Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea wallpapers - naši radovi

Istaknuti odgovori

Ako tražiš pare, ne dam. :lol: :P

Stranu na šalu, nek ti je sa srećom i to bio jedan veliki korak što dubro kaže ne samo za tebe nego i za našu malu zajednicu zvanu chelseabalkan forum. B)

• Odgovori 1 hilj.
  • Pregledi 99,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Hvala hvala svima. Podnio sam zahtjev da budem stručni vanjski suradnik pri Chelseaju. Naime moguće da mogu postati član službenog Chelsea FC web tima. Imam neke šanse, svidjeli su im se moji radovi pa su me kontaktirali. Ako mi bude potrebna podrška članova ovog foruma, nadam se da ću je imati. Volim vas sve.

Šta reć nego bravo mali ustraj u tome što radiš

I meni bi trebala jedna ! :)

TimeLine smece obicno , pojeo sam govno sto sam ga instalirao ! :(

Trenutno mi je Wall od Sturridgea by Caerelues ili od Dubrovcanin nisam siguran ! :D

kakva je sad to glupost, daj neko pojasni, nisam u toku s mrtvim fb-om, iako izgleda mi možda i bolje da nisam...

Poenta je da sada mozes vidjeti sta si radio prije 2-3 godine , koje si slike , statuse postavljao , s kim si se "sprijateljio" u 2010 , .... Sve u svemu kao neka tvoja licna Web stranica !

Meni se ovo nikako,nikako ne svidja ! :( :( :(

Hajde dosta spama, nije ovo tema za Facebook... Uglavnom sliku ako neko moze napraviti bio bih zahvalan.

Mislim da ovo nije spam , momak je trazio pojasnjenje i ja mu objasnio ! :huh: :ph34r:

Napravit ću ja tu sliku, ali u ponedjeljak. A ako može netko i meni da objasni timeline, ali u temi Spam Hedkvoters, tamo ono gdje je "Tehnologija". Bio bi pravo zahvalan.

Napravit ću ja tu sliku, ali u ponedjeljak. A ako može netko i meni da objasni timeline, ali u temi Spam Hedkvoters, tamo ono gdje je "Tehnologija". Bio bi pravo zahvalan.

Danas utorak slike nigdje ! :P B)

Svi su predobri, ali ova dva Mata i Lukaku cista 10. Svaka cast..:D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.