Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Marc Guiu (2024-2026, 29 nastupa)

Istaknuti odgovori

Moja prva otvorena tema posle 10-11 godina na forumu, moj prvi pređen most. Moja prva tema, moja nevinost,...

Marc Guiu Paz, 18 godina (2006), stigao iz Barce za neku siću.

Špic, 187cm visok, na 7 utakmica prošle sezone 2 gola.

Biće GOAT, još ako uzme 9 to je to.

https://www.chelseafc.com/en/video/marc-guiu-is-a-blue

IMG_8688.jpeg.060fdf9ef77af3881d2388e9d795996e.jpeg

• Odgovori 57
  • Pregledi 2,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Stani stani.  Stani stani stani.  Stani jebote krompirov krompir.  Vratiš igrača sa pozajmice i nećeš da ga uvodiš u igru JER GA ONDA NEĆEŠ MOĆI POSLATI NA POZAJMICU U JANUARU?  

• Razgovarali Maresca i Boehly. Todd je ulazio u tunel i stalno mu je prekidalo. Maresca je rekao da želi igrača Marc Gu..i.. Boehly ga nije razumio, ukucao u pretragu Marc Gu, iskočila mu obojica i dov

• Momak je zaslužio da nekad uđe sa klupe u ligi, a ne da se utakmica završi sa jednom izmjenom a on ostane sjediti. Trči, bori se, dobar je u skoku što nam nedostaje u napadu, može odraditi dosta posla

Objavljene slike

• Popularna objava
2 hours ago, ker said:

Da nisu htjeli vratiti Marca Guehija iz Pallacea pa imena pobrkali

Razgovarali Maresca i Boehly. Todd je ulazio u tunel i stalno mu je prekidalo. Maresca je rekao da želi igrača Marc Gu..i.. Boehly ga nije razumio, ukucao u pretragu Marc Gu, iskočila mu obojica i doveo mlađeg.

Pojavio se u Barci na početku sezone kao i mnogi drugi. Njega iz nekog razloga nisu toliko forsirali. Može biti da je to što mu je konkurencija bio Lewandowski. Čak im je na polusezoni došao i onaj Brazilac Roque, koji je također malo igrao pa sad želi da ide. Možda zato nije potpisao novi ugovor i ugradio klauzulu od pola milijarde. Došao je skoro besplatno, ne mora odmah da igra, može biti dobar, a i ako ne bude može se ostvariti neki profit. Sad se gomilaju i mladi napadači u nadi da će jedan uspjeti.

• 4 sedmice kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...
  • reLo mijenja naslov u #38 Marc Guiu
  • 2 mjeseca kasnije...

Fali mu samopouzdanje, ali i kvaliteta, a to drugo je bitnije. Mislim, zar je ko očekivao mnogo više od ovoga?

Neko je gađao Palmer vol. 2, ali šansa da se to desi je 1%.

• 2 sedmice kasnije...
19 minutes ago, Emcomne said:

Mislim da je zaslužio 90 minuta, nejasno mi je zasto ga je izvadio nakon 45

Kako pišu na twitteru izgleda da se zakačio sa trenerom na poluvremenu, mareska im htio objasniti taktiku za drugo poluvrijeme i ovaj mu kaze de ne seri debilu ćelavi.

• 1 mjesec kasnije...

2 glavom, jedan lijevom nogom. Mozda bude jos koji u drugom. Decko namirise krv i poentira. Treba jos mnogo rada na igri u polju, kombinatorici, pas igri itd., al ima instinkt napadaca definitivno.

Da je imo prilika koliko i Jakson nista losiju realizaciju ne bi imao, jer ovaj od 5 sansi da jedan gol.

5 minutes ago, BT14 said:

Jebe ga što Mareska gleda Nkunkua kao drugog špica, a zaslužuje priliku u PL.

Sto moze biti pozitivna stvar. Kao na primjer utakmica veceras. Ovako igra igrac koji daje do znanja da zeli igrati za prvi tim i da trener moze racunati na njega.

Mlad je on, i nadam se da ce Maresca znati raditi sa ovim mladicima. Bice dobar temelj buduci kostur ekipe.

Mali Guiu je 2006 godiste bas kao Achempong i George. Ne treba zaboraviti da je njemu jos teze nego ovoj dvojici s obzirom da je promjenio drzavu, kulturu, jezik... Ja bih fakat malog forsirao mada pozajmica bi mu godila najvise jer igrom ce najvise napredovati. Ali ta pozajmica mora biti u ekipu u kojoj ce igrati. Mozda Strazbur?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.