Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea wallpapers - naši radovi

Istaknuti odgovori

• Autor

Ja se ne ljutim, sve kritike rado prihvatam :) Ja sam poskidao razne efekte za PS, ali u mene je PS Elements i te efekte ne može da prihvati Äak i kad ih ubacim u folder gdje treba (ne znam zašto) i zbog toga sam ograniÄen efektima koje sam primjetio da si ti skinuo i da ih koristiš. Problem u znanju ne postoji, sve tutoriale sam prešao. Problem je kao što sam ti rekao tehniÄke prirode i nedostatka vremena da naÄ‘em rješenje za ovaj problem.

PS Elements?

Provjeri koja ti je verzija, ja sam za CS5-icu skidao masovno efekte, brusheve i tko zna što sve nisam, neki mi nisu htjeli jer su kreirani za npr CS4.

• Odgovori 1 hilj.
  • Pregledi 99,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Što se tiÄe ovih slika, potrudi ću se da danas na našem hostingu napravim neki jednostavan "Image host" pa ćete ubuduće sve ovo uploadati na njega a ne na imageshack :)

De ti izdvoji reLo 10ak min, pa sve ove wallpiće što nisi postavio stavi u galeriju, a za hostanje ćemo lako ;)

Lijepo, nego kako radiš ove bijele linije, vidim da ima raznoraznih i likova i svega istog tipa na raznim radovima...illustrator ili?

Stavim efekt bricks na praznu plavu podlogu i onda idem na blur, ali onaj blur što razvlaÄi horizontalno, tako dobiješ lažni efekt tih linija.

Evo još jedan wallpić, ovo u ime naše tradicije:

cfcwallpaper560.jpg

Hvala hvala svima. Podnio sam zahtjev da budem struÄni vanjski suradnik pri Chelseaju. Naime moguće da mogu postati Älan službenog Chelsea FC web tima. Imam neke šanse, svidjeli su im se moji radovi pa su me kontaktirali. Ako mi bude potrebna podrška Älanova ovog foruma, nadam se da ću je imati. Volim vas sve.

• Autor

Hvala hvala svima. Podnio sam zahtjev da budem struÄni vanjski suradnik pri Chelseaju. Naime moguće da mogu postati Älan službenog Chelsea FC web tima. Imam neke šanse, svidjeli su im se moji radovi pa su me kontaktirali. Ako mi bude potrebna podrška Älanova ovog foruma, nadam se da ću je imati. Volim vas sve.

Velika stvar za ovaj forum, ovaj klub navijaÄa, a pogotovo za tebe osobno. Sve Äestitke i nadam se da ćeš uspjeti! Svi smo uz tebe ;)

To je odlicna vijest , imam moju podrsku i nadam se da ces postati Älan službenog Chelsea FC web tima , a onda i nas ChelseBalkan.com preporuci xD ! :D

Sretno !

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.