Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Willian (2013-2020) 339 nastupa

52 člana su glasala

1. 1.

• Da
      42%
      21
    • Ne
      57%
      29

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 169,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Koliko se po Willianu sralo a ispade da je zlatan za ove mamute koji prolaze kroz klub

• Majstor se ponovo poigrava na zelenim terenima engleske Premijer Lige. Asistencija za prvi gol, predasistencija za drugi i stvorio prostor za treći. Za 6 minuta riješio utakmicu, pravi nasljednik Rona

• I treba reći da smo ga prodali tačno na vrijeme. Vidjelo se odmah u Arsenalu da više nije za najviši nivo. Kao što sam rekao i za sve one koji su otišli sad na ljeto. Nije problem njegova prodaja, pro

Objavljene slike

Ne mogu da vjerujem da Cae nije na forumu o da mu vidimo tu radost. Treba priznati i reci da je on prvi shvatio da je ovaj velika prevara od igraca.

Nebojša Višković zvani Marcos Alonso. Čovjek ni ne igra ovaj samo priča o njemu. Čak je i za Williana govorio da je najbolji igrač u klubu.

Mnogo je naporan komentator, svaku utakmicu prica iste stvari.

Inače poslednji put da zapevamo onu staru:

OOOOO WILLIANE TI NAJJAČI SI OOOO WILLIANE TI CEO MOJ ŽIVOT SIII :hljeb:

Kad nas bude karao sljedece godine uhhhh

Hahahahaha on može samo Arsenalove navijače da kara, vala nas je dosta 7 godina, previše

[quote name="Whisper" post="140605" timestamp="1377341711"]
Njegova igra je dosta jednolicna. Primi loptu na levoj strani, i u 80% slucajeva se uvlaci u sredinu. Svi nasi manevristi su raznovrsniji igraci od njega.
[/quote]

slabija verzija Sturridge-a. Al necemo zuriti sa kritikama, sacekajmo par kola da ga vidim.

Ja ovog lika nikad necu izgleda moc zgotiviti. Nije on nista kriv toliko vec nasi hamelji.
Toliko nepotreban igrac, tolikog loseg unijeo u tim, barem po meni. Mata dosta ispasta i zbog njega kao i de bruyne, masno placen, skuplji od Hazard Edina.

Kupljen kako bi ramires mogao imati zamjenu na krilu. -.-

Whisper je prije prve utakmice uvidio da lik dribla samo udesno.

A malo sam citao da vidim jel me zavarao willian malo u pocetku a fala Bogu nije. I dan danas se pitam otkud ovaj tolike godine da ostane.

Al jbt zaboravio sam da je dosao iz Anzhia

Kad vidim po 20+lajkova na postu jarane, zaboravio sam kako je jak forum bio, sad nas nema 20ak aktivnih
Najveći moj upis o njemu desio se još pre nego da zvanično potpiše za Celsi.
Citiram:
"Jedva čekam da zaigra ispod vasih očekivanja"
Uuu koliko sam tada prozivki popio da sam lažni navijač :D

Kad nas bude karao sljedece godine uhhhh

ma nek kara, najbitnije je da smo se riješili ovog parazita

jedino ce faliti marini, i nikom više

Hahahahaha on može samo Arsenalove navijače da kara, vala nas je dosta 7 godina, previše

Pa ono kad odigra utakmicu jednom u 2 mjeseca dobro, možda se potrefi da bude protiv nas. Ako ne dovedemo lijevog beka, vrlo vjerovatno.

Toliko nepotreban igrac

I ja sam to pomislio kad smo ga dovodili. Kupljen samo da ga Tottenham, Arsenal, United, Liverpool i City ne bi doveli. Imali smo na njegovim pozicijama toliko talentovanih igrača njegovih godina i mlađih. Na kraju se ispostavilo da je uzimao minute igračima poput Salaha i De Bruynea. Ostalo je historija.

Nikad mu neću oprostiti što je Schurrle zbog njega bio na klupi, toliko sam vjerovao da ovaj može biti dobar, na kraju je i propao, moguće da je i zbog toga što je u primeu karijere bio zakucan za klupu.

Stvarno ne mogu da verujem da je odigrao 339 utakmica leptejebo, još ste nas sve podsetili kako je došao i kakvi su igrači sve odlazili jer je specijalac mislio da je Willian najbolje rešenje za desno krilo.

Ako ću ga pamtiti po nećemu onda je to ona utakmica protiv Barcelone, vjerovatno i najbolja njegova u plavom dresu.

Al' sve i da hoću ne mogu zaboraviti kornere bajne, davljenje lopte, usporavanje akcija itd,itd. 

Hvala na svemu, vrijeme je bilo da se rastanemo. 

Sad je Arsenalovac tkd nikakvu sreću mu ne želim. :D

Evo i ovdje da ne bude da sam sjedio džaba ispred tva čekajući da naiđe poruka

https://www.youtube.com/watch?v=cNWakeK-G2o

Evo i ovdje da ne bude da sam sjedio džaba ispred tva čekajući da naiđe poruka

https://www.youtube.com/watch?v=cNWakeK-G2o

Ovo je domaca verzija ono aviona za Moyesa sto je bio pre koju godinu

image.jpg

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.