Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ne bih volio/la da ikad zaigra za Chelsea

Istaknuti odgovori

ako ima prikladnija tema za ovo, premjestite..

[url="http://videa.hu/videok/sport/nordsjalland-vs-shakhtar-11-adriano-tQ1gNFnrFAoOrCg8?start=27.469"]http://videa.hu/vide...g8?start=27.469[/url]

znači ne da ne želim da ikad zaigra za chelsea, nego ne želim da igra više za ikoga, ne želim da na termin može otići i guštati s ekipom..
kakvo govno cigansko, đubar, gnoj smrdljivi, patnik bez trunke fair playa u sebi..
i ne nisam popizdio na ovo zato što bi shaktar eventualno kiksao da nisu zabili taj gol (ne mora značiti ali nikad se ne zan), nego zato što ne podnosim nepravdu, krađu i ciganiju...a ovo ne da je sve to navedeno nego je, ma nemam riječi kolika ciganija...

ne želim nikome zlo, ali ti psu umri, ma ne, nemoj umrijet, strgaj nogu , strgaj vrat, ma strgaj bilo što samo da nikada više nogomet ne zaigraš, da te nikada više u životu na ekranu ne vidim, a kamoli uživo, psu jedan nekorektni, smeće jebeno...

nisam vjerovao da neko može ovako kurvinski postupiti..
a sjajni srna ga još kao opravdava pred dancima, ne da mi je pao u očima nego ga ne vidim više nikako pa makar napravio za hrvatsku bilo šta...
bez obzira što je kapetan, može mu bar biti neugodno, a ne da ga još ide braniti..

strašno, kakav kurvinski potez...jebote takav nogomet i ponašanje krajnje netolerantno..

pardoniram se onima koje uznemiravaju moji izrazi, ali morao sam, pardon još jednom..
ponosan sam na chelsea i njegove igrače, kad vidim kakvi sve cigani igraju, neka nas pobjede još iljadu puta zaboli me, više cijenim rascvjetanu mačku na cesti nego shaktar i ovu konjinu od adriana...
u rangu su mi s barcelonom, bez obzira što je samo pojedinac kriv za ovo sranje...
  • Odgovori 150
  • Pregledi 19,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Kad se sjetim, da sam prije i za vrijeme naših mečeva sa Ukrajincima govorio za ovog Adriana kako je jako dobar centarfor. I jest, ali brate mili džaba ti to sve kad si govno.
[quote name='Igi' timestamp='1353506981' post='89936']
Bolje rasan napadac i govno od coveka, nego Tores.
[/quote]

bolje pogažena mačka nego torres
  • 3 sedmice kasnije...
  • 3 mjeseca kasnije...

naravno da je bolje, jer je Torres i govno od napadača i govno od čovjeka

Torres je baš dobar čovjek, to što je on kesurina od igrača ne znači da je loš čovjek..

zaÅ¡to ne Pepe ? to je stoperčina ! kada bi bili u situaciji da nam trea vrhunski stoper  sigurno da bi on bio na vrhu liste želja, odličan stoper jednostavno odličan i kompletan.

• 1 godina kasnije...
  • Autor

D. Costa. Al to će se izgleda desiti hehe. Nijedan napadač kojeg nisam gotivio ni želio da pređe u Chelsea, kad bi prešao ne bi se pokazao.

Ševčenko, Torres...nadam se da i s Costom tako neće biti...

Uuu... to je baš duga lista

Evo samo nekih... Ronaldo, Messi, Pepe, Busquets, Alves, Pedro, Ibrahimović, Hulk, Suarez, Robben (mada je već igrao), pa čak i Costa...

Ne volim padavičare, sebične igrače, prepotentne, igrače koji bi kvarili atmosferu u ekipi, volim timski duh... I Costa je padavičar i to ne mali, a ima tu i ''straha'' da će to biti još jedan promašaj... ovo što @Caeruleus piše, kao Ševa ili Nando

Messi,Ronaldo,Mandzukic,Torres,Van Prsli ,Dzajic,Vucinic,Piksi,Klose,Euzebio,Berbatov ...

Po Bonija bre, kakav Džeko, kakvi bakrači. :D

Lukaku + Bony + Eto'o i nema brige, a i uštediš koje milionče. :D

Ja bih Dzeka odma doveo,dobar je lik . 

Ne bih volio nijednog bh. reprezentativca (Dzeku narocito), osim AVDIJE VRSAJEVICA, bogom nad bekovima!

• 8 mjeseci kasnije...
  • 8 mjeseci kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.