Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Quarterfinals: Benfica (A) 27.3.2012. @ 20:45

Istaknuti odgovori

1331214450-Benfica_logo.jpg1331825770-Chelsea_logo.jpg

Champions League

Sport Lisboa e Benfica versus Chelsea Football Club

Estádio da Luz

27.3.2012., 20.45 (CET)

• 2 sedmice kasnije...
  • Odgovori 111
  • Pregledi 9,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

moja prognoza je da cemo pobijedit ali trebamo obratit paznju na gaitana koji odlicno uposljava saigrace i ne treba mu davat dosta prostora.Benfika ima velika imena u ekipi aimar,maxi pereira,javi garcia,cardozo,louisao,witsel,po meni oni su i jaci od napolia
  • Autor
Teško je ovo prognoszirat. Nakon onog uzleta i sjaja protiv Napolia, do igri poslije čovjek realno više ne zna što očekivat.
Kao navijač normalno da ću reć da očekujem pobjedu ili remi barem, ali ako realno pogledam onda nam se poraz smiješi jer ovom igrom kakvu su prikazili protiv Spursa, Citya nemamo šanse.
[quote name='chelseathebest' timestamp='1332674043' post='37835']
liga prvaka je uvijek motiv više, pa i više od toga

nadam se da će se to pozitivno odraziti na našu igru, pa makar izgubili ja zadovoljan, samo da bude nekakve igre
[/quote]
Bas suprotno !

Ne moramo imati nikakvu igru samo da pobijedimo i prodjemo u polufinale !
[quote name='Blues_95' timestamp='1332675007' post='37838']
Ne moramo imati nikakvu igru samo da pobijedimo i prodjemo u polufinale !
[/quote]

onda zadovoljstvo nije potpuno :D

zapravo ja biram odličnu igru i prolaz :)
Ispadamo!

Jači su od Napolija, bolje igraju od nas. Mislim, dovoljno je razloga da ih ne proÄ‘emo, iako su čuda moguća. Jednos e desilo, ne vjerujem da će još jedno...
U Portugalu remi izvuci, a na Stamfordu traziti prolaz.
Pošto su onako sramotno odigrali u utakmici koja znači budućnost ovom klubu, ne znam stvarno šta bih sada rekao. Vjerovatno će ipak malo potrčati s obzirom da je Liga Prvaka, jedino takmičenje koje nisu osvojili.
Po meni je Napoli bolji od njih .
Nemamo razloga da ih se bojimo .
U Portugalu 1:1 ili neki slican rezultat i Londonu rutinska pobjeda 2:0 ! ;)
Nisam bio u mogucnosti gledat nas protiv Spursa pa ne znam kakvo je najnovije stanje, ovo se u nas mijenja iz kola u kolo..
Bit ce tesko, oni su tu negdje s Napolijem, prva utakmica se igra u Portugalu i tu bismo trebali odigrati pametno, vazno je da dadnemo bar gol u gostima, pa ni s remijem ne bi bio nezadovoljan, a onda kod kuce pokusat dokrajcit stvari..
Ovdje vec neki govore: ma lako cemo, Benfica je to! - necemo lako, moramo gledat objektivno ma koliko voljeli ovaj klub i priznat da smo daleko od briljiranja, svaka utakmica nam je novi ispit koje teskom mukom polazemo..
ÄŒech - Ivanovic. Cahill, Terry, Bertrand - Mikel, Romeu, Ramires, Mata, Sturridge, Torres - formacija koju bi volio vidjeti, mada sumnjam da ce RDM staviti i Ryana i Oriola, al ajd..
U Portugalu izvuci remi :huh:

Daj jbt, mi ko da igramo, protiv ostatka sveta, i to u gostima....
Ne idemo na noge Realu, Farceloni, Milanu, pa da se vadimo, na domaci teren....
Ako i u klubu razmisljaju slicno kao vi, oprastamo se od 1/2 finala, sigurno !
Rekao sam da ne bi bio nezadovoljan remijem, a ne da momčad treba ić na remi, trebamo ić na pobjedu naravno..
I da, ne igramo protiv Reala, Barce i ostalih trenutno najjačih klubova na svijetu, ali ne igramo ni protiv NK Boljave pa da će bit lako.. Benfica nije mega momčad, al nismo realno ni mi, i bit će teško, i uvjeren sam ( iako bi volio da je drugačije ) da će se stvari riješavati na Stamford Bridgeu
Meni je Napoli vise opasnija i jaca ekipa i tu se nisam nadao nekom prolazu, ali ovdje sam uvjeren u prolaz kakav god ali ce biti prolaz.
Ako budu igrali Drogba, Lampard i Essien mislim da ćemo zijaniti, nema ovo previše veze sa njima iako možda zvuči tako, jednostavno imam loš feeling. :( Nadajmo se da griješim što se rijetko dešava.
[quote name='Whisper' timestamp='1332697501' post='37900']
U Portugalu izvuci remi :huh:

Daj jbt, mi ko da igramo, protiv ostatka sveta, i to u gostima....
Ne idemo na noge Realu, Farceloni, Milanu, pa da se vadimo, na domaci teren....
Ako i u klubu razmisljaju slicno kao vi, oprastamo se od 1/2 finala, sigurno !
[/quote]

Benfica je nezgodna ekipa. Tehnicki odlicna, fizicki pripremljena a ugostice ranjivi i ove sezone, slabasni Chelsea. Sigurno ce traziti svoju sansu i oni su cesto znali pomrsiti racune ekipama koje dodju na njihov teren.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1332703162' post='37923'] Benfica je nezgodna ekipa. Tehnicki odlicna, fizicki pripremljena a ugostice ranjivi i ove sezone, slabasni Chelsea. Sigurno ce traziti svoju sansu i oni su cesto znali pomrsiti racune ekipama koje dodju na njihov teren.[/quote]

Ovo kao neka najava na Tv-u .

Chelsea je Liga Prvaka jedan motiv vise , pokazali su protiv Napolia da znaju odigrati odlicno kada je to potrbeno (govorim o LP) . I Napolio je bio odlicna ekipa , svakako fizicki pripremljenija od Benfice , imaju mozda najjacu kontu na svijetu , mozda malo nerealno ali poslije Barcelone imaju mozda i ponajbolji napad . Jedini problem im je bila odbrana. I kod Benfice je slicna situacija naprijed dobro , nazad losiji . Nesmijemo odigrati kao u Italiji kad smo olako primili 3 gola i na kraju imaju mnogo srece da nije bilo i vise golova .
Opet kazem u Portugalu je i nerijesen rezultat sasvim dobar a onda na Bridgeu "lagana" pobjeda.

[color=#0000ff][size=5]Keep The Blue Flag Flying High ! [/size][/color]
Ma normalno da ih se ne trebamo bojati, ali ih ne treba ni podcijeniti. U Portugalu sve osim poraza je odlicno, a na Bridgeu cemo zavrsiti posao. Bar bi tako trebalo biti. Samo treba biti koncentrisan i to je to.
Aaaaaaaajmoooooooooooooo... :)) Kao prvo odigrati organizirano u obrani i paziti da se gol ne primi i zabit 1 ili eventualno 2 i onda na Stamfordu lagano po potvrdu prolaska.. :)
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.