Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ne bih volio/la da ikad zaigra za Chelsea

Istaknuti odgovori

• Odgovori 150
  • Pregledi 19,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='mata10' timestamp='1331300653' post='34090']
Ko god da kaze da Messi nije najbolji na svijetu moze biti ili nerealan ili jedan ogroman hejter dalje nema..
[/quote]

ajmo pisat hvalospjeve o Messiju...pa pobogu ovo je Chelsea-ev forum, a svaki drugi tvoj post ima veze sa veličanjem barcelone i messija

i btw, kad je već trenutno situacija takva da to nemogu reći za Chelsea, reći ću ti kao što je Zxenox rekao da je Real jedno 25 puta bolji od tvoje farselone
[quote name='Terry26' timestamp='1331724430' post='35447']
Materazzi , Buskec , Rooney , Yaya Toure , Robin van persi , Valkot , itd itd igracine jesu al ko im ka jebe mater :D
[/quote]

buskec, walkot igračine? :D :D
budimo realni da nisu igracine sigurno ne bi igrali u velikim klubovima drugo je sto ih mi mrzimo , mozda je rijec igracine prevelika za njih al dobri su
  • 3 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...
[quote name='Wisey' timestamp='1335366666' post='43256']
[u]Alexis Sanchez[/u], Cesc Fabregas.
[/quote]

Sta da je ovaj prvi zavrsio u Chelsea-u, a ne u Farceloni :huh:
Znam ta je offtopic al ovaj Fabregas i Lampard imaju nesto jedan protiv drugog.. Ako se ko sjeca finala kupa nekog Arsenal Chelsea kad smo ih uzeli cini mi se na produzetke il sta vec.. Oni su guzvali.. Cak je dobio i crveni ako se sjecam..
  • 3 mjeseca kasnije...
1. cijeli tim wankerlone
2. cijeli tim fuck uniteda
3. cijeli tim liverpoola ( iako taj klub po meni nije zasluzio igrati u 1 hnl)
4. van persie- sugavi debil, covjek nema dusu i nije lojalan
Ja ne bih imao nista protiv da neko iz redova Junajteda, Barse, Arsenala i sl. predje kod nas, nikada nije kasno za epifaniju. :D

A sto se tice igraca koje ne zelim da vidim na prvom mestu je Lazar Markovic. Mediji su ga povezivali sa nama, proglasili ga vanserijskim talentom zato sto je dao golove gigantima Javoru i Vojvodini...
Zatim Nejmar, zato sto je obican naduvenko. Buskuec iz ociglednih razloga. Iii recimo Modric jer mi se smucila ova saga oko njegovog transfera. :<
  • 2 mjeseca kasnije...
Znači busquets, pedro i valdes - mislim da ak bi netko od njih zaigrao za Chelsea da bi uzel telefon i nazval ih u London i jebal im sve po spisku :))
Ja ne bih htio Cristiana Ronalda jer je jednom trepnuo u kamere kad nije trebao, također ostao je 10 sekundi dulje u svlačioni od ostalih igrača na poluvremenu, mora da je frizuru radio što ga svakako čini nepremostivo velikim egomanijakom.

Ne bih htio Messija jer nekad prolazi i po 3-4 igrača u nizu što ga naravno čini arogantnim i umišljenim, pada na svaki udarac igrača duplo težih od sebe što ga čini varalicom i valja se kad mu netko stane onim čepovima na prste što ga čini slabićem.
  • 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.