Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Simpatični i antipatični klubovi

Istaknuti odgovori

Silvijo nabijen te na kurac tebe i rijeku i barcelonu.. Smecaru aj odjebi s foruma...

A sto odma tako. Kolko sam video nije on dosao da nas podjebava nego da pricamo lepo 

• Odgovori 106
  • Pregledi 15,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Silvijo nabijen te na kurac tebe i rijeku i barcelonu.. Smecaru aj odjebi s foruma...

Navijaš za Hajduk? Žao mi je ako sam te uvrijedio. Nije mi Hajduk prije bio toliko mrzak. Mrži mi je bio Dinamo. Ali ono ponašanje vaših navijača kad su gostovali na Kantridi je divlje, primitivno. Mogli su ljudi poginuti onda. Od tad vas mrzim. Bez ljutnje.

Ovo nije ni vrime ni misto za rasprave o rijeci navijacima itd.. Vi ste kamenjima iz vani gadjali na tribinu znam jer sam bia tamo.. Pitaj nekog iz prve ekipe al jos si mlad...

Ovo nije ni vrime ni misto za rasprave o rijeci navijacima itd.. Vi ste kamenjima iz vani gadjali na tribinu znam jer sam bia tamo.. Pitaj nekog iz prve ekipe al jos si mlad...

Ako hoćeš možeš mi se javiti privatno porukom da ti objasnim neke stvari. I tebe su tvoji Torcidaši izmanipulirali vidim. Lažu te, iako si bio tamo. Lažu te u oči prijatelju. Armada je zakamenjala, ali tek kad ste vi počeli petardama, kamenicama i bakljama gađati tribinu gdje su bili roditelji s djecom. Dobro ste i prošli.

Ne smijete se onako ponašati u Rijeci. Nije vam to Kerum City niti dalmatinski kamenjar, da prostiš. Mi smo Europa i zna se kako se gostujući navijači trebaju ponašati.

Svaki gostujući navijači će od Armade dobiti aplauz ako to zasluže. Ili kamenje. Također po zaslugama.

I ovo nije tema za tu raspravu, tu se slažem.

Necu se raspravljat sa mulcem koji prati rijeku od kad je usla u europu... Nakon 10 god? Ili vise? Aj kuco

Necu se raspravljat sa mulcem koji prati rijeku od kad je usla u europu... Nakon 10 god? Ili vise? Aj kuco

Rijeku pratim od kad znam za sebe. S ocem i bratom uvijek na tribini. Ako hoćeÅ¡ da ti objasnim Å¡te se zbilo tog nesretnog dana javi mi se privatno. Ako nećeÅ¡ ne moraÅ¡. Kraj priče. 

Od kad znas za sebe navijas za rijeku. Prosjek gledatelja zadnjih 15 godina 1000... Svaka cast samo ti prati

Rijeku pratim od kad znam za sebe. S ocem i bratom uvijek na tribini. Ako hoćeÅ¡ da ti objasnim Å¡te se zbilo tog nesretnog dana javi mi se privatno. Ako nećeÅ¡ ne moraÅ¡. Kraj priče. 

ajde meni molim te objasni da cujem hhahaha

EDIT:ustvari netreba,nema smisla to ipak... vidit cemo ko je bolji na tribini u 4 mjesecu...valjda nas nece doc 30 kao vas na poljud :D :D :D

Domaci nijedan,zato sto sam prestao pre 3-4 godine da ga pratim uopste,a strani... 

Barselona,Manchester United,PSG,Juventus... mozda jos neki ali ne mogu da se setim :D

ajde meni molim te objasni da cujem hhahaha

EDIT:ustvari netreba,nema smisla to ipak... vidit cemo ko je bolji na tribini u 4 mjesecu...valjda nas nece doc 30 kao vas na poljud :D :D :D

Vidimo se u travnju dečko. Do tada pozdrav od slavne riječke Armade za Tovare s tužnog juga. ZnaÅ¡ onu uzrečicu ''Å¡to južnije, to tužnije''. 

Liverpool mi je bio najmrzi al kako su oslabili godinama nisu vise toliko kao prije.

United je sada u vrhu sto se tice engleskih klubova a i Arsenal sam zamrzio kako sam se registrovao na sportsport zbog njihovih navijaca. Inace prije nisam imao problem sa njima :

Van engleske naravno Barcelona

Vidimo se u travnju dečko. Do tada pozdrav od slavne riječke Armade za Tovare s tužnog juga. ZnaÅ¡ onu uzrečicu ''Å¡to južnije, to tužnije''. 

lolcek crv je s juga i tu nie tuga jer poslije kise uvijek je duga dok na kvarneru je kuga

[quote name="Robi(FLampard8)" post="164334" timestamp="1392763576"] crv pjesnik hahahha[/quote]ne znam cemu uopce rasprava oko ovoga. Momčić je retardiran i nema smisla raspravljat se s njim. Do prije 2 godine bilo ih je oko 500-700 na domacim utakmicama. Na gostovanjima max 30. Sad kad vas je digić kupija sad svi pratite... A opet ne možete napunit ono ruglo nego kad dodje hajduk ili dinamo a i to je upitno..Kako je na minus 6 jeli Zima?
  • 2 mjeseca kasnije...

Kako obožavam ove momke !! ima jedno 3-4 godine dobro ih pratim, možda se i sjećate stare ekipe (Fletcher, Doyle, Bassong, Hunt, Hennessey, Zubar ..  bio je tu i Nenad MilijaÅ¡ ).

Nakon sezone 2011/12 ispali su 2 puta uzastopno tako da su ove sezone u trećoj ligi ali tamo gaze protivnike i vraćaju se u drugu ligu. Čini mi se da su sakupili preko 100 bodova .. COYW ,samo nastavite !

10299947_10152240504684597_3494447642892

Ja sam ih obozavo jer smo ih karali zesce :D kad su igrali Stojkovic i Milijas .

• Autor

I moje simpatije su ove sezone zaradili neki novi klubovi. Uz naravno najsimpatičnije Athletic, Rangerse, Leyton Orient i CSKA, sada je tu i Saint-Etienne.

Zbog Augbamalayalanga. Priznaj.

Domaći: FK Mlados' Velika Obarska, Radnik, Željo, ČSK Pivara, Čukarički
Strani: Sassuolo, BVB, Lille, ASSE, Anderlecht, Southend, Inter, Newcastle, Benfica, Zenit, Kruoja, Valencia, Vitesse.

Et i ja da otvorim dušu :D

Barcelona, Manchester United, AC Milan, Hertha Berlin, Crvena Zvezda... =))

...klubovi koje organski ne podnosim.

Naravno, prvi Chelsea, a daleko iza njega Real Madrid, Juventus, Partizan, NK Zagreb...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.