Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Semi-finals - Tottenham Hotspur (fA) 15.04.2012, 19:00h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 129
  • Pregledi 10,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Tesko cemo u finale,jedino neka majstorija Drogbe ili Mate nas moze odvesti u finale.
Ako nista bar ih pokusat dobit na skok igru(nakon prekida),tu smo jaki :D
Najgore sto se moze desiti (a sto se cesto desi u ovakvim vaznim derbijima) je da bude nerjeseno i da se igraju i produzetci i penali, pa onda polumrtvi sjebani u srijedu protiv Barcelone na klanje :unsure:
jesmo srece kurate sa rasporedom do kraja sezone Tottenham,Barca,Arsenal,Barca,Newcastle,QPR,Liverpool + nadajmo se :D Everton/Liverpol i Real/Bayern
[quote name='EdvinTrueBlue' timestamp='1334365087' post='41029']
Najgore sto se moze desiti (a sto se cesto desi u ovakvim vaznim derbijima) je da bude nerjeseno i da se igraju i produzetci i penali, pa onda polumrtvi sjebani u srijedu protiv Barcelone na klanje :unsure:
[b]jesmo srece kurate sa rasporedom do kraja sezone Tottenham,Barca,Arsenal,Barca,Newcastle,QPR,Liverpool + nadajmo se :D Everton/Liverpol i Real/Bayern[/b]
[/quote]
Zaboravio si Blackburn u posljednjem kolu :D
mislim da su imali dovoljno odmora, i moraju sad igrati kako treba, ne zelim da se one ponove utakmice kao protiv benfice, wigana, i fulhama, mislim na igru prvenstveno
Strah me ove tekme. Poraz od yidsa bi me mentalno dotukao, a onda slijedi Barcelona pa i ta tekma je užasno teška za gledati. :unsure:
Samo lagano i prolazimo ovo,više se bojim Srijede i onih katalonskih nesretnika...
  • Autor
Igrači se moraju probuditi iz zimskog sna. Vrijeme je više. Samo probuÄ‘eni mogu dobiti, nikako uspavani kao zadnjih nekoliko kola kad nas je Dalai Lama spašavao.
[quote name='Wisey' timestamp='1334400084' post='41050']
Strah me ove tekme. Poraz od yidsa bi me mentalno dotukao, a onda slijedi Barcelona pa i ta tekma je užasno teška za gledati. :unsure:
[/quote]

Ja sam vec rezervisao sto, u jednom lokalu, za utakmicu s Farcelonom :D
Idem opet medju dusmane, pa kako bude :D

A sto se Tot'nama tice..... Ma bre ocerupacemo kokoske, nece znati sta ih je snaslo :D
[quote name='VahaCFC' timestamp='1334381849' post='41032']
Zaboravio si Blackburn u posljednjem kolu :D
[/quote]

Ja eto sve pokusavam da nam olaksam raspored barem za jednu tekmu, al moro si ti primjetiti to :P ;)
[quote name='Whisper#2' timestamp='1334445787' post='41147'] Ja sam vec rezervisao sto, u jednom lokalu, za utakmicu s Farcelonom :D Idem opet medju dusmane, pa kako bude :D A sto se Tot'nama tice..... Ma bre ocerupacemo kokoske, nece znati sta ih je snaslo :D[/quote]

pozdravi konobaricu :)
From Stamford Bridge to Wemb(e)ley, we'll keep the blue flag flyin' high !

http://www.youtube.com/watch?v=Jtt8eB5w2ic

http://www.youtube.com/watch?v=FedS8T9hBS8
Oni su mladji od nas, oni su svjeziji, okretniji, brzi. Ali samo neka ovim nasim Robbie prenese neke svoje dozivljaje iz ovog takmicenja, neka ih nabrije. Ne brinem se onda. Zasto da se bojimo kokoskica, pa oni su ti koji imaju komplekse. Mi smo nikad slabiji u ovoj deceniji, oni nikad jaci, a opet ih mozemo izbaciti i oni to u podsvjesti znaju. Idemo!!!
Mislim da bi RDM trebao ici da uzmemo Cup.. Ligu prvaka, ja mislim da i ako budemo bolji od barce da ce ih pogurati sudci tj uefa.. Jer kolike ce pare pokupiti ako u finalu bude el clasico.. Njemu je vaznije sebi u dzep utrpat nego gledat fudbal normalan.. ( Platiniu )..

Al eto opet imam neke nade al nam dajem sanse 10 % da prolazimo..
Cech, Bosingwa, Terry, Luiz, Cole, MIkel, Ramires, Lampard, Mata, Kalou, Drogba!

Zvanicni sastav za danasnju tekmu.
Formacija 4-2-3-1
ako cemo ovako igrati, najbolje da odmah ispadnemo, a ne da se nastavimo blamirati, pa igramo kao neka osrednja ekipa, kakve igrace imamo trebamo da sve kosimo pred sobom
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.