8. mart 2012.14 god. Autor comment_33710 Vojčeka Ščešnjeg ne bi volio vidjeti ni pod razno, pročitajte ovo: http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/szczesny-za-razliku-od-chelseaja-mi-imamo-menadzera-koji-zna-voditi-klub/120308054 Naslađuje se našom mukom, umjesto da šuti. Sedam godina nisu osvojili trofej, kako ih nije stid da se jave. Sad došlo njihovih pet minuta da su 3 boda ispred nas nakon silnih kompleksa koje im je Drogba nabio zadnjih godina. A ovaj Ščešnji je idiot, pa on je izravni krivac zašto prošle godine Arsenal nije uzeo Carling kup. Prijavi
8. mart 2012.14 god. comment_33780 Ne bi volio nikog od Barceloninih isprdaka, to je glavno.. A ostalo, iskreno nije da ikog vise mrzim, samo nek ne dovode stare i ofucane te istrosene didove koji dolaze pokupit pare - ja zadovoljan Neko gori rece da bi volio Boatenga vidit, e za tog momka bi ja iskešira kolko triba Prijavi
8. mart 2012.14 god. comment_33782 ja nebi volio busketsa i dani alvesa jebem im zene obojici Prijavi
9. mart 2012.14 god. comment_34041 Ne razumijem kako vi nebi neki ronalda il messia u ekipi tj najbolje igrace svijeta :/ Prijavi
9. mart 2012.14 god. comment_34053 [quote name='soxx' timestamp='1331288732' post='34041']Ne razumijem kako vi nebi neki ronalda il messia u ekipi tj najbolje igrace svijeta :/[/quote] Zato sto kod nas ne igra pojedinac, nego citava ekipa. Prijavi
9. mart 2012.14 god. comment_34057 Koliko god Messi bio dobar, ja vjerujem da on u Chelseaju ne bi zabio preko 15 golova u sezoni, ako i toliko. Prijavi
9. mart 2012.14 god. comment_34059 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1331295510' post='34057'] Koliko god Messi bio dobar, ja vjerujem da on u Chelseaju ne bi zabio preko 15 golova u sezoni, ako i toliko. [/quote] ne samo u chelsea nego u bilo kojem klubu u engleskoj ligi on nako more igrat samo u barceloni Prijavi
9. mart 2012.14 god. comment_34061 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1331295510' post='34057'] Koliko god Messi bio dobar, ja vjerujem da on u Chelseaju ne bi zabio preko 15 golova u sezoni, ako i toliko. [/quote] Messi je igrac samo za Farcelonu, i to samo ako su u ekipi Cesk, Xavi i Iniesta. Nasa televizija redovno prenosi utakmice Farcelone i Reala, i neverovatno, koliko je providno, da, ako njih trojice nema na terenu, Messi je prakticno nemocan. Farcelona, pa i Messi zavise od njih. Svaki losiji rezultat u Primeri, ove sezone, Farcelona je ostvarila, kada bar dvojica, od pomenute trojice nisu bili na terenu. Ronaldo je sasvim drugi tip igraca. Njemu je mnogo manje potrebno oslanjanje na ostatak tima, mnogo je samostalniji igrac, moze sam da resava meceve, i zato je, za mene bolji i kompletniji fudbaler, od Messija. U Mancesteru nije imao ni priblizno jak tim iza sebe, kao sada, u Realu, pa je ipak razbijao. To je ja mislim dovoljan razlog, zbog koga vecina nas, zeli da vidi Ronalda u timu, pre Messija. Prijavi
9. mart 2012.14 god. comment_34065 [quote name='Whisper' timestamp='1331297774' post='34061'] Messi je igrac samo za Farcelonu, i to samo ako su u ekipi Cesk, Xavi i Iniesta. Nasa televizija redovno prenosi utakmice Farcelone i Reala, i neverovatno, koliko je providno, da, ako njih trojice nema na terenu, Messi je prakticno nemocan. Farcelona, pa i Messi zavise od njih. Svaki losiji rezultat u Primeri, ove sezone, Farcelona je ostvarila, kada bar dvojica, od pomenute trojice nisu bili na terenu. Ronaldo je sasvim drugi tip igraca. Njemu je mnogo manje potrebno oslanjanje na ostatak tima, mnogo je samostalniji igrac, moze sam da resava meceve, i zato je, za mene bolji i kompletniji fudbaler, od Messija. U Mancesteru nije imao ni priblizno jak tim iza sebe, kao sada, u Realu, pa je ipak razbijao. To je ja mislim dovoljan razlog, zbog koga vecina nas, zeli da vidi Ronalda u timu, pre Messija.[/quote] Točno tako. Prijavi
9. mart 2012.14 god. comment_34066 [quote name='Semir' timestamp='1331294270' post='34053'] Zato sto kod nas ne igra pojedinac, nego citava ekipa. [/quote] Trenutno ne igra ni pojedinac ni ekipa kako treba.. I malo mi idete na k da nema xavia inieste itd.. Pa eto zadnju tekmu za argenitnu je dao 3 gola bez i jednog od tih momaka.. Inace salju njemu lopte xavi i iniesta al treba svak iput pogoditi.. Pogledajte samo kako je leverkusenu dao 5 golova.. pola ih na neki lob daje a niko da mu odbrani vraga bi neko pogodio tih 5 golova mozda 2,3 al sva pet ne. Nego ne kazem da je Messi bolji.. Kad pogledamo ih ko pojedince meni je isto CR bolji al kad bi mi nudili messia u ekipu sto ga nebi uzeo Prijavi
9. mart 2012.14 god. comment_34069 [quote name='soxx' timestamp='1331298154' post='34066'] [b][i]Trenutno ne igra ni pojedinac ni ekipa kako treba.[/i][/b]. I malo mi idete na k da nema xavia inieste itd.. Pa eto zadnju tekmu za argenitnu je dao 3 gola bez i jednog od tih momaka.. Inace salju njemu lopte xavi i iniesta al treba svak iput pogoditi.. Pogledajte samo kako je leverkusenu dao 5 golova.. pola ih na neki lob daje a niko da mu odbrani vraga bi neko pogodio tih 5 golova mozda 2,3 al sva pet ne. Nego ne kazem da je Messi bolji.. Kad pogledamo ih ko pojedince meni je isto CR bolji al kad bi mi nudili messia u ekipu sto ga nebi uzeo [/quote] hahahaha, ti ne znas sta je nogomet! Prijavi
9. mart 2012.14 god. comment_34074 [quote name='Semir' timestamp='1331298829' post='34069'] hahahaha, ti ne znas sta je nogomet! [/quote]Molim te nauci me sta je nogomet.. Govorim za chelsea jel ti igramo nesto dobro? VIdim da si ti strucnjak pa nebi igracinu u ekipi.. Inace messi mi je drazi od ronalda jer nema onolikog glumatanja.. Sjecam se ronalda koliko je glumio prije al sad je malo manje.. Prijavi
9. mart 2012.14 god. comment_34077 [quote name='soxx' timestamp='1331298154' post='34066'] Trenutno ne igra ni pojedinac ni ekipa kako treba.. I malo mi idete na k da nema xavia inieste itd.. Pa eto zadnju tekmu za argenitnu je dao 3 gola bez i jednog od tih momaka.. Inace salju njemu lopte xavi i iniesta al treba svak iput pogoditi.. Pogledajte samo kako je leverkusenu dao 5 golova.. pola ih na neki lob daje a niko da mu odbrani vraga bi neko pogodio tih 5 golova mozda 2,3 al sva pet ne. Nego ne kazem da je Messi bolji.. Kad pogledamo ih ko pojedince meni je isto CR bolji al kad bi mi nudili messia u ekipu sto ga nebi uzeo [/quote] Prvo da pazis na izrazavanje... A drugo, kome dao tri gola Svajcarcima, i to na prijateljskom mecu... Sto ga na prvenstvu sveta, kad je bilo bitno, nigde nije bilo A, i te golove, sto je dao Leveru, bili su ziceri, sem mozda poslednjeg... I sve te golove je iskreirao pomenut trojac... Ali, ja svoje tvrdnje mogu dokazima da potkrepim... Nadji snimak Farcelonine utakmice, protiv Osasune, koju su izgubili, sa 3:2, a na kojoj oni nisu igrali, i uverices se sam... Prijavi
9. mart 2012.14 god. comment_34085 [quote name='soxx' timestamp='1331299274' post='34074']Molim te nauci me sta je nogomet.. Govorim za chelsea jel ti igramo nesto dobro? VIdim da si ti strucnjak pa nebi igracinu u ekipi.. Inace messi mi je drazi od ronalda jer nema onolikog glumatanja.. Sjecam se ronalda koliko je glumio prije al sad je malo manje.. [/quote] Odi i navijaj za Barcelonu i jebenog Messija, ako su ti bolji, ne znam koji kurac radis ovdje. Prijavi
9. mart 2012.14 god. comment_34089 [quote name='Semir' timestamp='1331300066' post='34085'] Odi i navijaj za Barcelonu i jebenog Messija, ako su ti bolji, ne znam koji kurac radis ovdje. [/quote] Hahaha.. Jao jao imas li sta pametnije reci?? Glupost lupas.. Gdje sam ja spomenuo barcu? Ne moze se stobom voditi nikakva diskusija.. Po tvom komentaru zadnjem ispada ko god kaze da je neki igrac dobar nije navijac chelsea.. Sta rec? @Whisper Svaka cast na tvojim tvrdnjama a svaki igrac bi hvala bogu bio bolji ako igra iza njega dobar vezni.. Meni se svidja na messiu njegovi prodori jer je sitan i lako mu zaobici igraca iako nema neku tehniku ko ronaldo.. Eto, necu vise pisati previse idemo offtopic.. Prijavi
9. mart 2012.14 god. comment_34090 Ko god da kaze da Messi nije najbolji na svijetu moze biti ili nerealan ili jedan ogroman hejter dalje nema.. Prijavi
9. mart 2012.14 god. comment_34094 [quote name='soxx' timestamp='1331300551' post='34089'] Hahaha.. Jao jao imas li sta pametnije reci?? Glupost lupas.. Gdje sam ja spomenuo barcu? Ne moze se stobom voditi nikakva diskusija.. Po tvom komentaru zadnjem ispada ko god kaze da je neki igrac dobar nije navijac chelsea.. Sta rec? @Whisper Svaka cast na tvojim tvrdnjama a svaki igrac bi hvala bogu bio bolji ako igra iza njega dobar vezni.. Meni se svidja na messiu njegovi prodori jer je sitan i lako mu zaobici igraca iako nema neku tehniku ko ronaldo.. Eto, necu vise pisati previse idemo offtopic.. [/quote] Messi, Xavi, Iniesta ne cine Barcu? Oni nisu iz Barce? Hajd fino. Messi ne bi bio dobar po nas, jer mi otkako znam za Chelsea, nikad nismo imali pojedinca da se istice, da sve sam radi, da zabije preko 50 golova po sezoni, jer mi ne znamo tako jadno igrat, kod nas je igra drugacija, svi ucestvuju,svi se trude, a to sto sad nismo dobri i sto sad ne igramo, nije bitno i nema veze s tim dal kod nas igra pojedinac il igramo ekipno. Jel sad razumijes? Nije sve u Messiju, moze igrat tamo u kokuz ligu, gdje imas 2 kluba i udri, kolko mozes, sto se nije pokazao protiv Chelsea, kad ga je Bosingwa (koji je igro na suprotnoj strani neg inace) zaustavio skoro svaki put, sto tad nije probijao, zato sto su tad igrali protiv kvalitetne ekipe. Jel ti sad imalo jasno, o cemu pricam, i zasto ne bi volio vidjet Messija u Chelseu?A vecina navija z aneki klub zbog nekog igraca, ili par njih. Prijavi
9. mart 2012.14 god. comment_34095 Aman jebala vas Barcelona više, super je sve to, ali Real Madrid je jedno 20x bolji od njih, a ne pričate toliko o njima, pustite prazne priče. Ne bih voleo da Misdongarde Betolngar zaigra za Chelsea. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.