25. novembar 2011.14 god. Autor comment_8194 Ja se ne ljutim, sve kritike rado prihvatam :) Ja sam poskidao razne efekte za PS, ali u mene je PS Elements i te efekte ne može da prihvati Äak i kad ih ubacim u folder gdje treba (ne znam zašto) i zbog toga sam ograniÄen efektima koje sam primjetio da si ti skinuo i da ih koristiš. Problem u znanju ne postoji, sve tutoriale sam prešao. Problem je kao što sam ti rekao tehniÄke prirode i nedostatka vremena da naÄ‘em rješenje za ovaj problem. PS Elements? Provjeri koja ti je verzija, ja sam za CS5-icu skidao masovno efekte, brusheve i tko zna što sve nisam, neki mi nisu htjeli jer su kreirani za npr CS4. Prijavi
25. novembar 2011.14 god. comment_8204 Što se tiÄe ovih slika, potrudi ću se da danas na našem hostingu napravim neki jednostavan "Image host" pa ćete ubuduće sve ovo uploadati na njega a ne na imageshack :) Prijavi
25. novembar 2011.14 god. comment_8208 Što se tiÄe ovih slika, potrudi ću se da danas na našem hostingu napravim neki jednostavan "Image host" pa ćete ubuduće sve ovo uploadati na njega a ne na imageshack :) De ti izdvoji reLo 10ak min, pa sve ove wallpiće što nisi postavio stavi u galeriju, a za hostanje ćemo lako ;) Prijavi
25. novembar 2011.14 god. comment_8211 De ti izdvoji reLo 10ak min, pa sve ove wallpiće što nisi postavio stavi u galeriju, a za hostanje ćemo lako Ima tu najmanje pola sata posla :) Ali zavrsicu naravno, cekam da se skupi nekih 50 da sve iz cuga :D Prijavi
28. novembar 2011.14 god. Autor comment_8706 Lijepo, nego kako radiš ove bijele linije, vidim da ima raznoraznih i likova i svega istog tipa na raznim radovima...illustrator ili? Prijavi
28. novembar 2011.14 god. comment_8717 Lijepo, nego kako radiš ove bijele linije, vidim da ima raznoraznih i likova i svega istog tipa na raznim radovima...illustrator ili? Stavim efekt bricks na praznu plavu podlogu i onda idem na blur, ali onaj blur što razvlaÄi horizontalno, tako dobiješ lažni efekt tih linija. Evo još jedan wallpić, ovo u ime naše tradicije: Prijavi
28. novembar 2011.14 god. Autor comment_8731 Aha, ajde probat ću to sutra da vidimo kako će ispast Ovaj sa vintage grbom je odliÄan ;) Prijavi
30. novembar 2011.14 god. comment_9013 Fino, to nešto u stilu Londona i njegovih ulica. Evo i od mene nova dva, zapravo jedan u dvije varijante: i ovaj: Prijavi
4. decembar 2011.14 god. comment_9573 ako Bog da, pa prosvjetli ove lapane u chelseaju, radit ćeš ti novi wallpaper, pa će biti didier drogba 2004-2014 ;) Prijavi
4. decembar 2011.14 god. comment_9575 ako Bog da, pa prosvjetli ove lapane u chelseaju, radit ćeš ti novi wallpaper, pa će biti didier drogba 2004-2014 nadam se tome Inace radovi vr' plafon :D Prijavi
5. decembar 2011.14 god. comment_9616 Hvala hvala svima. Podnio sam zahtjev da budem struÄni vanjski suradnik pri Chelseaju. Naime moguće da mogu postati Älan službenog Chelsea FC web tima. Imam neke šanse, svidjeli su im se moji radovi pa su me kontaktirali. Ako mi bude potrebna podrška Älanova ovog foruma, nadam se da ću je imati. Volim vas sve. Prijavi
5. decembar 2011.14 god. Autor comment_9620 Hvala hvala svima. Podnio sam zahtjev da budem struÄni vanjski suradnik pri Chelseaju. Naime moguće da mogu postati Älan službenog Chelsea FC web tima. Imam neke šanse, svidjeli su im se moji radovi pa su me kontaktirali. Ako mi bude potrebna podrška Älanova ovog foruma, nadam se da ću je imati. Volim vas sve. Velika stvar za ovaj forum, ovaj klub navijaÄa, a pogotovo za tebe osobno. Sve Äestitke i nadam se da ćeš uspjeti! Svi smo uz tebe ;) Prijavi
5. decembar 2011.14 god. comment_9633 Hvala hvala svima. Podnio sam zahtjev da budem struÄni vanjski suradnik pri Chelseaju. Naime moguće da mogu postati Älan službenog Chelsea FC web tima. Imam neke šanse, svidjeli su im se moji radovi pa su me kontaktirali. Ako mi bude potrebna podrška Älanova ovog foruma, nadam se da ću je imati. Volim vas sve. To je odlicna vijest , imam moju podrsku i nadam se da ces postati Älan službenog Chelsea FC web tima , a onda i nas ChelseBalkan.com preporuci xD ! Sretno ! Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.