20. novembar 2012.13 god. comment_89790 ako ima prikladnija tema za ovo, premjestite.. [url="http://videa.hu/videok/sport/nordsjalland-vs-shakhtar-11-adriano-tQ1gNFnrFAoOrCg8?start=27.469"]http://videa.hu/vide...g8?start=27.469[/url] znaÄi ne da ne želim da ikad zaigra za chelsea, nego ne želim da igra viÅ¡e za ikoga, ne želim da na termin može otići i guÅ¡tati s ekipom.. kakvo govno cigansko, Ä‘ubar, gnoj smrdljivi, patnik bez trunke fair playa u sebi.. i ne nisam popizdio na ovo zato Å¡to bi shaktar eventualno kiksao da nisu zabili taj gol (ne mora znaÄiti ali nikad se ne zan), nego zato Å¡to ne podnosim nepravdu, kraÄ‘u i ciganiju...a ovo ne da je sve to navedeno nego je, ma nemam rijeÄi kolika ciganija... ne želim nikome zlo, ali ti psu umri, ma ne, nemoj umrijet, strgaj nogu , strgaj vrat, ma strgaj bilo Å¡to samo da nikada viÅ¡e nogomet ne zaigraÅ¡, da te nikada viÅ¡e u životu na ekranu ne vidim, a kamoli uživo, psu jedan nekorektni, smeće jebeno... nisam vjerovao da neko može ovako kurvinski postupiti.. a sjajni srna ga joÅ¡ kao opravdava pred dancima, ne da mi je pao u oÄima nego ga ne vidim viÅ¡e nikako pa makar napravio za hrvatsku bilo Å¡ta... bez obzira Å¡to je kapetan, može mu bar biti neugodno, a ne da ga joÅ¡ ide braniti.. straÅ¡no, kakav kurvinski potez...jebote takav nogomet i ponaÅ¡anje krajnje netolerantno.. pardoniram se onima koje uznemiravaju moji izrazi, ali morao sam, pardon joÅ¡ jednom.. ponosan sam na chelsea i njegove igraÄe, kad vidim kakvi sve cigani igraju, neka nas pobjede joÅ¡ iljadu puta zaboli me, viÅ¡e cijenim rascvjetanu maÄku na cesti nego shaktar i ovu konjinu od adriana... u rangu su mi s barcelonom, bez obzira Å¡to je samo pojedinac kriv za ovo sranje... Prijavi
20. novembar 2012.13 god. comment_89795 Kad se sjetim, da sam prije i za vrijeme naÅ¡ih meÄeva sa Ukrajincima govorio za ovog Adriana kako je jako dobar centarfor. I jest, ali brate mili džaba ti to sve kad si govno. Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89863 Da dobije zlatnu kopacku 2 puta za redom, ne bih ga nakon ovako ciganskog poteza i one glupave face kesurina jedna. Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89966 [quote name='Igi' timestamp='1353506981' post='89936'] Bolje rasan napadac i govno od coveka, nego Tores. [/quote] naravno da je bolje, jer je Torres i govno od napadaÄa i govno od Äovjeka Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_90213 [quote name='Igi' timestamp='1353506981' post='89936'] Bolje rasan napadac i govno od coveka, nego Tores. [/quote] bolje pogažena maÄka nego torres Prijavi
14. mart 2013.13 god. comment_112104 naravno da je bolje, jer je Torres i govno od napadaÄa i govno od Äovjeka Torres je baÅ¡ dobar Äovjek, to Å¡to je on kesurina od igraÄa ne znaÄi da je loÅ¡ Äovjek.. Prijavi
14. mart 2013.13 god. comment_112125 zaÅ¡to ne Pepe ? to je stoperÄina ! kada bi bili u situaciji da nam trea vrhunski stoper sigurno da bi on bio na vrhu liste želja, odliÄan stoper jednostavno odliÄan i kompletan. Prijavi
15. april 2014.12 god. comment_171692 Geymara i Alvesa ne bi htio da su poslednji igraÄi na svijetu. Prijavi
15. april 2014.12 god. Autor comment_171726 D. Costa. Al to će se izgleda desiti hehe. Nijedan napadaÄ kojeg nisam gotivio ni želio da preÄ‘e u Chelsea, kad bi preÅ¡ao ne bi se pokazao. Å evÄenko, Torres...nadam se da i s Costom tako neće biti... Prijavi
15. april 2014.12 god. comment_171739 Uuu... to je baÅ¡ duga lista Evo samo nekih... Ronaldo, Messi, Pepe, Busquets, Alves, Pedro, Ibrahimović, Hulk, Suarez, Robben (mada je već igrao), pa Äak i Costa... Ne volim padaviÄare, sebiÄne igraÄe, prepotentne, igraÄe koji bi kvarili atmosferu u ekipi, volim timski duh... I Costa je padaviÄar i to ne mali, a ima tu i ''straha'' da će to biti joÅ¡ jedan promaÅ¡aj... ovo Å¡to @Caeruleus piÅ¡e, kao Å eva ili Nando Prijavi
15. april 2014.12 god. comment_171743 Messi,Ronaldo,Mandzukic,Torres,Van Prsli ,Dzajic,Vucinic,Piksi,Klose,Euzebio,Berbatov ... Prijavi
15. april 2014.12 god. comment_171747 Po Bonija bre, kakav Džeko, kakvi bakraÄi. :D Lukaku + Bony + Eto'o i nema brige, a i uÅ¡tediÅ¡ koje milionÄe. :D Prijavi
15. april 2014.12 god. comment_171758 Dzeko, Mandzo i jos mnogi. Ali te nikako ne bih htio :D Prijavi
15. april 2014.12 god. comment_171774 Ne bih volio nijednog bh. reprezentativca (Dzeku narocito), osim AVDIJE VRSAJEVICA, bogom nad bekovima! Prijavi
3. januar 2015.11 god. comment_197143 Emir Obuća. Što ja njega ne mogu. Oj nisam se ovako ismijao ne pamtim HAHHAHAHAHAHAHAHAHA Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.