Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Semi-finals - Tottenham Hotspur (fA) 15.04.2012, 19:00h

Istaknuti odgovori

Zna se kad najvise treba ko je tu B) i onda kazu da treba Torres mlakonja da pocne protiv Barcelone <_<. Nego nije bas nesto igra, moze ovo bolje, Tottenham je konkretniji i sreca je malo posluzila ali samo cvrsto i izdrzati.
  • Odgovori 129
  • Pregledi 10,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

a sta im uradi nas didi :D meni se placee ljudi kad se sjetimmm da ce nedo bog otici nekad :D ovo se vise neradjaaa ,,,jedan je drogba ...velike prati sreca terry spasi cist goo i pogodise nam stativuuu al djaba im puse nam :D
dobro je ispalo ovo 1. pol., drogba igračina svaka mu dala, terry opet spašava, samo čvrsto u nastavak i ima da operušamo do kraja ove kokoške :D
Samo nas je nafaka spasila u prvom poluvremenu .

Igra nam nije na nivou , nije ni kod kokoski . Mata je morao bolje odreagovati , morao je primiti onu loptu .

Za sada bi izdvojio Kalou , nekako je najbolji do sada . :D
Ne mogu da vjerujem da je Mata nije zabio ono desnom nogom, kakav pas Salomona je prethodio. :o :D
I ono spašavanje Terrya s linije, pa samo Bog dragi zna koliko je to puta napravio. Captain, leader, legend ! :)
Spursi imate mahanje :D

[quote name='VahaCFC' timestamp='1334319445' post='40951']
Tesko cemo u finale,jedino[b] [u]neka majstorija Drogbe ili Mate nas moze odvesti u finale[/u].[/b]
[/quote]
ovo boldano sam ubo pravo. :)
Wambley i Liverpool here we come again, po meni tezi je protivnik Tottenham nego Liverpool, Onaj go je dosta pomogao jer je Tottenham morao napasti a time je odma otvoren prostor za kontre, fantasticnih golova smo vidjeli i abd da se osvoji ovo.
Sjana igra i steta zbog retardiranog Maloude jer ga je Torke mogao zavuci ondje lagano ali nvm, treba se okrenuti Barceloni i priznati da smo u ovoj utakmici imali malo srece :D
sta smo ovo uradili kokoskama :D..al me samo zanima sta li je mikel rekao parkeru :D pa se ciko razljutio hoce da ga mikel udara djabaaa :D
[quote name='Wisey' timestamp='1334509087' post='41209']
Najebali smo. :(

Carlo na golu za Spudse. :)
[/quote]

Jeste. jeste.... xD Najebali smo.
[quote name='petar elnino' timestamp='1334516317' post='41245']sta smo ovo uradili kokoskama :D..al me samo zanima sta li je mikel rekao parkeru :D pa se ciko razljutio hoce da ga mikel udara djabaaa :D[/quote]bila je snimka, mikel ga malo opleo s poda po nogama, drugo nije ni zaslužio :D
uhuhu šta reći ??? ljudi šta reći ?? već dugo nisam lego fino u kauč i gledao tekmu CFC-a ko čovjek, vazda neko hodanje gore dolje, trganje notkiju, znojenje, danas sam mislio da me baš to čeka , kad ono dečki priredili iznenađenje. Fantastična partija plavih, pokazali smo ipak da smo za klasu iznad pjetlova, ne isplati se sad ič na temu od svakog igrača i hvalit ih, cjela ekipa je zaslužila ednu veliku pohvalu pogotovo Drole i Lamps zbog golčina i veliku Mata zbog gola na guzove al ipak više za 2 fantastična proigravanja Ramiresu i Maloudi, dečki imamo čarobnjaka u ekipi :D
ovakvog Chelsija se svi trebaju bojat i nadam se ovakvom Chelsiju do kraja sezone, još jednom svaka čast dečkima :) jedini zajeb je ozljed Luiza :/

Ovom tekmom smo također dobili i puno samopouzdanja što će bit isto od velikog značaja za iduću tekmu protiv Barce a i u daljnjem djelu sezone, isto tako smo pokolebali pjetlej jer prvo onaj poraz od Norwicha pa sad ovaj debakl protiv Chelsija nemogu ostavit dobre tragove na igračima, treba spremno pričekat još jedan kiks jer će sigurno doć a onda protiv Newcastlea u izravnom dvoboju odlučit putnika u LP, al otom potom, treba sad uživat u fantastičnoj pobjedi i otič po taj trofej i spasit sezonu, KTBFFH!!!!!
Ma nisam ni sanjao da ce Lamps ono dati.. Neka vala nije ga dugo zabio iz slobodnjaka.. Sad ga pravo ubo i to kakav gol samo..

Inace sjajna utakmica.. Samo Kalou mi je bio neprimjetan a bosingwa nije ni imao mnogo posla..

Briga mi za luiza al opet tu je cahill koji je odlican i za prve postave..

KTBFFH!
[quote name='soxx' timestamp='1334517021' post='41258']Ma nisam ni sanjao da ce Lamps ono dati.. Neka vala nije ga dugo zabio iz slobodnjaka.. Sad ga pravo ubo i to kakav gol samo.. Inace sjajna utakmica.. Samo [b]Kalou mi je bio neprimjetan[/b] a bosingwa nije ni imao mnogo posla.. Briga mi za luiza al opet tu je cahill koji je odlican i za prve postave.. KTBFFH![/quote]

Kalou jedan od boljih danas iskreno -
[quote name='Blues_95' timestamp='1334517144' post='41261'] Kalou jedan od boljih danas iskreno -[/quote][quote name='Blues_95' timestamp='1334517144' post='41261'] Kalou jedan od boljih danas iskreno -[/quote]

Koju si ti utakmicu gledao ako je kalou jedan od boljih imao je samo onaj dobar pas prema mati i to je to.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.