Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Semi-finals - Tottenham Hotspur (fA) 15.04.2012, 19:00h

Istaknuti odgovori

0,,10273~10273724,00.jpg

ChelseaTottenham_P_0.png

FA CUP, Semi-finals

WEMBLEY STADIUM, LONDON

TOTTENHAM HOTSPUR FC versus CHELSEA FC

15.04.2012, 18:00h (19:00 SCET)

SUNDAY

PREVIEW: Po dogovoru.

Vaša očekivanja?

• Odgovori 129
  • Pregledi 10,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ne ocekujem nista. Premalo kvaliteta imamo za ovoliko frontova.
kako igramo lose tesko je ocekivat da odemo u finale nismo ih dobili ni kod kuce i ako je totenhem izgubio kod kuce netreba da nas to zavarava,a engleski savez nezelim komentarisat pokazali su kako nas postuju sto smo jedina ekipa u evropi stavili su da liverpol igra u subotu u 13:30 a mi u nedjelju 19:00 a u srijedu igramo ligu prvaka
Nemamo dovoljno širine u ekipi, a i 'prvi sastav' nam je tanak tako da će se najvjerovatnije Robbie morati odlučiti za jedno ili drugo (FA kup ili CL) s obzirom da nam je Barcelona samo dva dana poslije ovog. ;)
Ili ce se ovo proci i dobiti dusu od Barce ili ce se ispasti i odigrati bolje sa Barcom jer realno nema 2 utakmice kod Chelsea za redom da se dobro odigraju ove sezone a pogotovo u ovako malom vremenskom periodu. Pobjedu ocekujem u extra timeu i prolaz u finale.
FA nas potpuno unistava rasporedom.... Kao da stvari vec nisu dovoljno lose, i bez toga.

Dva polu-finala u tri dana... Apsurd !

Tim je fizicki istrosen, 95% ono malo sto je ostalo, potrosice se na ta dva meca.

Situacija je bezizlazna, i to bukvalno.

Izvesti saren sastav, uzdati se u odbranu, pa onda u Cecha, na penale :)
Ma ovo je kocka.. Ocemol mi igrati kako znamo.. Ocel tottenham igrati kako zna.. Nista u ovoj 2012 nije isto ova engleska liga luda u pm.. Haman da ce bgm smak svijeta..
Izvest najacu ekipu treba nam trofej ove sezone ;) Sjebase nas za Ivanovica al eto nek igra Bosingwa + evo moja postava

----------------------Cech-----------------
-Bosingwa------Terry--Luiz-------Ashley Cole--
------------------Essien-------------------------
------Ramires----Lampard---------Sturridge-----
----------------------Mata-----------------------
----------------------Drogba--------------

Sa ovom postavom u finale ! :)
__________________Cech__________________

____Ferriera____Luiz____Terry____Bertrand____

__________Romeu________Ramires__________

____Sturridge_______Lampard_______Mata____

__________________Torres_________________
Jebo nas je raspored lepo u dupe, vreme je da vratim FA sva govna koja su nam servirali! DO POBEDE! GAZI KOKOŠKE!
Sta reci raspored nam je ocajan.Cuvao bi Matu,Torresa,Terry-a,A.Cola za uefalonu,ali ako bi bilo nerjeseno do 70' minute ubacio bi obojicu i nadao se necemu.Inace ovako bi izgledalo prvih 11

[img]http://www.footballuser.com/formations/2012/04/378837_Chelsea.jpg[/img]

Ako budu jeli govna sto se Baneta tice onda Bosingwa od prve minute...
Cuvao bi 4 a ako zagusti ubacio bi obojicu :D za sastav se slazem samo sto vjerovatno Bane nece moci igrati.
Ne znam šta reć'.. Da nam je FA izašla u susret sad bi sve bilo puno lakše a ovako je raspored pretežak. Pravilna rotacija i širina klupe (koju mi baš i nemamo) su ključne u ovakvim situacijama.. Vidit ćemo sve kako će bit', Spursi nisu u nekoj formi ali ne treba se opuštat.. Ako i bude pobjeda bit će vrlo teško...
Gareth Bale izjavio kako ce Tot'nam dobiti Chelsea. Njegovi prethodnici iz redova Napolia i Benfice su pojeli svoje diplome, nebi bilo lose da se to ponovi :D
Da, tako su i Cardozo i Cavani pričali. Nek' se Bale poklopi po svojim velikim, slonovskim ušima - ako uopšte može !!!
Trenutno nije nimalo lako Di Matteu jer ove budale iz FA nam zjebaše raspored, stoga RDM se mora odlučiti kup ili liga šampiona. Da se mene pita sačuvao bi: Matu, Terrya, Torresa i Mikela (mislim da može odigrati fantastičnu utakmicu protiv Barce) dok bi Meireles stavio unutra bolje da igra takav kakav je protiv Tottenhama nego Barce :S
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.