Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 21 - Sunderland (H) 14.01.2012. 16:00h

Istaknuti odgovori

2010_11_14-2010_11_14_8_41_30-jpg-41006.

CHELSEA FC versus SUNDERLAND AFC

Stamford Bridge, Premiership

14.01.2012, 16:00h!

uvodničar: reLo

očekivanja????

• Odgovori 144
  • Pregledi 11,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Naravno da je Sunderland zeznuta ekipa, ali Chelsea je napravio i vise nego dovoljno kikseva ove sezone tako da ovdje ocekujem pobjedu mozda 2-0
Ne znam šta očekivati od ove tekme. Sunderland je opasna ekipa uvjek bila, pogotovo sad kad im je došao O'Neil na klupu. Opasno ih je digao.
Volio bih da što lakše ih pobjedimo, ali vjerovatno ništa od toga. Nemojte se iznenadit, ako ne pobjedimo u Subotu.
Diže se Sunderland sa O'Neillom... Nadam se da možemo ponoviti našu partiju iz prošle sezone protiv njih (onu gostujuću, naravno) jer je to bila najbolja partija u 2011. godini. :) Volio bih da Bane i Danny budu spremni.

____________Cech_____________
__Bane____Luiz___Cahill____Cole__
____________Oriol______________
_____Ramiz________Lamps_______
__Danny____Torrke_____Mata____

Odmoriti Terrya koji vuče nekoliko sitnih povreda već duže vrijeme. ;)
Nema šanse da nećemo primiti gol. Makar jedan moramo, vidjet ćete.

A @wisey, dobra ta ekipa. Samo Lamps i Cole su tu od starijih (ÄŒecha ne ubrajm, jer golman nikad nije star). ;)
ja se bojim da cemo izgubiti, jer lako primamo golove, a kako je sunderland krenuo, nebi me cudilo da izgubimo

al svakako ocekujem 3 buda, ovaj put sigurna
Ako bude Bane na desnom boku, onda se mozemo nadati da necemo primiti gol. U vecini slucaja i primamo po desnoj strani :D
Zelim pobjedu i 3 boda , Ocekujem tvrdu utakmicu , dobar je Sunderland , digao ih je O Neil ,red je da ih spusti neko .. :D
Nadam se da cemo to biti mi , oce li moci Cahill igrati ? :)
U narednim utakmicama nema "želim, trebali bi itd."! Ove utakmice se moraju dobiti bez obzira na sve, dobar smo tim i igramo poprilično dobro, prošle sezone ovakve timove srednje klase smo jeli i u većini slučajeva vladao je strah kad god bi igrali protiv nas, svi su nas se bojali. A sad MI MORAMO MOLIT BOGA DA IGRAMO NERIJEŠENO...
Ova utakmice se dobija 100% i na teren treba izaći sa srcem i odmah od početka krenuti napadati i vršiti pritisak. Po meni golove daju TORRES (jest smiješno al' imam neki osjećaj da će ga dat), Mata ...
[quote name='_ ¤ Luiz Killer ¤ _' timestamp='1326191222' post='15960'] Po meni golove daju TORRES (jest smiješno al' imam neki osjećaj da će ga dat),[/quote]

ja taj osjećaj imam svaku utakmicu dok igra Torres, ali eto on neće i neće dati taj gol...
Prijatelju nije da neće nego momku se stvarno ne da, koliko puta je šutao ka golu, pa primao na prsa i pucao iz volea, pa cak pogodio prečku, NEŠTO GA JE UREKLO ! Al' imam osjećaj da će ga sad dat :D
Kao svaki navijac ocekujem pobjedu.Sunderland je jako neugodan pogotovo ako prvi zabiju gol.Tada igraju na kontre a mi smo protiv Ville primili dva gola na kontranapade. :)
Hoće li moći igrati Bane i Danny?' Ako budu, onda možemo očekivati najjači sastav.

ÄŒech - Cole, Terry, Luiz, Bane - Romeu, Lampard, Ramires - Mata, Sturridge Torres .. ;)
  • Autor
Ja bih volio ovu postavu vidjeti protiv Sunderlanda:

ÄŒech
Bane-DL4-Terry-A.Cole
Ramires-Romeu-Lampard
Sturridge-Torres-Mata

Zamjene: Bertrand za A.Colea + Malouda za Lamparda ili Matu.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1326236605' post='16195']
Ja bih volio ovu postavu vidjeti protiv Sunderlanda:

ÄŒech
Bane-DL4-Terry-A.Cole
Ramires-Romeu-Lampard
Sturridge-Torres-Mata

Zamjene: Bertrand za A.Colea + Malouda za Lamparda ili Matu.
[/quote]
I ja sam za ovu postavu.. ii ako Cahill potpise volio bih ga vidjeti na terenu, ukoliko opet ne budemo morali ganjati rezz..
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.