Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Quarterfinals: Benfica (A) 27.3.2012. @ 20:45

Istaknuti odgovori

Treba igrati strpljivo i čekati svoju šansu.
Pobjeđujemo ali glasao sam sa poraz.

I još me zanima hoće li Ivanović biti spreman?
  • Odgovori 111
  • Pregledi 9,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Evo ovi iz tabora Benfice vec najavljuju kako ce nas dobiti tj proci. Volim sto se ovako prica. Tako su pricali i Napolitanci... :rolleyes:
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1332766322' post='38081']
Evo ovi iz tabora Benfice vec najavljuju kako ce nas dobiti tj proci. Volim sto se ovako prica. Tako su pricali i Napolitanci... :rolleyes:
[/quote]
Slažem se, to nam samo može odgovarati. Mislim da ćemo bez obzira na sve odsad u svaku tekmu do kraja ulaziti kao autsajderi. Ja bih krenuo sa Torresom sutra.
[quote name='Kalouda' timestamp='1332757582' post='38053']
I još me zanima hoće li Ivanović biti spreman?
[/quote]

Čini se da ni oni ne znaju, čekat će do u zadnju, RDM je izjavio kako se nada da će bit fit al ako ne onda uskače Bosingwa najvjerojatnije

edit:

[list]
[*]Jos jedan podatak da će nam bit tesko u Portugalu, ni s jednog gostovanja ove sezone u Ligi prvaka nismo donijeli pobjedu, protiv Napolija i Leverkusena izgubili, a remizirali protiv Genka i Valencie.. U cemu je problem, ne znam, al definitivno nam ta gostovanja ne leze u ovoj sezoni.. al ajd, treba imat vjere, svakom nizu dođe kraj ;)
[/list][list]
[*]
[/list]

Uređeno , autor izmjene: bbj26

[quote name='Wisey' timestamp='1332768350' post='38092'] Slažem se, to nam samo može odgovarati. Mislim da ćemo bez obzira na sve odsad u svaku tekmu do kraja ulaziti kao autsajderi. Ja bih krenuo sa Torresom sutra.[/quote]

Mozda ga Robbie i gurne od prve minute. Bice potrebno dostra trcanja, Benfica je brza ekipa. Mislim da ce i TIto i Nando dobiti sansu. Ako se ostvari dobar rezultat, onda na Bridgeu pocne Tito od prve minute, da se zabije gol pa kasnije Torres uleti.
Kakva ba Benfika,hajmo ljudi malo optimizma.
Tacno ste mi se posrali u merak,sad mi se ne gleda utakmica.
Pa ko ce drugi da vjeruje u pobjedu osim navijaca? Pa sto odigrali dvije lose utakmice,idemo dalje,mozemo do pobjede.
[color=#0000cd][size=6]GO CHELSEA!!![/size][/color]
[quote name='VahaCFC' timestamp='1332778501' post='38113']
Kakva ba Benfika,hajmo ljudi malo optimizma.
Tacno ste mi se posrali u merak,sad mi se ne gleda utakmica.
Pa ko ce drugi da vjeruje u pobjedu osim navijaca? Pa sto odigrali [u][b]dvije lose utakmice[/b][/u],idemo dalje,mozemo do pobjede.
[color=#0000cd][size=6]GO CHELSEA!!![/size][/color]
[/quote]

Da su bar dvije...
Ivanović je u sastavu protiv Benfice :D
HOĆEMO POBEDU, POBEDU U LISABONU! xD
Šta kažete na ovaj sastav:

.......................cech....................
bane.........luiz.......terry....cole....
..........mikel....lampard/meireles...
sturridge.......mata.........ramires..
....................torres............

Najviše zbog toga, jer bi ova ekipa bila trkački nastrojena, gotovo svi veoma brzi igrači, znaju lopte igrati.

Možda jedino čudno Ramiz lijevo, ali valja ganjati Gaitana,a ko će bolje od Ramiresa to radit??
SviÄ‘a mi se, nesto slicno sam i ja zamisljao, a sto se tice Ramiresa, moze on dobro odigrati na obe strane, bio je sjajan protiv Napolija tamo na lijevoj, odakle je na kraju i došla asistencija Titu..

Ovo ostalo relativno standardno, Lampardu dajem prednost pred Raulom ;)
S danasnjeg treninga :
[img]http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/555721_299713696768307_108465325893146_764655_1695490240_n.jpg[/img]
Bice atmosfera neponovljiva, šteta što imam trening, gledaću reprizu.
Pada Benfica 100%!
glasao sam za izgubiti ,,, :D jer znam da ce biiti obrnutooo,, neznam ja to pogoditii nikako ,,kad smo igrali prvu protiv napolia ja glasao da cemo dobiti a ono :D zato sutra jedva cekam :D
Da se i ja javim... :D ...ne bih da raspravljam o kvalitetu Benfike,jer da ga nemaju, ne bi ni bili ovdje; mene samo zanima lijepa tehnicki organizovana igra i bez puno izleta imaju kao Napoli jake kontre,i da jaki su u duelima i toga se valja cuvati......sto se tice sastava volio bih Tita prvog u napadu,ako krene(valjda nece :) ) lose,i Torresa sa njim odma,trideseti-trideseti minut automatski u igru.....
.............cech................
bane....cahill.....terry.....a.cole
ramires.....essien......lampard
.......sturridge..........mata
..............Drogba..............

i da,mozda bih stavio Lampsa na mjesto ramiresa posto imamo ovamo brzog sturridga....... :lol: KTBFFH :lol:
Prema svjetskim kladionicama Benfica je favorit. Prihvatiti činjenicu na što je Chelsea trenutno spao i pokušati ispraviti sve što se može ispraviti do kraja sezone. Uz FA kup, ovo je jedino natjecanje u kojem imamo kolike tolike šanse. 4. mjesto u Premiershipu otpišite.

Očekujem večeras da ne izgubimo, a i s remijem bi bio prezadovoljan. Ali samo da bude golova.
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif].......................cech....................[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]bane.........luiz.......terry....cole....[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]..........essien....lampard...[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]sturridge.......mata.........ramires..[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]....................torres............[/font][/color]

[font="helvetica, arial, sans-serif"][color="#282828"]Moja postava za veceras . Torres prije Drogbe ;) [/color][/font]
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.