Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 21 - Sunderland (H) 14.01.2012. 16:00h

Istaknuti odgovori

jako vazna pobjeda , Torres se vraca to je 100 % , Essien ce da ore u to sam siguran slijedi nam period dobrih rezultata , Sturridge kad igra mi smo 3 put ubojiti , zato sam optimistican u dobre rezultate u narednom periodu :)
  • Odgovori 144
  • Pregledi 11,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Kalouda' timestamp='1326561082' post='17244']

Metnem ti u usta :D

P.S. It's a joke !
[/quote]
Jak si mi ti govorđija na mom k**** motordžija. :D
Joke !
[quote name='Hojs' timestamp='1326561482' post='17257']
Jak si mi ti govorđija na mom k**** motordžija. :D
Joke !
[/quote]

E sad sam se naljutio ! :D
Joke xD
[quote name='Kalouda' timestamp='1326561586' post='17259']
E sad sam se naljutio ! :D
Joke xD
[/quote]
[img]http://images.pictureshunt.com/pics/i/internet_high_five-2496.jpg[/img]
mislim da su dečki bili dosta loši---Bosingwa taj je ko otvoren prozor kroz njega puše na sve strane., Cole je isto podbacio. Oriol standardno solidan s velikom greškom (kad je izgubio loptu koju je trebao iznjet) Ramires mislim najbolja tekma od kad je došao osim zadnjih 10 minuta. Torres odličan , Mata dobar i nikad manje od toga mislim da on netreba zabrinjavat , Meireles fulao par prilika opet loš, Lampard solidan i opet nas spasio i OPET donio bodove Luiz bi trebao bit veći ziheraš nego što je. Sve u svemu mislim da smo danas imali sreće jer ruku nas rce mogli smo dobit 3-4 komada da su igrači Sunderlanda bili konkretniji i koncentriraniji , igra katastrofa zbog previše prosječnih i ispodprosječnih igrača
[quote name='Kalouda' timestamp='1326561891' post='17264']
Vjeruj mi, nabacio sam ti :)
[/quote]
To je to :D
Prvo da vinku nešto kažem. Ako je ovo bila najbolja tekma Ramiresa, onda ti nisi pratio Chelsea u tom razdoblju od kako je Ramiz tu. Dalje, mogli su nam uvalit 3-4 komada, ali mi smo njima mogli bar 12. Dakle, to ti je ono šta bi bilo, kad bi bilo.

Mata je danas imao najlošiju partiju, dobar mu je bio centaršut kod gola ali to je sve. Ostale ne bih komentarisao, neki su bili loši neki bolje, al eto pobjedili smo i dobro je.

AVB mi je drag, kao da mi je rod neki, ali on stvarno vrši terorizam nad našim mladim igračima. To je pokazalo današnje ubacivanje Maloude i ne izvršavanje treće izmjene, jer nije imao starijeg igrača. Stvarno ga ne mogu skontat, zašto to radi.

I na kraju da kažem, koliko god Torres ne imao sreće, da zabije gol, toliko je ima Lampard kod ovih nafakaških golova. Stvarno ne vjerovatno. Današnji gol je sve pokazao. ;)
Sve dok bijedimo dobro je.
Mada siguran sam da će se igra postepeno popravljati, samo nam jedno krilo za to fali. Da budemo još ubojitiji.
[quote name='how yes no' timestamp='1326566213' post='17287']
Prvo da vinku nešto kažem. Ako je ovo bila najbolja tekma Ramiresa, onda ti nisi pratio Chelsea u tom razdoblju od kako je Ramiz tu. Dalje, mogli su nam uvalit 3-4 komada, ali mi smo njima mogli bar 12. Dakle, to ti je ono šta bi bilo, kad bi bilo.

Mata je danas imao najlošiju partiju, dobar mu je bio centaršut kod gola ali to je sve. Ostale ne bih komentarisao, neki su bili loši neki bolje, al eto pobjedili smo i dobro je.

AVB mi je drag, kao da mi je rod neki, ali on stvarno vrši terorizam nad našim mladim igračima. To je pokazalo današnje ubacivanje Maloude i ne izvršavanje treće izmjene, jer nije imao starijeg igrača. Stvarno ga ne mogu skontat, zašto to radi.

I na kraju da kažem, koliko god Torres ne imao sreće, da zabije gol, toliko je ima Lampard kod ovih nafakaških golova. Stvarno ne vjerovatno. Današnji gol je sve pokazao. ;)
[/quote]

pa Ramires je truba i ovo što je danas odigrao osim zadjih 10 minuta bilo je sasvim dobro u usporedbi s njegovim ostlaim partijama možda sam pretjerao rekavši najbolja al jedan od boljih a možda sam i propustio koju tekmu kad je on bio odličan.
A Mata igra odlično od kad je došao i danas je možda bio ispod tog nivao al nije bio loš.
A i nevidim di su to mogli uvalit 12 komada Chelsea nažalost igra jako loše. Dok Sunderland s druge strane igra odlično.
A ovo se slažem ostalo samo što meni AVB nije posebno drag i samo se pitam što bi ga ubilo da je ubacio McEachrana ili Sturidgea zadnji 10-15 min. I za kraj bi pohvalio Lamparda jer ipak terba imat i soli u glavi 1-2 se nać na pravom mjestu ok posrećilo mu se al svaki put..... ima tu više od sreće
Sinoc sam rekao dosta i 1-0 , samo da se bodovi upisu .
Svaka cast momcima , ja mislim da nije toliko losa partija kolko vi pricate .. , momci su igrali kolko im treba , nisu se zaljecali .
Sacuvali su prazan gol i osvojili nova 3 boda . :) Bolji smo za Essiena i Cahilla :) , Mozemo jos toga puno uraditi u ligi, FA kupu , Ligi Prvaka .
Bitno je pobedjivati iz utakmice u utakmicu i cekati kikseve Tottenhama , i oba Manchestera . :)
Sve u svemu zadovoljan sam , Blue is the colour , Lampard svaka ti cast igracino , najdrazi bio i ostao u ovoj ekipi ;)
Kurjaci, I'm back. ;)

Vidim da smo uzeli 3 boda, to je najvaznije. I konacno da su nasi konkurenti Tottenham i Liverpool kiksali na dan kada mi pobjedimo. Jos kad bismo vezali par pobjeda bilo bi odlicno.
zadovoljan utakmicom i prikazanom igrom, malo me zasmetalo vađenje lamparda a ne meirelesa za essiena.
Drago mi je radi torresa da igra sve bolje
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.