Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 05 - Birmingham City (A) 06.03.2012, 20:45h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 148
  • Pregledi 10,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

mikel je odlican i ako neigra ove sezone sad je bio dosta zapazen kalou vjecito viska potez a sto se tice zigica trebo mu je cahil zapalit samar za onaj start
Sto se tice defanzive, tu smo dobri, izuzev one Zigiceve glave, al Cech je majstorski skinio...al sad, nemamo konkretne igre prema naprid, posjed je tu sve je tu, al rijetko u prave prilike upadamo, a na kraju kad smo stvorili sto postotnu sansu Nando masi cijeli gol :/ meireles salje loptu za loptom u bunar, njega bi trebalo zamijeniti i uvest nekoga ko moze povezat napad i obranu..ako ostane 0:0 do negdi 60. min onda ubacivat Lukakua
Pitali smo se sta bi bilo kad bi igraci pokazali malo vise zele. Eto sta se desi - nista.

Interesantno nesto sa twitter, mnogi misle da je ovo AVB-eva nova formacija a ne RDMova (jebiga, ipak je imao samo jedan dan da se pripremi). Sta mislite o tome?
Evo sad opet gledam onu Matinu priliku s pocetka utakmice i mislim se di mu je pamet bila, pa sto nije doda Kalouu, covik bio sam samcat na 11 metara
i kakva je igra u prvom poluvremenu bila? usao u zadnjih 5 min, vidio onu sansu Torresa, trebao je ono zabit al dobro je opet
[quote name='Quaresma' timestamp='1331066680' post='33018']
i kakva je igra u prvom poluvremenu bila? usao u zadnjih 5 min, vidio onu sansu Torresa, trebao je ono zabit al dobro je opet
[/quote]

Igramo kolko - tolko dobro, nije da stvaramo sansi puno ni mi al ni oni, eto Torresa si vidio, na pocetku idu Mata i Kalou sa golmana i stopera i Mata solira umjesto da doda dupli i ovaj je samo pokupi i pospremi u mrezu..Zigic nam jednom zaprijetio glavom, al Cech vrhom prstiju skinio..Cahill iz kornera pucao glavom, 20 cm od stative...Meireles salje lopte u bunar, Torres smeten cijeli, Mata i Ramires dobri, Mikel iznenađujuce odlican, obrana solidna
[quote name='drogba 11' timestamp='1331049046' post='32946']s obzirom na masu bitnih i nenadoknadivih izostanaka u ekipi birminghama, po meni je vrlo izgledna pobjeda chelseaja, a ne bih se iznenadio da to bude i pobjeda sa 2 ili više golova razlike... a pitanje je naravno i kako će igrači reagirati nakon otkaza avb-u, hoće li se možda probuditi iz dosadašnje letargije ili nas čeka jednaki (ako ne i veći) kaos... po meni realno birmingham bi danas trebao pasti, kažem možda čak i sa većom razlikom golova... [b]a koliko sam realan ili nerealan, vidjet ćemo večeras od 20.45[/b], hebe mi se i za medvešÄak koji prenose na hrt-u, a isto tako mi se hebe i za utakmicu benfica-zenit....gledati ću chelsea! KTBFFH[/quote]

izgleda da sam bio u pravu, hvala ti Bože :D
NE verujem. Sto nije dao Torresu da zabije penal? Sta mu trebao da on uzme? Ajoj...

I zato, ljudi moji, Sturridge ne igra kao centarfor.
Mozda nece torke da puca.. Boji se, zamisli da je torresu skinuo penal pa lik bi se objesio.. Kako bi mediji pisali pa i mi bi ga ismijavali a i jesmo ga par puta samo jos penal treba :) Mislis da mata nebi dao torketu da puca?? Koliko je pricao prije da daje podrsku i zeli mu pomoci.. Nece torres da puca 90 posto sam siguran.
mikel je igro za trojicu danas tores je bio u drugom najbolji trebo je on sutat penal ali nema veze
Napokon da izgleda kao da Premier Legue ekipa igra protiv Championship ekipe. Nije lose poluvreme, moglo bolje, ali sta ces...
Kad tvoji navijaci vicu: We want Torres, valjda to znaci da mu das loptu :D al nema veze, u globalu je Fernando odigra vrlo dobru utakmicu, na kraju smo malo svi pali al ajd...Al me brine Sturridge, njemu kao da nekakva sila sapce na uho dok igra: nemoj dodat loptu, nemoj dodat loptu! pa on sve sam zavrsava :D bitna je pobjeda!
[quote name='Elao' timestamp='1330886014' post='32281']Pobjeda 0-2 aBd uz lijepu igru ;)[/quote]
Rezultat sam pogodio, posto nisam gledao tekmu nezz kakva je igra bila :)
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.