Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 08: Liverpool (A) 20.10 ~ 17:30h

Istaknuti odgovori

Gdje je Chilwell? Kakva je lakrdija Gusto na lijevom beku...

Colwill bi mogao sa Fofanom prvo na klupu pa onda na put.

• Odgovori 62
  • Pregledi 985
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Bio sam za to da se Poketinu da sansa iskljicivo jer smo pred kraj sezone licili na tim koji zna sta radi, konacno. Ali da smo se osramotili na ta dva meca jesmo.  Mareska je potpuno drugaciji tr

• Zasluzen poraz. Kad tebi mrtvi Kurtis Dzons dominira i izgleda ko neka igracina, sve je jasno. Ostatak lige nek se dobro zapita ako ovaj Liverpul bude sampion.  Ova utakmica je sve pokazala o nas

• Nama trebaju stoperi svetske klase. Dvojica.  Kraj analize.

Objavljene slike

6 minutes ago, Corto Maltese said:

Iako ima jos 45min, krajnji ishod se zna. Nece se nista promeniti do kraja utakmice, jer je sef izgradio burazerske odnose sa crnjama i ponekim belcem.

Koji bijelac, samo Palmer može biti haha

Ja mislim da mi imamo najgluplju skupinu igrača od svih ekipa iz liga petice. Sanchez, Fofana, Colwill, Caicedo,Madueke,Jackson ne znaš koji je gluplji. Liverpool ogavna ekipa, vode zahvaljujući maloumnosti naših igrača, a mogli su i drugi penal, onaj nad salahom, da dobiju, neki drugi sudija bi im i onaj start colwilla dosudio. Mi, standardno naše protiv velikih ekipa, sve nešto oko gola nikad ništa konkretno da napravimo, ne pomaže naravno ni činjenica da ovi igraju ko sheffield, ali opet.Kad sam vidio da Sanchez nakon poništenog penala ispuca loptu Van Dijku na glavu i ovaj je vrati golmanu bukvalno mi se smučilo. Nabijte je u aut na 50 metara od našeg gola i igrajte na kontre, bolje nego da gledam Jacksona kako pokušava dobiti zračni duel protiv Konatea i VVDa. 

Meni i dalje nije jasno kako do sada sa ovim stoper ima i golmanom nismo primili 20 kom. 

Al kontam da ce sada u ovom malo jacem rasporedu da se sprdaju sa nasom odbranom. 

Ovakvom liverpulu u plu bi najmanje 7 8 ekipa skinulo bodove

Raspali smo se posle njihovog drugog gola, jedino dobro što smo odigrali je 25 min i to je maksimum ove ekipe.

Očajna utakmica, Liverpool ziheraški kao mi pod Mourinhom nekad, mi bezidejni. Oba gola smo primili zahvaljujući maloumnosti igrača, ali u napadu nikakva prijetnja nismo bili. Mi smo ekipa za konferencijske lige realno. Palmer ničem nije služio, više nas je unazadio sa svojim poluokretom nazad. 

Zasluzen poraz. Kad tebi mrtvi Kurtis Dzons dominira i izgleda ko neka igracina, sve je jasno. Ostatak lige nek se dobro zapita ako ovaj Liverpul bude sampion. 

Ova utakmica je sve pokazala o nasoj ekipi. Toliko losih i negativnih stvari tu ima, da je bilo kakav rezultat nemoguce ocekivati. 

Izmjene su nam ocaj zivi. Mislimo da imamo neku sirinu a ustvari svi su gola kita. 

Ne treba ni najmanje kriviti trenera za ovo. On manje vise odradi sto je do njega. Al spickanih milijardu ipo evra a da ti golmani budu Jorgensena, Sances, Betineli a stoperi Badi, Disasi, Fofana, Adarabio, Colwil e za to ipak treba da si genije. Igras protiv protivnika koji je ulozio 5 puta manje a odbrana mu izgleda 5 puta jace. 

Cestitke liverpulu, zeleni smo smo za njih. 

Voleo bih da trener napravi neke rezove nakon ove utakmice, kad zna da otpise igraca, mogao bi i vecerasnje aktere da sankcionise, kritikuje itd. Mislim da je stvorio odnos u kome ga ne postuju tj. nema autoriteta. 

Mislim da je Maresca danas dovoljno dobro to sve pripremio da bi se npr. uzeo taj neki bod, problem je sto je  pojedinacna forma svakog pojedinca na ocajnom nivou, niko nije uhvatio tu neku formu, tu neku konstantu pa da bude u stanju donijeti nesto konkretno na terenu.

Uglavnom su svi ravna linija i ti mozes mijenjati do sutra al nista se ne događa, uskracen si za opciju da mijenjas tempo i tok utakmice.

Sa inteligentnim i kvalitetnim stoperom i donekle kvalitetnim golmanom ovaj tim bi bio mnogo konkurentniji. A sto je bitnije, brze bi ostali sazrevali

• Autor
4 minutes ago, reLo said:
24 minutes ago, hamco said:

Expand  

Školski primjer onog što Cae kaže: Puno zuje, a malo meda daju.

Utisak, respolozenje i percepcija desavanja na terenu su totalno ovisno o rezultatu na kraju meca. Da smo kojim slucajem izjednacili i da nismo izgubili, vjerujem da bi utisak bio drugaciji i da ne bi niko napisao nezasluzeno, gadi mi se ovaj fudbal i slicno. 

Ja kad se sjetim prosle godine i one sramote, vjerujem da ima mjesta optimizmu. 

Ali eto... bodovi su vazni.

Ovo je jedna od onih utakmica nakon koje je teško puno toga pametno reći. Bila je premalo sadržajna, dosta vremena se gubilo, i kad se igralo bilo je perioda u kojima se ništa ne dešava. I jedni i drugi su igrali bez preuzimanja kompletnog rizika. Mi smo odigrali bolje, a oni su odigrali ozbiljnije. Ovakve utakmice rješavaju detalji, a detalji su išli u njihovu korist. To što je Jonesa slučajno lopta napucala i poslije mu se slučajno odbila kod penala i to što smo mi nesposobni kreirati bilo šta iz prekida je presudilo.

Glupo smo izgubili. Liverpool nije nista odigrao, nisu postene prilike stvorili a dali su dva gola. Cak smo se i vratili na pocetku drugog poluvremena ali nismk dugo imali nerjesen rezultat. 

S druge strane Tosin je vec u 5minuti mogao dobiti direktan crveni karton (za isti ili jako slican start je sinoc Saliba pocrvenio), i onaj penal je vrlo lako mogao ostati. Bila je situacija bas 50:50, jeste Sanchez prvo loptu dirao i ona mu od Jonesa prosla kroz noge i onda pokupio Jonesa.Da je ostao penal ne bi se mnogo zalio.

Iznenadjujuce utakmica sa vrlo malo sadrzaja. Liverpool nista posebno, Chelsea jos uvijek mnogooo zelena i naivna ekipa. Povraca mi se kada vidim desnog beka na kontra strani 

Realno cijela odbrana je losa. Fale nam dva stopera svjetske klase koji ce biti prvotimci i igrati svaku utakmicu tipa Tery-Cahil a ne nagađanje pred svaku utakmicu ko ce poceti, naprijed to nije lose al dzaba kad odbrana nista ne moze sacuvati.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.