Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 05 - Birmingham City (A) 06.03.2012, 20:45h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 148
  • Pregledi 10,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• Autor
Ovu utakmicu možemo pobjediti i sa 5-0...Mislite možda da pretjerjem, ali znate šta je psihologija u nogometu. Odlazak trenera može biti pozitivan šok za igrače.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1330879900' post='32237'][b]Ovu utakmicu možemo pobjediti i sa 5-0[/b]...Mislite možda da pretjerjem, ali znate šta je psihologija u nogometu. Odlazak trenera može biti pozitivan šok za igrače.[/quote]
Daj Bože da tako bude.
Ne ocekujem nista, mene najvise brine PL. A samo da znate, Di Matteo nece biti nas trener naredne sezone sve i da osvoji LS. ;)
Ajde samo da dobijemo, nije bitan način. aBd da mi sa Di Matteom budemo onaj klub čiji su pomoćnici jednostavno "eksplodirali" sa rezultatima. Sa verom u Boga, CHELSEA!!
[quote name='Caeruleus' timestamp='1330879900' post='32237']
Ovu utakmicu možemo pobjediti i sa 5-0...Mislite možda da pretjerjem, ali znate šta je psihologija u nogometu. Odlazak trenera može biti pozitivan šok za igrače.
[/quote]
[img]http://i3.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/008/491/dafuq.jpg[/img]
Od kaga sam se ja pridružio forumu nismo pobedili(ne računajući Bolton), do sledeće utakmice neću napisati ništa, pa da vidimo da li sam ja baksuz.
U ovoj tekmi Lampard postiže hat-trick, ljubi grb i pokazuje kako voli ovaj klub. Tačnije pravi sprdnju, jer da ga toliko voli, nebi se pravio blenatv, kao još neki i bojkotovao trenera. Pa makr mi bili tu gdje jesmo.

Ohladio mi je čovjek totalno. Da se razumijemo razlog nije AVB, već to što se bojkotuje trner ma ko to bio, a to sve šteti klubu. Ne šteti treneru, eto AVB danas 12 miliona dobi, bopli ga kita. Al zato su ovi poglavari u svlačionici srozali klub.

Lampard da zabije još 300 golova, da pomogne da osovjimo sve što se da osvojit, neće mi bit veliki u očima. Baš kao ni Cole i svi koji su pravili probleme (zna se koji su).

Još sad gleda Mata izjavljuje kako će se potrudit sad da se vrate na pobjedničke staze, nakon otpuštanja trenera. Pa pizda ti materina, što to niste radili dok je bio trener. Nek ih je stid i kao što sam rekoa. Još jednom nek izjave kako vole klub i trude se, ma popišam ih sa vrbe...
Ocekujem neku pobjedu na guzove uz primljeni gol.
Vidjet' cemo da li ce Di Matteo ubaciti nekog mladica u igru sto bi bilo pozeljno. :D
[quote name='VahaCFC' timestamp='1330938409' post='32481']Ocekujem neku pobjedu na guzove uz primljeni gol. Vidjet' cemo da li ce Di Matteo ubaciti nekog mladica u igru sto bi bilo pozeljno. :D[/quote]Cech,Bertnard,Cahill,Luiz,Bane,Essien,Mata,Ramires,Piazon,Danny,Torres ;)
Male su sanse da ovo izvede ali eto ;)
[b]Golman :[/b] [color=#0000ff]Cech[/color]
[b]Odbrana :[/b] [color=#0000ff]Bane ; Cahill ; Luiz ; Bertrand[/color]
[b]Vezni red :[/b] [color=#0000ff]Piazon ; Romeu ; Essien ; Mata[/color]
[b]Napad :[/b] [color=#0000ff]Sturridge ; Lukaku[/color]
RDM je 4-2-3-1 momak.

Dakle ta će formacije najvjerovatnije biti, a ko će istrčati na teren svejedno. Svakako samo 2-3 igrača pružaju dobre partije i trude se. Ostali wind-fuckeri će se svakako vucarat po terenu, to izgleda samo i znaju.

Treba onu djecu iz youtha što imaju muda pa stižu po 3 gola zaostatka, staviti nek se ganjaju. Makar će tempo biti jači, ako ništa drugo..
[quote name='how yes no' timestamp='1330954473' post='32542']RDM je 4-2-3-1 momak. Dakle ta će formacije najvjerovatnije biti, a ko će istrčati na teren svejedno. Svakako samo [b]2-3 [/b]igrača pružaju dobre partije i trude se. Ostali wind-fuckeri će se svakako vucarat po terenu, to izgleda samo i znaju. Treba onu djecu iz youtha što imaju muda pa stižu po 3 gola zaostatka, staviti nek se ganjaju. Makar će tempo biti jači, ako ništa drugo..[/quote]

4 ;)

Essien, Bane, Luiz, Cech, pa i Cahill donekle.
a kako cemo mi sa ovom ekipom uspjeti, bas me interesuje sta ce to di matteo uciniti sad da odjednom proigramo
[img]http://lazyoptimist.files.wordpress.com/2011/12/yao-ming-meme.jpg[/img]
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.