23. maj23. maj comment_372709 Kazu mediji da je koketiro sa Cityem jos prije bozica i da je nakon tog kontakta sve krenulo nizbrdao. Prijavi
22. juni22. jun comment_372989 City ce nam isplatiti kompenzaciju od 20 miliona eura za celavog. Prijavi
22. juni22. jun comment_372990 1 hour ago, Wisey said: City ce nam isplatiti kompenzaciju od 20 miliona eura za celavog. Hvala im od srca 😁 Prijavi
29. juni29. jun comment_373083 Smece je to od pocetka planiralo. Malo skupiti iskustva i izvjezbati se kod nas, pa onda preci u City cim se otvori sansa. Nadam se da cemo ih hebati s Alonsom na lagano, a celavom govnetu zelim da propadne sto dublje. Kad skontas da smo 10 miliona odstete platili za njega i pomocnike drugoligaskoj ekipi. Prijavi
29. juni29. jun comment_373084 Maresca je primer sta dobijes kad ukrstis harizmu Grahama Pottera i ego Josea Mourinha Prijavi
6. august6. aug Popularna objava comment_374026 Koliko bih volio da Chelsea uzme titulu toliko bih volio da Maresca faila sa Cityem. Toliko ne mogu celavca. Nadam se da im ide Rodri, otisao je i B. Silva i eventualno Haaland iduce godine i postaju nebitna ekipa u ligi vise. Ajde jos dovedite Gusta i Neta i top 4 ce postati upitan. Prijavi
6. august6. aug comment_374027 Iskreno sami smo krivi, da me ne shvati neko pogrešno, generalno nisam jedan od onih koji u svakom potezu vidi nešto negativno ali njegovo dovodjenje je pre svega naš promašaj, ne verujem ja da je njega neko od vlasnika birao, to ide na dušu nekom od direktora kluba zbilja mi je muka više od te patnje da se od blata pravi novi Gvardiola, kad se setim samo one najave njegove,, predstavljen je kao učesnik osvajanja kvadruple, pa ono je bilo komično i od samog starta se videlo na konferencijama da nema hemije, o konkretnim potezima koje je vukao kao trener tek može posebno da se piše, a vala klupska PR mašinerija se svojski potrudila da ga predstavi kao neshvaćenog maga, fudbalskog aristotela koji je toliko dobar, da ne mogu da ga isprate igrači, novinari, a navijači... pa šta navijači uopšte i znaju, oni su krivi što je Sančez primio gol Prijavi
6. august6. aug Popularna objava comment_374030 Inace ne pratim izjave za novinare i te gluposti jer inace treneri uvek vrte iste fraze i nemas sta pametno cuti svakako, ali od Maresce necu zaboraviti onu izjavu da je dobro sto nas je Brighton nakantao u FA kupu da bismo se fokusirali na top 4 i LIGU KONFERENCIJE. Prijavi
7. august7. aug Popularna objava comment_374033 Kita i od trenera i od covjeka, guralo ga to sto ga je hvalio pep jer je bio njegovo kerče. Prijavi
8. august8. aug comment_374053 Evo jedan plot twist. Mozda je Enzo Maresca nas dugorocan projekat da sjebemo City? Prijavi
17. august17. aug comment_374234 Odlican pocetak, u sitiju ce jako brzo naici na osudu ako odmah u pocetku ne bude bilo rezultata jer ih je Pep razmazio a zaboravili su kakav im je pocetak kod Pepa bio Prijavi
28. august28. aug comment_374534 Lose ovo reLo sa reddita, nit se lijepo vidi, a evo i obrisano je sta god da si zalijepio. Prijavi
28. august28. aug Autor comment_374535 Uglavnom u intervjuu ga pitaju šta mu je hajlajt karijere, pa kaže da mu je bilo top dok je bio u Cityju i kad su osvojili treble, pa onda mu je veoma drago što je sa Leicesterom osvojio Championship, "pa sam otišao u DRUGI klub i TAMO sam takođe NEŠTO osvojio". Ni da nas imenuje pašće. Originalna izjava: Enzo Maresca on the proudest moment in his career as a manager: "The season when I was here [Man City] was the treble season, then I left and won the league with Leicester. Then I joined a different club and we won something." 🐀 🐀 Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.