22. juli22. jul comment_373484 Nigdje informacija o tome: 1.) kakva je tacno klauzula za obaveznu kupovinu 2.) kolika je ukupna odsteta Kad se novinari dokopaju toga, onda cemo moci raspravljati da li je ovaj transfer dobar ili ne. Onako na prvu, cini mi se da su nasi ipak nesto naucili iz slucaja Jackson. Barem sudeci prema medijskim informacijama. U svakom slucaju je odlicno da ovaj igrac odlazi. Nije trebao nikad ni doci. Prijavi
22. juli22. jul comment_373485 1 minute ago, Wisey said: Nigdje informacija o tome: 1.) kakva je tacno klauzula za obaveznu kupovinu 2.) kolika je ukupna odsteta Kad se novinari dokopaju toga, onda cemo moci raspravljati da li je ovaj transfer dobar ili ne. Onako na prvu, cini mi se da su nasi ipak nesto naucili iz slucaja Jackson. Barem sudeci prema medijskim informacijama. U svakom slucaju je odlicno da ovaj igrac odlazi. Nije trebao nikad ni doci. Reko je Fabrizio da je "almost guaranteed" Prijavi
22. juli22. jul comment_373486 9 minutes ago, Wisey said: Nigdje informacija o tome: 1.) kakva je tacno klauzula za obaveznu kupovinu 2.) kolika je ukupna odsteta Kad se novinari dokopaju toga, onda cemo moci raspravljati da li je ovaj transfer dobar ili ne. Onako na prvu, cini mi se da su nasi ipak nesto naucili iz slucaja Jackson. Barem sudeci prema medijskim informacijama. U svakom slucaju je odlicno da ovaj igrac odlazi. Nije trebao nikad ni doci. Neki pisu da su uslovi vrlo lako ostvarivi tipa 10-15 nastupa za Villu. Prijavi
22. juli22. jul comment_373487 19 minutes ago, Kun Aguer0 said: Loan with obligation to buy. Onda super, pogresno sam se informisao, danas je bas zatrpan x bio vestima. Prijavi
22. juli22. jul comment_373491 Imao je i Harvey Elliott prošle sezone kod njih obaveznu otkupnu klauzulu ako odigra 10 utakmica u PL. I sakupio je 4 nastupa, od 1. februara je samo jednom bio u protokolu, samo da ga ne moraju otkupiti. Tako da ništa dok ne vidimo da je to tipa 3 nastupa. Ako pokaže nešto na pripremama neće imati izbora. Prijavi
22. juli22. jul comment_373494 1 hour ago, Adi said: Imao je i Harvey Elliott prošle sezone kod njih obaveznu otkupnu klauzulu ako odigra 10 utakmica u PL. I sakupio je 4 nastupa, od 1. februara je samo jednom bio u protokolu, samo da ga ne moraju otkupiti. Tako da ništa dok ne vidimo da je to tipa 3 nastupa. Ako pokaže nešto na pripremama neće imati izbora. A i nemaju neka bogzna krila u ekipi tako da je za ocekivati da ce igrati. Imaju i evropu i ligu i kupove. Prijavi
22. juli22. jul comment_373495 ovo gori da ce da ga uhvat sa tri kilograma kokaina iz kolumbije u tamo u novembru Prijavi
23. juli23. jul comment_373506 Presao u Villu na sezonu sa obavzom otkupa ako su ispunjeni odredjeni uslovi. Znaci vraca se naredne sezone. Prijavi
24. juli24. jul comment_373546 Ako je na osnovu odigranih utakmica onda smo jebani. Jedino ako to nije 5 utakmica. Isprobace njega Emery ukoliko se odmah ne dokaže ima da mu se muda oslikaju na svakoj klupi u PLu Prijavi
24. juli24. jul comment_373572 Svi govore da su vrlo lahki uslovi za ispuniti, a i ovo mi djeluje kao klasična muljaža clearlake i ekipe, ova dva transfera rogers i garnacho, pa evo sad i jackson. Prijavi
24. juli24. jul comment_373580 2 hours ago, BT14 said: Svi govore da su vrlo lahki uslovi za ispuniti, a i ovo mi djeluje kao klasična muljaža clearlake i ekipe, ova dva transfera rogers i garnacho, pa evo sad i jackson. Naravno da je muljaza. Sto mislis da su nasi pristali da plate 20 miliona vise nego sto je Arsenal nudio ? Prijavi
25. juli25. jul comment_373583 Klasična muljaža, tako da me ne bi čudilo da i Jackson završi kod njih jer su veoma zainteresovani. Podsjeća me ovo na onu muljažu Juventusa i barse kada je Juve navodno platio onog Artura Mela neke ogromne pare barsi a u barsi Pjanić završio. Prijavi
25. juli25. jul comment_373587 A šta je Omari Kellyman nego muljaža sa Villom. One godine kad smo im prodali Maatsena je svako sa svakim radio dupli posao i preplaćivao rezerve. Jedino je Newcastle peglao knjige sa Elliottom Andersonom i sad se lupaju glavom u zid. Prijavi
25. juli25. jul comment_373595 Ne bi me cudilo i da smo Lacroixa malo preplatili da nam ne bi ovi posle sabotirali pregovore oko Whartona ako do toga dodje. Prijavi
12. august12. aug Popularna objava comment_374170 Ovog ce nam vratiti pre pocetka prvog kola krv ti jebem 😭 Prijavi
17. august17. aug comment_374237 Eno i porodicu je navodno iz kuce izbacio, usli demoni u njega Prijavi
17. septembar17. sep comment_375276 Odmah smo znali da će nas nategnuti, u januaru razmotriti da ga vratimo i probamo uvaliti nekom drugom. Prijavi
18. septembar18. sep comment_375323 Samo naši glupi ameri mogu ovakvo smeće kupiti za 40 miliona. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.