Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Willian (2013-2020) 339 nastupa

52 člana su glasala

1. 1.

• Da
      42%
      21
    • Ne
      57%
      29

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Vrati se na prve strane njegove teme:D

Trazio sam  svoj prvi post na njegovoj temi, moj prvi post je da mi je zaključena dvica iz latinskog, na drugoj ili trećoj stranici :D

Toliko o mojoj zagrijanosti za njegov transfer.

Uvijek je bio dobar, kvalitetan squad igrač, neko ko može odličan posao da odradi sa klupe ili u slučaju povreda boljih igrača. Kada ima svoj dan odigra odlično ali nikad konstantu nije imao. To je neko moje misljenje druga stvar što ga mediji i neki navijači kuju u legende kluba i prvih 11 zadnjih 15 godina, za njega je Joe Cole bio Bog

• Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 169,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Koliko se po Willianu sralo a ispade da je zlatan za ove mamute koji prolaze kroz klub

• Majstor se ponovo poigrava na zelenim terenima engleske Premijer Lige. Asistencija za prvi gol, predasistencija za drugi i stvorio prostor za treći. Za 6 minuta riješio utakmicu, pravi nasljednik Rona

• I treba reći da smo ga prodali tačno na vrijeme. Vidjelo se odmah u Arsenalu da više nije za najviši nivo. Kao što sam rekao i za sve one koji su otišli sad na ljeto. Nije problem njegova prodaja, pro

Objavljene slike

• 1 mjesec kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Samo što Willian ima 4, a ne 5.

Chilwell: 2 gola, 4 asistencije
Willian: 0 golova, 4 asistencije

Ne mozes da poredis babe i zabe odnosno u ovom slucaju dva igraca koji igraju apsolutno razlicite pozicije na terenu

Poredjenje koje je rustinchole prilozio u postu je relevantnije i istinitije

Evo još potpaljuje na instagramu

rk4rpdozegk61.jpg?width=639&format=pjpg&

Lepo sto mu je standard da se poredi sa igracima koji su vise od pola sezone povredjeni i potpuno van forme, to mu je nivo. :D

Mislim da je poanta da su njih dvojica dovedeni umjesto njega a on bolji od njih, znači loš transfer odnosno trebali smo ga ostaviti.
Neka njega u Arsenalu, tako im je kako im je. Mid table klub, što su očekivali od ovih naših otpadaka Williana i Luiza ne znam, ali sam im zahvalan. S druge strane oni nama Girouda koji nam se višestruko isplatio
  • 4 sedmice kasnije...

Nekako kako vrijeme prolazi sve više shvaćam kako je zapravo bila greška što smo pustili Williana. Ipak je to igrač koji je ostavio dubok trag u ekipi i koji je trebao na ovom forumu da nađe mjesta među legendama. Pred kraj prošle sezone nas je nosio i bio skoro jedini raspoložen. Uz njega su proigrali i Pulišić i Giroud. Bio nam je najbolji asistent u svim takmičenjima i na kraju mu ne damo novi ugovor i još ga pustimo u redove direktnog konkurenta. Umjesto njega doveli smo igrače koji ničemu ne služe i koji nemaju neku perspektivu u ovom klubu, a on tamo briljira u Arsenalu. Međutim, ne može ni on sve sam pa su trenutno ispod nas, ali ima još puno da se igra. Kako bi nam samo legao kod Tuchela u ovoj formaciji. Sjećamo se svi dobro kako je protiv Tottenhama zadnju super odigrao u 3-4-3 formaciji, a mogao bi biti koristan i kao wing-back jer je zahvalan igrač i vraća se u odbranu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.