Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Alejandro Garnacho (Aston Villa)

Istaknuti odgovori

Nigdje informacija o tome:

1.) kakva je tacno klauzula za obaveznu kupovinu

2.) kolika je ukupna odsteta

Kad se novinari dokopaju toga, onda cemo moci raspravljati da li je ovaj transfer dobar ili ne. Onako na prvu, cini mi se da su nasi ipak nesto naucili iz slucaja Jackson. Barem sudeci prema medijskim informacijama.

U svakom slucaju je odlicno da ovaj igrac odlazi. Nije trebao nikad ni doci.

• Odgovori 120
  • Pregledi 4,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Corto Maltese
    Corto Maltese

Momci za susednim stolom Vam šalju piće. Momci za susednim stolom:  

• Garnacho je u leto 2025. prešao iz Manchester Uniteda u Chelsea za £40 miliona, a njegov transfer je bio baziran na specifičnom profilu "visokog volumena" akcija, koji se u modernoj analitici jako cen

• Jel te sramota jebem ti argentinsko pleme iz kojeg si dosao? Znas li koliko je 40 miliona sto je dato za tebe? Znas li koliko se djece moglo nahraniti, znas li koliko se bolesne djece lijeci SMS-ovima

Objavljene slike

1 minute ago, Wisey said:

Kad se novinari dokopaju toga, onda cemo moci raspravljati da li je ovaj transfer dobar ili ne. Onako na prvu, cini mi se da su nasi ipak nesto naucili iz slucaja Jackson. Barem sudeci prema medijskim informacijama.

Reko je Fabrizio da je "almost guaranteed"

9 minutes ago, Wisey said:

Neki pisu da su uslovi vrlo lako ostvarivi tipa 10-15 nastupa za Villu.

Imao je i Harvey Elliott prošle sezone kod njih obaveznu otkupnu klauzulu ako odigra 10 utakmica u PL. I sakupio je 4 nastupa, od 1. februara je samo jednom bio u protokolu, samo da ga ne moraju otkupiti. Tako da ništa dok ne vidimo da je to tipa 3 nastupa. Ako pokaže nešto na pripremama neće imati izbora.

1 hour ago, Adi said:

Imao je i Harvey Elliott prošle sezone kod njih obaveznu otkupnu klauzulu ako odigra 10 utakmica u PL. I sakupio je 4 nastupa, od 1. februara je samo jednom bio u protokolu, samo da ga ne moraju otkupiti. Tako da ništa dok ne vidimo da je to tipa 3 nastupa. Ako pokaže nešto na pripremama neće imati izbora.

A i nemaju neka bogzna krila u ekipi tako da je za ocekivati da ce igrati. Imaju i evropu i ligu i kupove. 

• Adi mijenja naslov u Alejandro Garnacho (Aston Villa)

Svi govore da su vrlo lahki uslovi za ispuniti, a i ovo mi djeluje kao klasična muljaža clearlake i ekipe, ova dva transfera rogers i garnacho, pa evo sad i jackson. 

2 hours ago, BT14 said:

Svi govore da su vrlo lahki uslovi za ispuniti, a i ovo mi djeluje kao klasična muljaža clearlake i ekipe, ova dva transfera rogers i garnacho, pa evo sad i jackson. 

Naravno da je muljaza. Sto mislis da su nasi pristali da plate 20 miliona vise nego sto je Arsenal nudio ?

• 3 sedmice kasnije...
  • 5 sedmica kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.