7. juni 2024.2 god. comment_355892 Još jedan niger da mu majku jebem. Idite napravite sirotište u Africi jebo vam grom majku i nigeri više. Kad se počnu bosti oko toga ko će izvoditi prekide. Prijavi
7. juni 2024.2 god. comment_355893 Više podržavam ovaj transfer od svih Badiašila, Fofana, Disasia al kad smo se već uvalili sa ovim crnčugama ne znam što opet nagomilavamo crnce štopere, nadam se da će Badiašil put Reimsa ili Nanta ako ništa. Zamislite sledeće godine kad Mareska izvede štoperski tandem: Aderabijao - Čaloba Prijavi
7. juni 2024.2 god. comment_355894 Tosin Adarabioyo: "I've developed leaps and bounds. I've become a man and established myself as a top Premier League centre-half. That's why I’ve joined Chelsea. Being a leader comes to me naturally. It's something that is required of a centre-half. It's an important responsibility. I want to come here and push the boys on as much as we can." Prijavi
7. juni 2024.2 god. comment_355903 Jedan od najbolje plaćenih rudara rudnika litija ikad. Dobrodošao sa planet apesa. Previše crnčuga da bi se očekivao neki ozbiljan uspjeh. Prijavi
7. juni 2024.2 god. Popularna objava comment_355906 On 6/1/2024 at 7:23 PM, MASKO said: Opet glupe crnce dovodimo na štopera, istorija nas ništa nije naučila 5 hours ago, Plavac98 said: Još jedan niger da mu majku jebem. Idite napravite sirotište u Africi jebo vam grom majku i nigeri više. Kad se počnu bosti oko toga ko će izvoditi prekide. 4 hours ago, MASKO said: Više podržavam ovaj transfer od svih Badiašila, Fofana, Disasia al kad smo se već uvalili sa ovim crnčugama ne znam što opet nagomilavamo crnce štopere, nadam se da će Badiašil put Reimsa ili Nanta ako ništa. Zamislite sledeće godine kad Mareska izvede štoperski tandem: Aderabijao - Čaloba 39 minutes ago, BT14 said: Jedan od najbolje plaćenih rudara rudnika litija ikad. Dobrodošao sa planet apesa. Previše crnčuga da bi se očekivao neki ozbiljan uspjeh. Da niste ovoliki rasisti mogao je @reLo tražiti donaciju od neke nevladine organizacije. Sad mogu samo da nas u Strazbur pošalju. Prijavi
7. juni 2024.2 god. comment_355908 55 minutes ago, ker said: Da niste ovoliki rasisti mogao je @reLo tražiti donaciju od neke nevladine organizacije. Sad mogu samo da nas u Strazbur pošalju. Ja nisam rasista, samo nema mjesta za pubo crnaca u fudbalu, može ti jedan crnac bit bek i drugi eventualno ludi štoper il trkač vezni il jak špic, i eventualno još jednog cigana polutana da imaš na krilu i to je to. Prijavi
7. juni 2024.2 god. comment_355910 4 minutes ago, MASKO said: Ja nisam rasista, samo nema mjesta za pubo crnaca u fudbalu, može ti jedan crnac bit bek i drugi eventualno ludi štoper il trkač vezni il jak špic, i eventualno još jednog cigana polutana da imaš na krilu i to je to. hahah nisi kurac moj Prijavi
7. juni 2024.2 god. comment_355913 Poruka za rasiste. Znate li da su glavni igrači Real Madrida redom Eder Militao, Antonio Rudiger, David Alaba, Ferland Mendy, Aurelien Tchouameni, Eduardo Camavinga, Jude Bellingham, Vinicius Junior i Rodrygo Goes? Očekujem neki inteligentan odgovor kao "Kroos i Modrić ih drže pod kontrolom". Prijavi
7. juni 2024.2 god. comment_355918 Moglo bi se počet malo i moderirat na ovom forumu, u zadnje vrime se baš malo počelo pretjerivati rasizmom. Prijavi
7. juni 2024.2 god. comment_355920 2 hours ago, Adi said: Poruka za rasiste. Znate li da su glavni igrači Real Madrida redom Eder Militao, Antonio Rudiger, David Alaba, Ferland Mendy, Aurelien Tchouameni, Eduardo Camavinga, Jude Bellingham, Vinicius Junior i Rodrygo Goes? Očekujem neki inteligentan odgovor kao "Kroos i Modrić ih drže pod kontrolom". Pa kad si ih vidio zajedno na terenu ? Anćeloti ne pušta preko 4 i po crnca na terenu nikad Prijavi
8. juni 2024.2 god. comment_355922 8 hours ago, MASKO said: Ja nisam rasista, samo nema mjesta za pubo crnaca u fudbalu, može ti jedan crnac bit bek i drugi eventualno ludi štoper il trkač vezni il jak špic, i eventualno još jednog cigana polutana da imaš na krilu i to je to. Prijavi
8. juni 2024.2 god. comment_355923 9 hours ago, Adi said: Poruka za rasiste. Znate li da su glavni igrači Real Madrida redom Eder Militao, Antonio Rudiger, David Alaba, Ferland Mendy, Aurelien Tchouameni, Eduardo Camavinga, Jude Bellingham, Vinicius Junior i Rodrygo Goes? Očekujem neki inteligentan odgovor kao "Kroos i Modrić ih drže pod kontrolom". Real je ozbiljniji klub od nas, ne drže ih Kroos i Modrić pod kontrolom već ljudi koji vode klub i sam status kluba u svijetu fudbala. Camavinga je imao puno više respekta prema Realu kad je dolazio nego Noni Madueke prema Chelseau. Ima veze sa tim i sto Noni, Jackson i tako ti gledaju Chelsea kao stepenicu i smatraju da zaslužuju odmah da budu starteri i da oni kolo vode što se moglo vidjeti kroz njihovu sebičnost,otimanje za izvođenje prekida.Klub koji se bori za povratak u borbu za titule ne trebaju umišljeni gangsteri koji misle da zasluzuju cijeli svijet na dlanu. Prijavi
12. juni 2024.2 god. comment_355974 U ovome što masko i BT govore pod crncima se latinoamerikanci ne ubrajaju, također evro crnci koji su rođeni i odrasli u evropi. Misli se na afrikance, fudbalere koji su rođeni i odrasli u africi pa onda krenuli put evrope, ima istine u tome da takav tip igrača odrađuje fizički najteži posao i trči za dvojicu ali nije za nešto visokointeligentno. Prijavi
15. septembar 2024.2 god. comment_358431 Juce protiv Bornmouhta se moglo vidjeti da je odlican stoper pogotovo na lopti i pasovima izmedju linija. Djeluje smireno, ima dobro pozicioniranje i nije mi jasno zasto Fofana igra prije njega. Prijavi
15. septembar 2024.2 god. Autor comment_358432 10 minutes ago, hamco said: Juce protiv Bornmouhta se moglo vidjeti da je odlican stoper pogotovo na lopti i pasovima izmedju linija. Djeluje smireno, ima dobro pozicioniranje i nije mi jasno zasto Fofana igra prije njega. Zato što je debil od trenera (vjerovatno instrukcija s vrha) odredio da su mu Fofana i Colwill glavni stoperi. Prijavi
21. septembar 2024.2 god. comment_358584 Solidno mi je djelovao i protiv Bournemoutha i danas. Dosta bolje postavljanje, cita igru za razliku od Fofane koji se zaleti ko junac. Dodatni plus sto se ne boji poslati okomit pas. Ne vidim razlog da sad ne dobije sansu kao prvi stoper u paru sa Kolvilom. Prijavi
21. septembar 2024.2 god. comment_358593 Tosin je igracina, sve ima sto moderan stoper treba da ima. Visinu, pozicioniranje, pas, solidnu brzinu za svoju visinu. Treba ga sad samo nastavit forsirati da dobije dodatno na samopouzdanju i uigranosti sa ekipom. Prijavi
21. septembar 2024.2 god. comment_358606 Puno bolji od prevarice Fofane, barem za sada. Treba ga nastaviti forsirati uz Colwila kao drugog stopera. Najvise od svega mi se svidja njegova smirenost. Prijavi
21. septembar 2024.2 god. comment_358619 Igrač sličan Badiashileu, valjda ne propadne kao on. Badiashile je imao sličan početak karijere u klubu. Njih dvojica su smireni, Fofana i Disasi su zvijeri, a Colwill je neki hibrid. Prijavi
22. decembar 2024.1 god. comment_361148 Još jedna odlična partija, spasio nas poraza kao i Sanchez, poskidao sve sa neba što je bilo i pokazao masku da i crnac može biti dobar štoper. Prijavi
22. decembar 2024.1 god. comment_361150 Sad ce mslo na klupu, da se proveri jos jednom Badiasil Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.