Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea wallpapers - naši radovi

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1 hilj.
  • Pregledi 99,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

• Autor

Klikni desnim na malu sliku i onda "open in new tab" i onda samo "save image as" i to je to.

Usput benjo, kad smo vec na toj temi rijesi ovo, kad stavis sliku ono primjer slika se ne moze sejvat jer se otvara neki glupi viewer od foruma.

Evo da ti ja komentarisem (znam da me mrzis xD ) :

Slika je VRH samo mislim da bi bila bolja kad' bi pozadina bila svjetlija jer ovako crna neprijete se igraci :) jedino ako tako i sam htio !

A slika je Odlicna , svaka cast za trud ;)

• Autor

Evo da ti ja komentarisem (znam da me mrzis xD ) : Slika je VRH samo mislim da bi bila bolja kad' bi pozadina bila svjetlija jer ovako crna neprijete se igraci :) jedino ako tako i sam htio ! A slika je Odlicna , svaka cast za trud ;)

lol :D

a background sam htio da bude originalan, da ne stavljam sad obicnu zastavu, nego ovako pomocu clipping maska i brusheva da sredim...mislim da onu potrebnu nijansu svjetlosti daje ovaj natpis Chelsea FC kao i ovaj zuti istaknuti dio brusheva, kao i render..

• 2 sedmice kasnije...
  • Autor

Evo redom da prokomentiram:

Prvi: Lijep je, no da si imao vremena za još malo se igrati s efektima, bio bi top.

Drugi: OdliÄan, Vidim malo si se sa smudgeom poigrao, tekst je vrhunski no ovo Chelsea fc Winger nad Striker si mogao i bolji tekst naći.

Treći: Ne znam što si uopće pokušao, ovo mi jako loše izgleda.

Peti: Kombinacija raznih bg-ova i neki drugi font bi ga uÄinili zvijerskim.

Nemoj se ti ljutit na ove izjave, valjda i sam znaš da ti ovo govorim jedino iz razloga da svaki wallpaper bude sve bolji i bolji, moram te pohvalit na dobrim idejama no ne sviđa mi se što koristiš eventualno jedan ili dva efekta i to stalno isti. Nisi ti kriv, znam da nemaš vremena za stalno uÄit neke nove cake, ali ako uhvatiš vremena, definitivno pogledaj malo po sportgfx-u radove, psd-ove i tutove, jer s ovakvim idejama ti samo fali 'finishing' (nisam se sjetio nijednog boljeg izraza). Znam da možeš bolje i vjerujem da hoćeš Äim uhvatiš vremena. ;)

Evo redom da prokomentiram:

Prvi: Lijep je, no da si imao vremena za još malo se igrati s efektima, bio bi top.

Drugi: OdliÄan, Vidim malo si se sa smudgeom poigrao, tekst je vrhunski no ovo Chelsea fc Winger nad Striker si mogao i bolji tekst naći.

Treći: Ne znam što si uopće pokušao, ovo mi jako loše izgleda.

Peti: Kombinacija raznih bg-ova i neki drugi font bi ga uÄinili zvijerskim.

Nemoj se ti ljutit na ove izjave, valjda i sam znaš da ti ovo govorim jedino iz razloga da svaki wallpaper bude sve bolji i bolji, moram te pohvalit na dobrim idejama no ne sviđa mi se što koristiš eventualno jedan ili dva efekta i to stalno isti. Nisi ti kriv, znam da nemaš vremena za stalno uÄit neke nove cake, ali ako uhvatiš vremena, definitivno pogledaj malo po sportgfx-u radove, psd-ove i tutove, jer s ovakvim idejama ti samo fali 'finishing' (nisam se sjetio nijednog boljeg izraza). Znam da možeš bolje i vjerujem da hoćeš Äim uhvatiš vremena. ;)

Ja se ne ljutim, sve kritike rado prihvatam :) Ja sam poskidao razne efekte za PS, ali u mene je PS Elements i te efekte ne može da prihvati Äak i kad ih ubacim u folder gdje treba (ne znam zašto) i zbog toga sam ograniÄen efektima koje sam primjetio da si ti skinuo i da ih koristiš. Problem u znanju ne postoji, sve tutoriale sam prešao. Problem je kao što sam ti rekao tehniÄke prirode i nedostatka vremena da nađem rješenje za ovaj problem.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.