Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Tosin Adarabioyo (2024-2026, 70 nastupa)

Istaknuti odgovori

Još jedan niger da mu majku jebem. Idite napravite sirotište u Africi jebo vam grom majku i nigeri više. Kad se počnu bosti oko toga ko će izvoditi prekide.

• reLo mijenja naslov u # 00 Tosin Adarabioyo
  • Odgovori 97
  • Pregledi 4,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Bas mi je drago da je dobio par utakmica u nizu. Uvjerio sam se da me prvi dojam prevario i da ipak jedan Fulham nije dzaba pustio niz vodu. Prosjek prosjeka stoper, taman dobar za ekipu luzera iz sre

• Da niste ovoliki rasisti mogao je @reLo tražiti donaciju od neke nevladine organizacije. Sad mogu samo da nas u Strazbur pošalju.

• Hahahah zamisli ovog uvaliti Unitedu  

Objavljene slike

Više podržavam ovaj transfer od svih Badiašila, Fofana, Disasia al kad smo se već uvalili sa ovim crnčugama ne znam što opet nagomilavamo crnce štopere, nadam se da će Badiašil put Reimsa ili Nanta ako ništa.

Zamislite sledeće godine kad Mareska izvede štoperski tandem:

Aderabijao - Čaloba

Tosin Adarabioyo: "I've developed leaps and bounds. I've become a man and established myself as a top Premier League centre-half. That's why I’ve joined Chelsea. Being a leader comes to me naturally. It's something that is required of a centre-half. It's an important responsibility. I want to come here and push the boys on as much as we can."

Jedan od najbolje plaćenih rudara rudnika litija ikad. Dobrodošao sa planet apesa. Previše crnčuga da bi se očekivao neki ozbiljan uspjeh.

• Popularna objava
On 6/1/2024 at 7:23 PM, MASKO said:

Opet glupe crnce dovodimo na štopera, istorija nas ništa nije naučila

5 hours ago, Plavac98 said:

Još jedan niger da mu majku jebem. Idite napravite sirotište u Africi jebo vam grom majku i nigeri više. Kad se počnu bosti oko toga ko će izvoditi prekide.

4 hours ago, MASKO said:

Više podržavam ovaj transfer od svih Badiašila, Fofana, Disasia al kad smo se već uvalili sa ovim crnčugama ne znam što opet nagomilavamo crnce štopere, nadam se da će Badiašil put Reimsa ili Nanta ako ništa.

Zamislite sledeće godine kad Mareska izvede štoperski tandem:

Aderabijao - Čaloba

39 minutes ago, BT14 said:

Jedan od najbolje plaćenih rudara rudnika litija ikad. Dobrodošao sa planet apesa. Previše crnčuga da bi se očekivao neki ozbiljan uspjeh.

image.jpeg.c3f356e309cae49e2611cf1fc2a54ce7.jpeg

Da niste ovoliki rasisti mogao je @reLo tražiti donaciju od neke nevladine organizacije. Sad mogu samo da nas u Strazbur pošalju.

55 minutes ago, ker said:

image.jpeg.c3f356e309cae49e2611cf1fc2a54ce7.jpeg

Da niste ovoliki rasisti mogao je @reLo tražiti donaciju od neke nevladine organizacije. Sad mogu samo da nas u Strazbur pošalju.

Ja nisam rasista, samo nema mjesta za pubo crnaca u fudbalu, može ti jedan crnac bit bek i drugi eventualno ludi štoper il trkač vezni il jak špic, i eventualno još jednog cigana polutana da imaš na krilu i to je to.

4 minutes ago, MASKO said:

Ja nisam rasista, samo nema mjesta za pubo crnaca u fudbalu, može ti jedan crnac bit bek i drugi eventualno ludi štoper il trkač vezni il jak špic, i eventualno još jednog cigana polutana da imaš na krilu i to je to.

hahah nisi kurac moj

Poruka za rasiste. Znate li da su glavni igrači Real Madrida redom Eder Militao, Antonio Rudiger, David Alaba, Ferland Mendy, Aurelien Tchouameni, Eduardo Camavinga, Jude Bellingham, Vinicius Junior i Rodrygo Goes? Očekujem neki inteligentan odgovor kao "Kroos i Modrić ih drže pod kontrolom".

2 hours ago, Adi said:

Poruka za rasiste. Znate li da su glavni igrači Real Madrida redom Eder Militao, Antonio Rudiger, David Alaba, Ferland Mendy, Aurelien Tchouameni, Eduardo Camavinga, Jude Bellingham, Vinicius Junior i Rodrygo Goes? Očekujem neki inteligentan odgovor kao "Kroos i Modrić ih drže pod kontrolom".

Pa kad si ih vidio zajedno na terenu ?

Anćeloti ne pušta preko 4 i po crnca na terenu nikad

8 hours ago, MASKO said:

image.png.ae2cffbf2d55d7857a6a1cf730423af4.png

9 hours ago, Adi said:

Real je ozbiljniji klub od nas, ne drže ih Kroos i Modrić pod kontrolom već ljudi koji vode klub i sam status kluba u svijetu fudbala. Camavinga je imao puno više respekta prema Realu kad je dolazio nego Noni Madueke prema Chelseau. Ima veze sa tim i sto Noni, Jackson i tako ti gledaju Chelsea kao stepenicu i smatraju da zaslužuju odmah da budu starteri i da oni kolo vode što se moglo vidjeti kroz njihovu sebičnost,otimanje za izvođenje prekida.Klub koji se bori za povratak u borbu za titule ne trebaju umišljeni gangsteri koji misle da zasluzuju cijeli svijet na dlanu.

U ovome što masko i BT govore pod crncima se latinoamerikanci ne ubrajaju, također evro crnci koji su rođeni i odrasli u evropi. Misli se na afrikance, fudbalere koji su rođeni i odrasli u africi pa onda krenuli put evrope, ima istine u tome da takav tip igrača odrađuje fizički najteži posao i trči za dvojicu ali nije za nešto visokointeligentno.

• reLo mijenja naslov u #4 Tosin Adarabioyo
  • 3 mjeseca kasnije...

Juce protiv Bornmouhta se moglo vidjeti da je odlican stoper pogotovo na lopti i pasovima izmedju linija. Djeluje smireno, ima dobro pozicioniranje i nije mi jasno zasto Fofana igra prije njega. 

• Autor
10 minutes ago, hamco said:

Juce protiv Bornmouhta se moglo vidjeti da je odlican stoper pogotovo na lopti i pasovima izmedju linija. Djeluje smireno, ima dobro pozicioniranje i nije mi jasno zasto Fofana igra prije njega. 

Zato što je debil od trenera (vjerovatno instrukcija s vrha) odredio da su mu Fofana i Colwill glavni stoperi. 

Solidno mi je djelovao i protiv Bournemoutha i danas. Dosta bolje postavljanje, cita igru za razliku od Fofane koji se zaleti ko junac. Dodatni plus sto se ne boji poslati okomit pas.

Ne vidim razlog da sad ne dobije sansu kao prvi stoper u paru sa Kolvilom.

Tosin je igracina, sve ima sto moderan stoper treba da ima. Visinu, pozicioniranje, pas, solidnu brzinu za svoju visinu.

Treba ga sad samo nastavit forsirati da dobije dodatno na samopouzdanju i uigranosti sa ekipom.

Puno bolji od prevarice Fofane, barem za sada. Treba ga nastaviti forsirati uz Colwila kao drugog stopera. Najvise od svega mi se svidja njegova smirenost.

• 2 mjeseca kasnije...

Još jedna odlična partija, spasio nas poraza kao i Sanchez, poskidao sve sa neba što je bilo i pokazao masku da i crnac može biti dobar štoper.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.