Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Quarterfinals: Benfica (A) 27.3.2012. @ 20:45

Istaknuti odgovori

• Odgovori 111
  • Pregledi 9,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

http://www.skysports.com/football/match_preview/0,,11065_3500343,00.html
http://www.goal.com/en/match/78205/benfica-vs-chelsea-fc/preview
http://www.soccerfame.com/match/282726/benfica/chelsea
Najjaci su ovi na gamersu, pisu kako ce nas Benfica razvalit' (naravno, 90% je navijaca Farselone koji ne znaju nabrojati 2 igraca koja su igrala za Barcu prije 2005/6 - navijaci na baterije) :D.
Sto se tice utakmice, gol u gostima je najvaziji tako da bi i sa porazom 2:1 mogli proci dalje ali svakako da treba ici na pobjedu jer smo pokazali karakter protiv (po meni) mnogo opasnijeg Napolija.
[img]http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/374115_3189156565165_1153371593_32571054_157470254_n.jpg[/img]

Samo hrabro , mozete vi to !

[size=6][color=#0000ff]KTBFFH !!![/color][/size]
Ovo veche bice 18+ na kanalu, samo ne znam ko ce biti jebeni, dal Benfica ili Chelsea, videcemo.
Cech; Fer, D Luiz, JT (c), Cole; Mik, Meir; Kal, Mata, Ram; Torres.

Uff dobro je pa nema bosingwe.. Radije Fereiru.. Svaka cast na tome.. meireles igra ccc.. Lampsa takodje nigdje.. Jebat ce mu majku :D Nema tih starudjija uglavnom
Benfica are expected to line up in the following 4-1-3-2 formation:

Artur; Pereira, Luisão (c), Jardel, Emerson; Garcia; Bruno César, Witsel, Gaitán; Aimar, Cardozo.

Subs: Eduardo, Nolito, Matić, Oliveira, Miguel Vitor, Saviola, Rodrigo.

The referee is Paolo Tagliavento from Italy
Slabo prvo poluvrijeme, do zadnjih 10 min prilike kako treba nisu napravili, Ferreira se na kraju jedini i istakao, moze ovo mnogo bolje, u drugom poluvremenu ocekujem Sturridgea umjesto panja Kaloua, Drogbu umjesto Torresa oko 60. min i Lamparda sto prije ubaciti
  • Autor
Loše je ovo dosta.
Igraju bunkera s Torkeom u špici. Nijedna prava prilika, sve neka kvazi. Najbliže golu [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Meireles s onim šutom s 25-30 metara, ostalo nula bodova.[/font][/color]

[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Jedino, ajde obrana nam je na mjesta.[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Ne znam zaš nije išao s jačim sastavom.[/font][/color]
Ne znam šta ljudi imaju toliko protiv Ferreire. Nikad nije odigrao loše, uglavnom bolji je od Bosingwe.
Kalou očajan.
[quote name='Kalouda' timestamp='1332877121' post='38287']
Ne znam šta ljudi imaju toliko protiv Ferreire. Nikad nije odigrao loše, uglavnom bolji je od Bosingwe.
Kalou očajan.
[/quote]
Ovo i ja nemogu da svatim. Pa covek ja Bale stavio u dzep, i sada obavlja jako dobar posao. Nego on ce da mu doce kao dezurni krivac za sve, pa sve po njemu ce se pljuvati.
  • Autor
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1332877148' post='38288']
ÄŒekaj, vi ste se bojali Benfice i sad kažete da je ovo loše? Pa stvarno ne znam šta ste uopće očekivali ako je Benfica tako dobra/Chelsea tako loš kako ste pompozno najavljivali.
[/quote]

Al ga filozofiraš

Jedno se "bojat" i smatrat da će dobro odigrat, a drugo je ovakvu lošu predstavu gledat. Pa preloše igraju.
Luiz sad gol spasio
Koja sreca hah, igrom nije zasluzeno ali sreca prati hrabre ili u ovom slucaju Kaloua :) daleko bolja Benfica vise zahvaljujuci sastavu Chelsea nego kvalitetom, malo je reci da je sudac bio duboko naklonjen Chelsea :D
Konacno sudije na nasoj strani :).
Bravo Torres, bravo Luiz, bravo kompletan tim. Odlicno smo odigrali i ovo je velika prednost za revans :).

Milan/Farcelona, cekamo vas :)
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.