20. oktobar 2025.20. okt comment_368363 U srijedu ocekujem da starta jer nemamo nikakvu drugu opciju u napadu (Joao Pedro suspendovan) pa cemo ga vidjeti. Prijavi
20. oktobar 2025.20. okt comment_368365 1 hour ago, Bari said: U srijedu ocekujem da starta jer nemamo nikakvu drugu opciju u napadu (Joao Pedro suspendovan) pa cemo ga vidjeti. Uvek je tu neugodni Tyrique George 😁 Prijavi
23. oktobar 2025.23. okt comment_368422 Nadam se da izlazak pred početak drugog poluvremena znači da će startati sljedeću utakmicu. Treba u narednim utakmicama forsirati formaciju sa njim naprijed i sa Joao Pedrom iza. Uskoro bi se i Delap trebao vratiti pa to može biti taktika broj 1 do povratka Palmera. Prijavi
23. novembar 2025.23. nov comment_368895 Odlican potez i asistencija jucer. Kako se zagradio, pa pretrcao stopera, odmah mi je flashback Didiera prosao. Koliko smo puta njega gledali kad ovako okrene defanzivce. Samo nek nastavi ovako, zasad Delap nista bolji od njega nije. Prijavi
23. novembar 2025.23. nov comment_368896 Ima bolji "klik" sa ekipom od Delapa, to jest u suštini Delap nema nikakvog "klika", tako da mislim da bi Guiu u nastavku sezone mogao imati minutažu kojoj se ni sam nije nadao. Prijavi
4. decembar 2025.4. dec comment_369238 Zakucaju ga na klupu i nakon mjesec dana se pojavi na terenu sa novom frizurom i tako ukrug. Mogao bi oboriti Pogbin rekord u broju frizura po utakmici. Sljedeći put kad ga vidimo prognoziram pletenice. Prijavi
1. septembar1. sep comment_374808 Za 15 miliona eura + par bonusa otišao u Leipzig. U plusu smo jer smo ga doveli za 6 miliona iz Barce. Mogla je biti i neka posudba jer pravu šansu nije dobio, a još je jako mlad i nije zarađena neka velika cifra koja pravi razliku. Od njegove posudbe u Sunderland smo napravili cirkus. U suprotnom smjeru je otišao Conrad Harder, na posudbu u Strasbourg. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.