Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Semi-finals - Tottenham Hotspur (fA) 15.04.2012, 19:00h

Istaknuti odgovori

Ali opet ni taj ugao nije mi nesto bas zahvalan, trebaju ako nista nabiti kameru na precku sa donje strane i sve bi bilo jasnije.
  • Odgovori 129
  • Pregledi 10,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[img]http://www.chelseafc.com/javaImages/d6/d2/0,,10268~10736342,00.jpg[/img]

Ima nešto u tom Robbieju. ÄŒovjek nikad ne gubi na Wembleyu. B)
a što se tiče onog starta Cecha na Adebayoru, malo sam proguglao o tome i kaže neki sudac ovako(izvadio sam ove dvije rečenice iz povećeg sastavka):

"The objective is to reward the attackers for scoring a goal despite the offense and not benefiting the defenders by replacing a sure goal with the roughly 70% probability of scoring a goal from a penalty kick.
In short, if a goal is not scored right away, give the penalty kick."

na kraju ispade da uopće nije Tottenham oštećen :P
odma mi lakne :P dugo će se oni sjećati ovih 5:1 :)
[quote name='stifmeister' timestamp='1334520041' post='41314']
Zadovoljan pobjedom i igrom
Samo mi je žao što je prihvaćen drugi gol. Nikako ga nisu smjeli sudit. Koliko god me vi popljuvali zna se što slijedi od strane novinara i ostalih. TakoÄ‘er, i ona situacija s ÄŒehom.
Sutrašnji naslovi novina se znaju, suÄ‘enje je bilo loše i bili te dvije situacije preokrenule utakmicu
[/quote]

[quote name='stifmeister' timestamp='1334520041' post='41314']
Zadovoljan pobjedom i igrom
Samo mi je žao što je prihvaćen drugi gol. Nikako ga nisu smjeli sudit. Koliko god me vi popljuvali zna se što slijedi od strane novinara i ostalih. TakoÄ‘er, i ona situacija s ÄŒehom.
Sutrašnji naslovi novina se znaju, suÄ‘enje je bilo loše i bili te dvije situacije preokrenule utakmicu
[/quote]

To je glupost eto priznali su gol i 0-2 , zabio Tottenham gol 1-2 eto opet su se oni vratili imali sansu da izjednace nemoguce da ih je taj trenutak unistio kad su zabili gol poslije toga , al nakon 1-3 sve je bilo gotovo ;)
[quote name='Whisper#2' timestamp='1334445787' post='41147']

Ja sam vec rezervisao sto, u jednom lokalu, za utakmicu s Farcelonom :D
Idem opet medju dusmane, pa kako bude :D

[b]A sto se Tot'nama tice..... Ma bre ocerupacemo kokoske, nece znati sta ih je snaslo[/b] :D
[/quote]

Sta sam rek'o :huh:
[quote name='chelseathebest' timestamp='1334524571' post='41350']
a što se tiče onog starta Cecha na Adebayoru, malo sam proguglao o tome i kaže neki sudac ovako(izvadio sam ove dvije rečenice iz povećeg sastavka):

"The objective is to reward the attackers for scoring a goal despite the offense and not benefiting the defenders by replacing a sure goal with the roughly 70% probability of scoring a goal from a penalty kick.
In short, if a goal is not scored right away, give the penalty kick."

na kraju ispade da uopće nije Tottenham oštećen :P
odma mi lakne :P dugo će se oni sjećati ovih 5:1 :)
[/quote]
LOL mogao si i mene pitati za tu situaciju :P sve je cisto bilo i svakako da se naknadno ne moze pokazati crveni u ovakvim situacijama samo zuti, tako da bolje i ovako gol nego nedao Bog da nije bilo Balea pa da bude penal i vjerovatno crveni :)
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1334525739' post='41363']
Nesto sto smo svi znali :) B) :P :) ;)
[/quote]

Kao i bezbroj puta ranije...
Ponosan sam sto sam Plavac !!!

[color=#0000ff]Just KTBFFH !!![/color]
Gledah prvo poluvrijeme, koje je bilo hajmo reći ravnopravno. Drogba zabio golčinu, ponovo na Wembleyu, svaka čast.

Drugo poluvrijeme nisam mogao gledati, te bi volio kad bi neko pronasao kakav link, da ga postavi ovdje. Da skinem i pogledam to čerupanje pilića.

Momci i cure (ako ih ima), čestitam na finalu, te želim da aBd slavimo nakon te tekme.
[quote name='Elao' timestamp='1334525866' post='41364'] LOL mogao si i mene pitati za tu situaciju :P sve je cisto bilo i svakako da se naknadno ne moze pokazati crveni u ovakvim situacijama samo zuti, tako da bolje i ovako gol nego nedao Bog da nije bilo Balea pa da bude penal i vjerovatno crveni :)[/quote]

ma na sportnetu mi neki lik rekao da u kaznenom nema prednosti
meni to baš nebi bilo logično npr na ovoj situaciji jer da je sudac pokazao penal, time bi ugrozio Tottenhamov siguran pogodak jer u penalu ipak postoje šanse da golman obrani

pa sam malo guglao i naišao na neku stranicu gdje raja postavlja pitanja sucima pa oni odgovaraju
IMa li neko gif Drogbinog gola ?

[quote name='how yes no' timestamp='1334527523' post='41378']Gledah prvo poluvrijeme, koje je bilo hajmo reći ravnopravno. Drogba zabio golčinu, ponovo na Wembleyu, svaka čast. Drugo poluvrijeme nisam mogao gledati, te bi volio kad bi neko pronasao kakav link, da ga postavi ovdje. Da skinem i pogledam to čerupanje pilića. Momci i cure (ako ih ima), čestitam na finalu, te želim da aBd slavimo nakon te tekme.[/quote]
Nemoras skidati pogledaj ovdje :[url="http://www.matchhighlight.com/full-match-game/premier-league-full-match-game/tottenham-hotspur-v-chelsea-3/"]http://www.matchhighlight.com/full-match-game/premier-league-full-match-game/tottenham-hotspur-v-chelsea-3/[/url]
[img]http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/552778_10150699254027839_370692322838_9438976_2082318666_n.jpg[/img]

Hmm...
Spurs came to the Wembley one day they thought they'd done their stuff, Chelsea proved to everyone that they weren't good enough... :))
[quote name='Blues_95' timestamp='1334561097' post='41406']IMa li neko gif Drogbinog gola ? Nemoras skidati pogledaj ovdje :[url="http://www.matchhighlight.com/full-match-game/premier-league-full-match-game/tottenham-hotspur-v-chelsea-3/"]http://www.matchhighlight.com/full-match-game/premier-league-full-match-game/tottenham-hotspur-v-chelsea-3/[/url][/quote]

[IMG]http://i.imgur.com/ZlArZ.gif[/IMG]
Citav dan gledam cerupanje kokosaka. :D

Mogu misliti kolike komplekse sada tek imaju, auuuu...
Nije gol ovo sto posto..

Valjda se sudija nebi izvinuo.. Pogledao je on snimke i sve.. Terry valjda nebi priznao da nije gol ako je vec bio.. :)
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.