Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Quarterfinals: Benfica (A) 27.3.2012. @ 20:45

Istaknuti odgovori

takticki odlicno odradjeno stvoreno dovoljno sansi tri 100% jedna realizovana ipak treba reci da je Benfika bila bolja. Nemam zamjerke ni prema jednom igracu svi su bilo odlicni :)

Zamjerka jednio sudiji koji je poslije 50' minute totalno izgubio kontrolu nad utakmicom i Benfika je ostecena za penal to je sigurno...
  • Odgovori 111
  • Pregledi 9,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Elao' timestamp='1332880829' post='38291'] duboko naklonjen Chelsea :D[/quote]

nebi se baš složio, osim onog penala koji je ja mislim bio, one male faulove na sredini terena je dosta više svirao Benfici nego nama :D
uglavnom mislim da je bezveze svirao faulove na obje strane kad god je netko pao otprilike, ali nema veze, neću se žaliti s obzirom na to da je vrlo lako mogao svirati penal na onom :D

[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1332881192' post='38298']Zamjerka jednio sudiji koji je poslije 50' minute totalno izgubio kontrolu nad utakmicom i Benfika je ostecena za penal to je sigurno...[/quote]

slažem se care...počeo je svirati svaki pad
  • Autor
[quote name='exampLe' timestamp='1332881037' post='38295']
Konacno sudije na nasoj strani :).
[/quote]

Ove sezone sve više na našoj strani
Nekako počinjem vjerovat u one priče da smo ove godine mi na redu da dignemo taj pehar(jer ipak je sve to jedna predstava)
Nisu nam ništa sudije pomogle, manite se takve priče, o indirektu priče nije bilo jer nije imao kontrolu lopte nikakvu, a ona ruka, neću ni komentirat, pa čovjek ga je pogodio volejem sa metra udaljenosti, a i ruka nije išla prema lopti, ko god kaže da je ono penal nema pojma o nogometu. Luiz briljantna partija, King Salomon svaka čast meštre ;)
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1332881459' post='38302']Nisu nam ništa sudije pomogle, manite se takve priče, o indirektu priče nije bilo jer nije imao kontrolu lopte nikakvu, a ona ruka, neću ni komentirat, pa čovjek ga je pogodio volejem sa metra udaljenosti, a i ruka nije išla prema lopti, [b]ko god kaže da je ono penal nema pojma o nogometu[/b]. Luiz briljantna partija, King Salomon svaka čast meštre ;)[/quote]nesto na moj racun ? :mellow:
Bravo za citavu ekipu , jednom nogom smo u polufinalu , dobro smo igrali pozada , imali su nekoliko oni dobrih prilika .. Ali slabo od njih kolko sam ocekivao . Bravo za Torresa i onaj prodor :D
Po meni najbolji u nas Torres , Luiz , Terry , Ramires :)
Jos potvrdit odlazak u polufinale na SB-u i u polufinalo ako prodjemo sta Bog da :D
a što se tiče tekme, prvih 20 minuta smo odlično odigrali, s leÄ‘a smo im uzimali skoro svaku loptu dok su napadali, mislio kur** će nam nešto ovakva Benfica napraviti
al onda su polako počeli napadat preko bokova al mi smo se obranili

onda u drugo poluvrijeme su krenuli žustro, napad za napadom u našoj polovici sijevali, preko bokova dosta curilo i vidla se sva njihova kvaliteta
i onda šuber, ja mislim a u krac evo primismo ga, [u]ali ukaza se Luiz, ljubim ga[/u]
i nakon toga nekoliko dobrih prilika Benfice, ali dobre reakcije obrane ili Cecha

i onda tata Ramires pretrči pol terena da Torkeu, Torke super asist i evo Kaloua :D ,kako sam i rekao prije tekme

jedina zamjerka ide Mati koji je morao bolje reagirati u onoj situaciji...ako se nevaram bili smo 4 na 2 i to je trebao biti gol za 0:2, ali sjebali smo, valda nam se neće osvetit

nije bila baš lijepa naša igra za gledat(malo previše defanzivno), ali imamo i više nego dobar rezultat u džepu i to je najbitnije
  • Autor
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1332881459' post='38302']
Nisu nam ništa sudije pomogle, manite se takve priče, o indirektu priče nije bilo jer nije imao kontrolu lopte nikakvu, a ona ruka, neću ni komentirat, pa čovjek ga je pogodio volejem sa metra udaljenosti, a i ruka nije išla prema lopti, ko god kaže da je ono penal nema pojma o nogometu. Luiz briljantna partija, King Salomon svaka čast meštre ;)
[/quote]

Ono za Terrya?
Da je sudio nitko nebi mogo reć da nije penal. Dvosjekli mač

Al po tvom postu bi se dalo naslutit da smatraš da smo odlično odigrali?
Veliki mangup ispao RDM,sa ovakvim sastavom izaÄ‘i i dobiti stvarno je poduhvat,sumnjam da bi na socceru kad su mi ne raspoloženi ostali s ovima izašao :)
Posebno to da su igrali portugalci i bivši igrači Benfice,pametan potez znaju portugalski stil nogometa i znaju prljavije igrati.
Pobjedi se ne gleda u zube,tako da necu komentarisati igrače posebno,sve u svemu 9,odgovaraju za 10 u revanšu !
Sudija talijan,RDM talijan mislim da je i to imalo malo utjecaja :)
[quote name='stifmeister' timestamp='1332882081' post='38311'] Ono za Terrya? Da je sudio nitko nebi mogo reć da nije penal. Dvosjekli mač Al po tvom postu bi se dalo naslutit da smatraš da smo odlično odigrali?[/quote]

Da, ono za Terryja.

Ne smatram da smo odlično odigrali, ali smatram da je ovo bilo dovoljno i točno onoliko koliko je bilo potrebno, ništa se više nije ni trebalo očekivat, a tko je očekivo lud je :D
  • Autor
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1332882265' post='38318']

Da, ono za Terryja.

Ne smatram da smo odlično odigrali, ali smatram da je ovo bilo dovoljno i točno onoliko koliko je bilo potrebno, ništa se više nije ni trebalo očekivat, a tko je očekivo lud je :D
[/quote]

To dolazi još i od šoka kad smo postavu vidli
Al trebali su bolje odigrat. Ono je čista sreća da ono nije ušlo unutra od Benfice
Luiz nije ni znao kaj ga je pogodilo valjda :lol:
Ovo je veliko iznenaÄ‘enje za mene. Prije svega moram istaknuti zadovoljstvo kompaktnošÄ‡u ekipe, odličnim timskim radom i brojem pretrčanih kilometara. Torres je puno korisniji na velikom prostoru nego što je to Drogba, a još se potrefilo sa fantastičnim partijama bivših Orlova, Luiza i Ramiza. Uz ovakvu disciplinu i malo sreće i najveći mogu pasti. :) Bravo, momci !
Luiz kralj.
Ramires iako nema nista fudbalskog u njegovim nogama, trci ko ptica trkacica, alal vera.
Torres vlada na sirokom polju kao sto je rekao clan gore, i odlicna asistencija.
Kalou is tha boss.
Odigrali su onako kako sam priželjkivao, pozadi organizirano i zabili su gol.. :)
Sad na Stamfordu smireno i kontorlirano ovo privest kraju i pripremat se za boljeg iz ogleda Ciganlona-Milan. KTBFFH <3
Iskreno da kazem nisam bio odusevljen postavom najprije Kaluom i Ferreirom sto se kasnije ispostavilo krivo.
Prvih 20min smo odlicno odigrali kasnije smo im dopustali da razviju igru.Kralj Ferreira je odlicno odigrao jedno vrijeme,dok Meireles i Kalou grijesili su sa svakim dodirom.
Cech-Branio sve sto je mogao,na visini zadatka danas.
Ferreira-Danas me je iznenadio,od njega nisam mogao nista vise ni ocekivati.Zao mi je zbog povrede,valjda nije nesto strasno.
Cole-Kao i inace u zadnje vrijeme sareno igra,u napadu je dosta slab tj nema ga nikako.Najvise propusta sa njegove strane.
Luiz-Veceras jedan od nasih ponajboljih igraca ako ne i najbolji.Bilo ga je svagdje,cistio sve sto se moze ocistiti,nasao se u pravom trenutku na golu i spasio cist pogodak.Navikli smo na ovakvog Luiza tako da nisam puno iznenadjen.
Terry-Moze on i bolje.Par propusta imao,nista strasno,odigrao solidno.
Mikel-Odigrao dosta dobro,mislim da je jako malo grijesio i brzo predavao loptu.Sve u svemu dobar.
Meirelles-Danas najgori nas igrac,osim onog udarca na gol,nista dobro nije napravio.Istina,trcao je i trudio se ali nista posebno,dosta pogresnih pasova i sa razlogom izmjenjen.
Mata-Bio jako odsjecen.Nije se nesto isticao,dosta je pao u igri zadnje vrijeme.Izgleda kad se je ekipa malo proigrala on zatajio.Sve u svemu moze jako jako bolje i da dodam da je onu priliku trebao iskoristiti.
Ramires-Jako dobar danas,snage i brzine mu ne fali ni najmanje.Nije puno ni grijesio,dosta se borio trcao i dobro odradio stvar.
Kalou-Uz Meirellesa jako los danas.Istina dao je pogodak i za to mu svaka cast.U prvom poluvremenu dosta grijesio,nekako mi lisi na losiju verziju Sturidga ali sve u svemu svaka mu cast za pogodak.
Torres-Danas uz Luiza nas ponajbolji igrac.Trudio se,trcao,skakao,dodavao i najbitnije namjestio pogodak.Najzalije mi je sto rijetko ili skoro nikad njemu da netko namjesti onako kao on veceras.Sve u svemu u zadnje vrijeme odlicno igra,bori se i da se mene pita svaku bi utakmicu igrao.
[quote name='Wisey' timestamp='1332884118' post='38336']
Ovo su tekme zbog kojih nas zovu:

[media]http://www.youtube.com/watch?v=7g1iTxIk0YE&feature=related[/media]
[/quote]

kako obožavam ovu pjesmu... <3 :D malo sreće i pameti i možemo do trofeja, ali uz sreću i pamet treba i maksimalno zalaganje. :))
Sreca pa imamo Terrya i Luiza u odbrani koji su za razliku od ostalih odigrali odlicno. Izdvojio bih jos Torresa, jer je po mojoj nekoj procjeni odigrao bolje od ostalih izuzev odbrane. Cestitam mu na asistenciji a i Kalou na golu.

Imali smo i srece jer je Terry igrao rukom a sudija nije svirao penal, takodjer cist gol je spasio Luiz, pa na kraju i Cole rjesava opasan centarsut... Sot se tice Ferreire, bolji je od Bosingwe i odigrao je solidno. Gaitan mu je pravio probleme ali sve su probleme zaustavljali nas stoperski dvojac...

Kalou osim gola nije nista uradio, takodjer Meireles koliko je igrao..
Moram primijetiti i to da su igrači Benfice jako puno pričali po novinama i pametovali, a veoma malo pokazali na terenu. Rekao sam vam da to može samo dobro donijeti za naše. Gaitan nam ne treba by the way. :)
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1332881459' post='38302']Nisu nam ništa sudije pomogle, manite se takve priče, o indirektu priče nije bilo jer nije imao kontrolu lopte nikakvu, a ona ruka, neću ni komentirat, pa čovjek ga je pogodio volejem sa metra udaljenosti, a i ruka nije išla prema lopti, ko god kaže da je ono penal nema pojma o nogometu. Luiz briljantna partija, King Salomon svaka čast meštre ;)[/quote]

Ma ne ser* Toni, penal je bio cist ko suza i to ce ti svi potvrditi... Lopta je isla u sensaesterac i mogla je tako doci do protivnickog igraca.. Po svim pravilima nogometa, nabijena, napucana, namjerno ili ne, lopta koja pogodi ruku u sensaestercu je penal, a ti mozes negirati koliko hoces... Nasa sreca je to sto sudije nisu vidjele...
može se reć da smo i lagodno prošli jer sudac nije svirao Terriyu penal što je vrlo lako mogao, jest bilo napucano i sve to al ruka u neprirodnom položaju dapače maše s njom i nebi mu mogli rječ reć d je penal dosudio, al nema veze kolko su nas puta pokrali vovo je mila majka. Igra kolko vidim nije bila nešto posebno al pobjeda je tu i to je najvažnije, go u gostima je dobra stvar al netreba nam to namazat oči to je asmo 1 gol i može se stić u sekundi, odradili smo dobar posao ali Benfica na Bridge sigurno neće doć sa bjelim zastavama ima još 90 minuta za odradit i to moramo dobro odradit ako želimo dalje. ÄŒestitke igračim i RDM-u !
[quote name='Elao' timestamp='1332669589' post='37820'][b]Pobjeda 0-1[/b] ili nerjeseno 1-1, uglavnom rijesava se na Stamfordu i ide se dalje ;)[/quote]
abd kod kuce ce primiti jos jedan minimalno i ici kuci placuci ;)
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.