Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Willian (2013-2020) 339 nastupa

52 člana su glasala

1. 1.

• Da
      42%
      21
    • Ne
      57%
      29

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Gdje su oni što su govorili da nakon koronavirusa "više ništa neće biti isto" i da će se i "nogomet značajno promjeniti" po pitanju transfera i plaća igračima. Prema ovome ne bih rekao da se išta promijenilo :D

A ne moze ovakva legenda da ispašta zato sto je citav svijet u lockdownu i zato sto ekonomija ode u kurac. Nije on zasluzio da ispasta
  • Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 169,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Koliko se po Willianu sralo a ispade da je zlatan za ove mamute koji prolaze kroz klub

• Majstor se ponovo poigrava na zelenim terenima engleske Premijer Lige. Asistencija za prvi gol, predasistencija za drugi i stvorio prostor za treći. Za 6 minuta riješio utakmicu, pravi nasljednik Rona

• I treba reći da smo ga prodali tačno na vrijeme. Vidjelo se odmah u Arsenalu da više nije za najviši nivo. Kao što sam rekao i za sve one koji su otišli sad na ljeto. Nije problem njegova prodaja, pro

Objavljene slike

Ako Arsenal bude sastavio ekipu za LS, Willian bi morao biti njihov glavni klupski igrac, jer bi presedeo takmicenje na klupi.

• 3 sedmice kasnije...

Jebem li ga kod nas zadnje 3 godine nije prvu stativu prebacio i u prvoj utakmici za ove ubačaj kakav treba. Mada to ne mijenja činjenicu da je prebačaj.

Nece ni toliko. Previse dugo smo ga mi gledali, pa znamo sta ih ceka. Haha smijesno mi je kako ga hvale, a vec od sljedece utakmice ide na svoj uibicajeni nivo. Debil je to obicni.

ne zna niko kako je sretni Arsenal izvukao bodove protiv West Hama

Zadnjih nekoliko minuta stoje Diop, Souček, Antonio i Haller u 16m i ovi uputili samo jedan centaršut i to je Yarmolenko jedva od zemlje odigao. Willian jedan od najgorih na obje strane, a bilo je mnogo kandidata.

Al sto je Arteta sretan trener, ja ovo nisam u zivotu svom vidio. Nema utakmice da ih protivnik ne nadigra i opet se nekako izvuku.
Igra im je kao da gledam Fulham, cak bih rekao da ovi drugi bolju igru imaju. Dakle nula, ali nekako dodje neka frljoka do Aube, Lacazettea i evo ga pobjeda.

Sto se tice Willina, danas je ustvari pokazao kakav je igrac. Samo nek tako nastavi haha.

To je odlika velikih takticara sa pobednickim mentalitetom. :hail: Koliko cujem, na sport klubu svrsavaju na njega. :D

Isto sam i ja pisao na shoutboxu. Pobjede iskljucivo zajvaljujuci sreci i individualnoj kvaliteti ovih u napadu. Nikakve igre, to ce morat stati kad tad.
  • 1 mjesec kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.