20. decembar 2024.1 god. comment_361044 On ako ode na posudbu nikad se vratit nece, samo ga gurati i davati mu sansu u konferenciji i kupovima, ima materijala od njega. Prijavi
20. decembar 2024.1 god. comment_361045 Jedina pozajmica koja bi imala smisla je Strasbourg. Francuska je odlicna razvojna liga za PL vec godinama. Prijavi
30. maj 2025.1 god. comment_364709 Strassbourg bi mu idealno sjeo. Ne samo njemu, Strassbourg je odlična filijala, jaka liga, točno stepenica ispod, igraju Konferencijsku ligu, forsiraju modernu igru i daju priliku mladim igračima. Nisu slučajno Santos i Petrović podignuli svoju vrijednost i na ljeto će ponovno biti s prvom momčadi. Strassbourg bi bio odličan filter za Guiua, nakon toga ili prva momčad ili ćemo ga prodati i zaraditi nešto na njemu, opet dobro. On 12/20/2024 at 10:41 AM, Zemo said: On ako ode na posudbu nikad se vratit nece, samo ga gurati i davati mu sansu u konferenciji i kupovima, ima materijala od njega. Nitko mu ne brani da se iskaže, da pomete na posudbi i izbori prvu ekipu. Kako je Andrey Santos, Chalobah... Prijavi
7. juni 2025.1 god. comment_364972 On nam je ispao najbolji transfer prošloga ljeta. Doveden skoro za ništa, a pokazao je da ima predispozicije za postati ozbiljan napadač. Za mene je on najbolji napadač koji je nastupio za nas ove sezone. Prvi dio sezone je nepravedno zanemaren, i nije jedini takav. Kad je na zimu dobio priliku da igra više pokazao je da mu se trebalo vjerovati. Nažalost, povrijedio se na 4 mjeseca i više nije zaigrao. Morao je biti više korišten kao džoker sa klupe, morao je od početka dobivati priliku u kup utakmicama i trebao je češće biti biran u startnu postavu i u ligi. Priča se da će na posubu u Ipswich. Smatram da može i u boljem klubu dobiti priliku da se razvija. Prijavi
31. juli 2025.1 god. comment_366322 Dobar potez za sve tri strane uključene, ako ga Sunderland ne zakuje na klupu. https://x.com/FabrizioRomano/status/1950937857306050819 Prijavi
7. august 2025.1 god. comment_366421 On 7/5/2024 at 1:06 AM, MASKO said: Biće GOAT, još ako uzme 9 to je to. verovatno zato što nije uzeo br. 9 Prijavi
7. august 2025.1 god. Autor comment_366424 3 hours ago, chiba said: verovatno zato što nije uzeo br. 9 zajebo se Prijavi
1. septembar 2025.1 god. comment_367201 Interesantno je da smo malog sjebali, jer koliko znam ne može se igrati za 3 kluba u jednoj sezoni. Prijavi
1. septembar 2025.1 god. comment_367202 1 minute ago, reLo said: Interesantno je da smo malog sjebali, jer koliko znam ne može se igrati za 3 kluba u jednoj sezoni. Ionako je bio 3. opcija u napadu u Sunderlandu sto je jos gore pitanje je kad bi mu se taj status promjenio jer su obojica napadaca zabijali i ekipa pobjedjivala. Prijavi
2. septembar 2025.1 god. comment_367225 Nije imao sreće u Sunderlandu jer su njihovi napadači odjednom proradili i logično da će ih gurati. Meni se generalno sviđa što je vraćen nazad jer je pokazao da ima dosta talenta i gurao bi prije njega u špic nego Georgea Prijavi
2. septembar 2025.1 god. comment_367235 Srcan je mali, ima borbe u sebi, moze da trci presing a i u duelu da se pobije. Verujem da ce ga Mareska koristiti mozda i vise nego sto ocekujemo. Prijavi
13. septembar 2025.1 god. comment_367401 De ti Georga guraj u špic, lik glup ko točak. Collins ga dribla, čovjek ne zna hodati, isključivo tu da lomi noge i osvaja vazdušne duele. Prijavi
13. septembar 2025.1 god. comment_367416 Ovaj decko je "kriv" sto je placen samo 6 miliona. Nema nikakvog objasnjenja zasto nije bio u protokolu veceras, ne postoji. Prijavi
30. septembar 2025.1 god. comment_367972 Momak nije skinuo marker otkad smo ga vratili. Kakvo uništavanje karijere momku - nevjerovatno. Ako George ima prednost na tobom - ispiši se iz fudbala zarad mentalnog zdravlja. Inače ćeš sebi nauditi. Prijavi
1. oktobar 2025.1 god. comment_367996 Posle svega vidjenog gotovo da sam siguran da je plan da se Emegha dovede u januaru a ovaj prebaci na njegovo mesto. Prijavi
1. oktobar 2025.1 god. Popularna objava comment_368010 Stani stani. Stani stani stani. Stani jebote krompirov krompir. Vratiš igrača sa pozajmice i nećeš da ga uvodiš u igru JER GA ONDA NEĆEŠ MOĆI POSLATI NA POZAJMICU U JANUARU? Svakakve je gluposti ovaj klub doživio, ali ako je ovo istina - teško će biti nadmašeno. Prijavi
1. oktobar 2025.1 god. comment_368012 Kakve debilcine u picku strininu.. Guiu ako ne bude trazio transfer iz ovog kluba ce ispasti jos veci debil. Prijavi
4. oktobar 2025.1 god. comment_368051 100% sam siguran da su momka vratili s namjerom da ga koriste samo ako se i Pedro ozlijedi. Prijavi
19. oktobar 2025.19. okt comment_368330 Mora da igra sto vise, makar i zbog ovakvih "malih" stvari. U PL cesto i nijanse odlucuju rezultat. Prijavi
19. oktobar 2025.19. okt comment_368338 Ma jucer se vidjelo da je decko dozivio veliku nepravdu sto nije imao minutazu nakon povratka iz Sunderlanda. Pa on samo zbog svog trcanja, presinga i energije koju unese treba bar po 20ak minuta dobiti. Jucer je 2 puta u dobre sanse usao iskljucivo zbog kretnje koju ni Dzordz ni Pedro niti bilo ko drugi u ekipi nema. Da bi redovnije igrao mora popraviti igru s loptom u nogama, vise ucestvovati u napadu i obavezno sut poboljsati. Prijavi
19. oktobar 2025.19. okt comment_368340 Ne slažem se sa ovim tvitom u potpunosti, odnosno izvučena je statistika onako kako njemu odgovara 1. fakt jeste da je Gui trebalo da igra ispred Dzorzda, znači ako ga treba uporedjivati sa nekim onda su to one utakmice kada je Dzordz igrao kao devetka..... 2. ponovo povezano sa ovim gore, onda bi od prve minute videli malo više uzorka, a ne ovako sad da se potencira u nekom rekao bih pogrešnom smeru 3. Pedro je izneo sam neke od težih i jako bitnih utakmica, i verujem da bi sa bilo kojim iole normalnim saigračem mogo još više, a da ne pričam da je išo na utakmice reprezentacije, tamo igrao, i dok je Estevao odmarao, on nije Dakle podrška za Marka, ali ne na štetu Pedra, a kritike treba uputiti na račun Mareske, jel je on sam birao i zakuvao celu ovu situaciju sa svojim menadzmentom, jel je nedavno izjavio da je Gui bolji nego što je bio kad je došo nazad, ali i tad mu nije dao priliku Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.