Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 21 - Sunderland (H) 14.01.2012. 16:00h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 144
  • Pregledi 11,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Sve pohvale, momci svaka cast. Moram priznat da u prvih 10 min. sam bio jako nezadovoljan, ali kako je vrijeme odmicalo onda sam bio sve vise i vise siguran da cemo povesti. Torres fenomenalna rotacija i predobro odraÄ‘ene škarice (volej), ali lopta ne ulazi u gol nego pogaÄ‘a prečku i dolazi do Lamparda koji to hladnokrvno ali mogu reci i sretno posprema u mrežu.
Drugo poluvrijeme slijedi i očekujem da Torres i ekipa odrade svoj dio posla kako su ga odradili u prvom poluvremenu...

[color=#0000ff][size=5][font=comic sans ms,cursive]COME ON CHELSEA ! [/font] [/size][/color]
[quote name='Hojs' timestamp='1326554493' post='17188']
Da, ali Torres je zaslužan.
[/quote]
a nije ni Lampard ovdje nedužan trebalo je ispratit akciju i nać se na pravom mjestu u pravo vrijeme , makar istina najatraktivniji i navjteži dio posla obavio Torres al Lampadr ubija ko tvrdi suprtono taj pojma nema.

[quote name='dubrovcanin' timestamp='1326554326' post='17186']
Ovaj komentator na SK je toliko iritantan da sam se prebacio na stream, lik ne zna jeli prenosi ili šapće u snu..
[/quote]
mislio sam da jedini imam nešto protiv komentatora , ko da prenosi maraton puževa , mrtvo puhalo ko da igra Barca a ne engleska tekma :)

Skoro sam umro sad na kraju, al 3 boda su tu što je najvažnije.
Dovoljno dobro odigrano, ali ne i učinkovito, trebali smo bar 2-3 zabit. Svi su danas dobro odigrali, Romeu je tu i tamo malo šteko, ali što me iznenadilo je to da, Ramires definitivno ništa nije napravio, a u zadnjih 10 min je zasro 3-4 potencijalna gola. No, pobjeda je tu, Essien se vratio, Torres sve bolji i bolji, GO BLUES!
Zalosno, opet zalosna igra, jbte ne mozemo jbni Sundrland pobjedit vise od 1:0, sta ce bit kad nam dodje ko malo bolji..
Ma ovo je super, nije danas lagano pobjediti.. Bitna su 3 boda..
Liverpool i Tottenham nerjeseno kod kuce...

Zamjeram Torresu sto nema sebicnosti i Ramiresu sto ne zna pas dodat...
mataaa skroz lose odigrao :((( ali neka pobjeda je tuu torres opet solidan trebao je biti penal ali dobio je samo zutii :D vijdjelo se da ga je udario po koljenu..bar sam ja tako vidio ,,i trebao je matu na poluvremenu zamijeniti ovo mu je najgora tekma do sad ,,
3 utakmice u 2012. - 3 pobjede, samo ovako nastaviti. Drago mi je što sam vidio Cahilla na tribinama i što se radovao kad smo dali gol. Dobar momak izgleda.

Ja mislim da je Fernando igrač utakmice. Asistencija, puno dobrih prodora, driblinga, pasova..
[quote name='petar elnino' timestamp='1326560474' post='17221']mataaa skroz lose odigrao :((( ali neka pobjeda je tuu torres opet solidan trebao je biti penal ali dobio je samo zutii :D vijdjelo se da ga je udario po koljenu..bar sam ja tako vidio ,,i trebao je matu na poluvremenu zamijeniti ovo mu je najgora tekma do sad ,,[/quote]

Jesi prirodno iritantan ili uživaš pisat mataaaaa, :((((, tuuu, zutiii itd. I ne znam koju si utakmicu gledao, ali Mata je ponovno odigrao jako dobro.
Sada nam slijedi malo laksi raspored i samo je pitanje vremena kada ce zabiti danasnji igrac utakmice (citaj Torres) ^_^ .
Mata je sasvim dobro odigrao, zadovoljan sa bodovima ali je bilo napeto do zadnjeg minuta, samo nek nastave pobjedivati, odma se okrenuti sljedecoj utakmici sa Norwichom u kojoj ne bi trebalo biti problema
[quote name='Elao' timestamp='1326560900' post='17238']
Mata je sasvim dobro odigrao, zadovoljan sa bodovima ali je bilo napeto do zadnjeg minuta, samo nek nastave pobjedivati, odma se okrenuti sljedecoj utakmici sa Norwichom u kojoj ne bi trebalo biti problema
[/quote]

Upravu si.
U januaru očekujem sve pobjede.
Mata mi je nas najdrazi igrac ali ipak kad se realno pogleda danas je pruzio slabiju partiju nego inace..
Jebemu morat će jednom i Torresu uči. Što se tiče današnje njegove igre - Me gusta.
[quote name='Hojs' timestamp='1326561008' post='17242']
Jebemu morat će jednom i Torresu uči. Što se tiče današnje njegove igre - Me gusta.
[/quote]

Metnem ti u usta :D

P.S. It's a joke !
Glavno da se vratio stari dobri Essien,a 3 boda su 3 boda...
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.