprave. Toliko godina u United bio, trpili ga ljudi, cekali, forsirali i na kraju vidjeli da tu nema nista. Tako da mene ne iznenadjuju njegove partije. Tih nekoliko golova koje je dao ne moze me zavarati. Govnaćo ce uvijek biti ovo, nece napredovati vise bez obzira na godine. To je ono sto nasi statisticari i analiticari ne znaju, jer ne pise na papiru ili u nekoj Excel tabeli. Vise me Gittens razocarao, od njega sam ocekivao vise. Jos neke nade imam, ali iz meca u mec sve manje. Bas ne izgleda dobro. Sve u svemu, potrosili su novi vlasnici 200+ miliona (Sterling, Mudryk, Sancho posudba, Gittens, Govnaćo) na lijeva krila a nijednog vrhunskog igraca nisu doveli. I na kraju ujeo vuk magare, niko da odgovara za takve promasaje. Prijavi
5. februar5. feb comment_370832 Bolje i da se kao junac zabije u protivnika nego da ne proba ništa. Poslan si na teren, imaš ovlasti da radiš šta hoćeš i ne probaš ništa. Pretpostavljam da na treningu vježba dribling, probijanje, centaršut, a ne povratne lopte. Može tako i Acheampong igrati krilo. Prijavi
20. februar20. feb comment_371038 samo u ovom videu je pokazao koliko je bolji dribler i od garnača i od neta. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.