26. decembar 2024.1 god. Autor comment_361240 Jedna od rijetkih svijetlih tačaka u zadnje dvije tekme. Njegova je jedina nesreća što ima tvrdoglavog trenera pa će odmah, po povratku Fofane, preseliti na klupu. Prijavi
30. decembar 2024.1 god. Popularna objava comment_361341 Bas mi je drago da je dobio par utakmica u nizu. Uvjerio sam se da me prvi dojam prevario i da ipak jedan Fulham nije dzaba pustio niz vodu. Prosjek prosjeka stoper, taman dobar za ekipu luzera iz sredine tabele kao sto je nasa. Kejhil je birvaktile bio kralj uvlacenja, ali ovaj je danas i njega nadmasio. 50 metara trci unazad, materi bi se u vaginalni otvor uvukao da je mogao. Prijavi
17. maj 2025.1 god. comment_364276 Citam ovo sto je Wisey izjavio i ne slazem se. Tosin je sasvim dobar squad igrac, mnogo bolji od Badiashilea i Disasija. Idealan da bude rezervna opcija i da s vremena na vrijeme uskace i zaigra. Ima on svojih mana ali bgmi ima i kvaliteta. Prijavi
7. juni 2025.1 god. comment_364959 Solidna sezona iza njega. Nije mi se nešto posebno istakao, kao što nije niko drugi od njegovih konkurenata, ali nije bio ni nešto posebno loš. Imamo jedno trojicu za odstraniti iz ekipe prije njega. A i Shieldsov je pulen tako će imati mjesta sigurno. Kažu opljačkali smo Fulham, pošaljite im još 0 funti. Prijavi
8. juni 2025.1 god. Autor comment_365005 Usudio bih se reći da nam je trenutno drugi najbolji stoper - poslije Chalobaha koji je najbolji. Prijavi
8. juni 2025.1 god. comment_365012 Dobar igrac, dzaba ga dobili i dao bi mu vecu minutazu u ovoj sezoni. Colwil je igro skoro svaku utakmicu a puno gresaka je imo. Prijavi
8. juni 2025.1 god. comment_365013 Ni meni nit smrdi nit miriše, rotacijski igrač za klub poput Chelsea, ali ako će ovi naši da nastave sa cirkusom onda definitivno treba biti starter. Prijavi
17. septembar 2025.1 god. comment_367571 Kad ovaj ostane 1 na 1 s protivnickim napadacem pisi odmah primljen gol. Svaka lopta mu prodje kroz noge, ispred ili iza njega. Nikakav osjecaj nema. Prijavi
18. septembar 2025.1 god. Autor comment_367583 Jbg kad je krakat, lakše mu proturiti kroz noge nego kraj njega. Prijavi
18. septembar 2025.1 god. comment_367592 Ono je morao pocistiti kad je Elize ubacivao u peterac. Prijavi
26. septembar 2025.1 god. comment_367809 Takodje ima izjava Mareske da se Dissasi nece vracati u prvi tim te da klub potpuno veruje u Acheamponga. Prijavi
26. septembar 2025.1 god. Autor comment_367810 Još malo pa neće ko imati u odbrani. Odnosno igrat će Caicedo, ali ne i Disasi. Prijavi
26. septembar 2025.1 god. comment_367811 Ne igra ni Fofana kao zbog udarca u glavu naredne tri utakmice Prijavi
29. oktobar 2025.29. okt comment_368559 18 minutes ago, Walter said: Igrač za Championshipa a možda i ligu niže. Greška. Da sam sebe citiram. Mislio sam napisati ovo gore za Buonanotea. Prijavi
5. novembar 2025.5. nov Autor comment_368733 Ajooooj pa doveli smo ga za džabe, gdje ima besplatno ili jeftino a da valja? Ima, ali to se ubode jednom u 10 godina. Mi ne možemo ubosti ni sa skupim a dobrim, a kamo li jeftinim. Prijavi
5. novembar 2025.5. nov comment_368737 5 minutes ago, reLo said: Ajooooj pa doveli smo ga za džabe, gdje ima besplatno ili jeftino a da valja? Ima, ali to se ubode jednom u 10 godina. Mi ne možemo ubosti ni sa skupim a dobrim, a kamo li jeftinim. Thiago Silva 🫡 A znali smo i sa jeftinim ubosti: Azpi i Cahill su mi prvi koji padaju na pamet. Prijavi
5. novembar 2025.5. nov comment_368738 Ma sami smo sebe jebali nedovođenjem pojačanja u odbranu. Znali smo svi sa čime raspolažemo, valjda ćemo sljedeće ljeto pametnije kupovati pa pojačati odbranu pravim igračima a ne talentima. Prijavi
5. novembar 2025.5. nov comment_368739 Svi su srednja žalost i zadnju liniju treba sastavljati na osnovu trenutne forme, a trenutno su Fofana, Badiashile i Acheampong u boljoj formi od Chalobe, Tosina i Hate. Kako je Badiashile povrijeđen, trebaju igrati Fofana i Acheampong. Još jedna pozicija na kojoj su svi igrači tu negdje a niko klasa je pozicija krila. Trenutno je u najboljoj formi Estevao i treba imati mjesto u prvih 11. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.