Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Tosin Adarabioyo (2024-2026, 70 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 97
  • Pregledi 4,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Bas mi je drago da je dobio par utakmica u nizu. Uvjerio sam se da me prvi dojam prevario i da ipak jedan Fulham nije dzaba pustio niz vodu. Prosjek prosjeka stoper, taman dobar za ekipu luzera iz sre

• Da niste ovoliki rasisti mogao je @reLo tražiti donaciju od neke nevladine organizacije. Sad mogu samo da nas u Strazbur pošalju.

• Hahahah zamisli ovog uvaliti Unitedu  

Objavljene slike

• Popularna objava

Bas mi je drago da je dobio par utakmica u nizu. Uvjerio sam se da me prvi dojam prevario i da ipak jedan Fulham nije dzaba pustio niz vodu. Prosjek prosjeka stoper, taman dobar za ekipu luzera iz sredine tabele kao sto je nasa.

Kejhil je birvaktile bio kralj uvlacenja, ali ovaj je danas i njega nadmasio. 50 metara trci unazad, materi bi se u vaginalni otvor uvukao da je mogao.

• 4 mjeseca kasnije...

Citam ovo sto je Wisey izjavio i ne slazem se. Tosin je sasvim dobar squad igrac, mnogo bolji od Badiashilea i Disasija. Idealan da bude rezervna opcija i da s vremena na vrijeme uskace i zaigra. Ima on svojih mana ali bgmi ima i kvaliteta.

• 3 sedmice kasnije...

Solidna sezona iza njega. Nije mi se nešto posebno istakao, kao što nije niko drugi od njegovih konkurenata, ali nije bio ni nešto posebno loš. Imamo jedno trojicu za odstraniti iz ekipe prije njega. A i Shieldsov je pulen tako će imati mjesta sigurno. Kažu opljačkali smo Fulham, pošaljite im još 0 funti.

Dobar igrac, dzaba ga dobili i dao bi mu vecu minutazu u ovoj sezoni. Colwil je igro skoro svaku utakmicu a puno gresaka je imo.

Ni meni nit smrdi nit miriše, rotacijski igrač za klub poput Chelsea, ali ako će ovi naši da nastave sa cirkusom onda definitivno treba biti starter. 

• 3 mjeseca kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...
18 minutes ago, Walter said:

Igrač za Championshipa a možda i ligu niže.

Greška. Da sam sebe citiram. Mislio sam napisati ovo gore za Buonanotea.

5 minutes ago, reLo said:

Ajooooj pa doveli smo ga za džabe, gdje ima besplatno ili jeftino a da valja? Ima, ali to se ubode jednom u 10 godina. Mi ne možemo ubosti ni sa skupim a dobrim, a kamo li jeftinim.

Thiago Silva 🫡

A znali smo i sa jeftinim ubosti: Azpi i Cahill su mi prvi koji padaju na pamet.

Ma sami smo sebe jebali nedovođenjem pojačanja u odbranu. Znali smo svi sa čime raspolažemo, valjda ćemo sljedeće ljeto pametnije kupovati pa pojačati odbranu pravim igračima a ne talentima.

Svi su srednja žalost i zadnju liniju treba sastavljati na osnovu trenutne forme, a trenutno su Fofana, Badiashile i Acheampong u boljoj formi od Chalobe, Tosina i Hate. Kako je Badiashile povrijeđen, trebaju igrati Fofana i Acheampong.

Još jedna pozicija na kojoj su svi igrači tu negdje a niko klasa je pozicija krila. Trenutno je u najboljoj formi Estevao i treba imati mjesto u prvih 11.

• 4 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.