20. decembar 2020.5 god. comment_306881 Vrati se na prve strane njegove teme:D Trazio sam svoj prvi post na njegovoj temi, moj prvi post je da mi je zaključena dvica iz latinskog, na drugoj ili trećoj stranici :D Toliko o mojoj zagrijanosti za njegov transfer. Uvijek je bio dobar, kvalitetan squad igrač, neko ko može odličan posao da odradi sa klupe ili u slučaju povreda boljih igrača. Kada ima svoj dan odigra odlično ali nikad konstantu nije imao. To je neko moje misljenje druga stvar što ga mediji i neki navijači kuju u legende kluba i prvih 11 zadnjih 15 godina, za njega je Joe Cole bio Bog Prijavi
20. decembar 2020.5 god. comment_306886 Ma kakav Joe Cole, za njega je Pedro izmislio fudbal.. Prijavi
22. decembar 2020.5 god. comment_307046 https://twitter.com/SkySportsPL/status/1297135107455811584?s=19 Aged like milk Prijavi
25. januar 2021.5 god. comment_308416 Otkad nas je legenda napustila, sve je krenulo nizbrdo. Prijavi
2. mart 2021.5 god. comment_310794 Samo što Willian ima 4, a ne 5. Chilwell: 2 gola, 4 asistencije Willian: 0 golova, 4 asistencije Prijavi
2. mart 2021.5 god. comment_310796 Samo što Willian ima 4, a ne 5. Chilwell: 2 gola, 4 asistencije Willian: 0 golova, 4 asistencije Ne mozes da poredis babe i zabe odnosno u ovom slucaju dva igraca koji igraju apsolutno razlicite pozicije na terenu Poredjenje koje je rustinchole prilozio u postu je relevantnije i istinitije Prijavi
2. mart 2021.5 god. comment_310798 Evo još potpaljuje na instagramu Lepo sto mu je standard da se poredi sa igracima koji su vise od pola sezone povredjeni i potpuno van forme, to mu je nivo. :D Prijavi
2. mart 2021.5 god. comment_310799 Mislim da je poanta da su njih dvojica dovedeni umjesto njega a on bolji od njih, znači loš transfer odnosno trebali smo ga ostaviti. Prijavi
3. mart 2021.5 god. comment_310807 Samo što su njegove četiri asistencije došle u dvije od 20 utakmica koje je odigrao Inače je i najbolji asistent Arsenala u PL... Standardno kao i kod nas, gola kurčina ali ga ipak ove neke glupe statistike guraju pa se misli da je neki kurac... Prijavi
3. mart 2021.5 god. comment_310811 Neka njega u Arsenalu, tako im je kako im je. Mid table klub, što su očekivali od ovih naših otpadaka Williana i Luiza ne znam, ali sam im zahvalan. S druge strane oni nama Girouda koji nam se višestruko isplatio Prijavi
4. mart 2021.5 god. comment_310828 Skoro svi transferi na relaciji Arsenal - Chelsea ili Chelsea - Arsenal su išli nama u korist. Prijavi
4. mart 2021.5 god. comment_310835 Pa da uvijek ih naguzimo, uzmemo im dobrog igraca a njima damo nekoga iz kojeg smo max izvukli Prijavi
1. april 2021.5 god. comment_312061 Nekako kako vrijeme prolazi sve više shvaćam kako je zapravo bila greška što smo pustili Williana. Ipak je to igrač koji je ostavio dubok trag u ekipi i koji je trebao na ovom forumu da nađe mjesta među legendama. Pred kraj prošle sezone nas je nosio i bio skoro jedini raspoložen. Uz njega su proigrali i Pulišić i Giroud. Bio nam je najbolji asistent u svim takmičenjima i na kraju mu ne damo novi ugovor i još ga pustimo u redove direktnog konkurenta. Umjesto njega doveli smo igrače koji ničemu ne služe i koji nemaju neku perspektivu u ovom klubu, a on tamo briljira u Arsenalu. Međutim, ne može ni on sve sam pa su trenutno ispod nas, ali ima još puno da se igra. Kako bi nam samo legao kod Tuchela u ovoj formaciji. Sjećamo se svi dobro kako je protiv Tottenhama zadnju super odigrao u 3-4-3 formaciji, a mogao bi biti koristan i kao wing-back jer je zahvalan igrač i vraća se u odbranu. Prijavi
1. april 2021.5 god. comment_312063 Malo je tih svijetlih trenutaka, puno je više onih gdje je bio očajan na terenu. Ekipa se morala podmladiti, na njega se moglo osloniti sa sigurnošću još sezonu, ali nije htio potpisati takav ugovor. Prijavi
1. april 2021.5 god. comment_312074 ŠTA NAPISA HLJEB TE U PIČKU JEBO KAKAV WILLIAN I FORMA U ARSENALU, O ČEMU PRIČAŠ KRV TI JEBEM, TRI DOBRE UTAKMICE, EKIPA NA SREDINI TABELE ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Prijavi
1. april 2021.5 god. comment_312076 ŠTA NAPISA HLJEB TE U PIČKU JEBO KAKAV WILLIAN I FORMA U ARSENALU, O ČEMU PRIČAŠ KRV TI JEBEM, TRI DOBRE UTAKMICE, EKIPA NA SREDINI TABELE ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Ma 1. april ;) gdje ću to ozbiljno napisati. Prijavi
1. april 2021.5 god. comment_312082 hahhahaha moj kune, majke mi nakon 2. reda skonto sam da se zajebava. haaha al da si nasjeo nasjeo si... hahahahahhaha Prijavi
2. april 2021.5 god. comment_312095 jebo te prvoaprilski hljeb što si pojeo i Willian :hljeb: Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.