5. maj 2014.12 god. comment_174248 Domaći NK Jedinstvo Bihać, strani Chelsea. Simpatiziram Norwich, Dortmund, Marseille, Lyon, Spartak Moskva, Rijeka, Velež i još poneke. Prijavi
5. maj 2014.12 god. comment_174255 Simpatiziram Norwich, Ode ti Norwich u drugu ligu lagano .. i meni su bili dragi dok nisu prodali Holta, od tada ih ne jebem 2% i volio bi da ispadnu. Prijavi
5. maj 2014.12 god. comment_174256 Ode ti Norwich u drugu ligu lagano .. i meni su bili dragi dok nisu prodali Holta, od tada ih ne jebem 2% i volio bi da ispadnu. Ima male nade joÅ¡. A Norwich će se vratiti jaÄi iz svega. Ne prestaje moja simpatija sa ispadanjem. Prijavi
5. maj 2014.12 god. comment_174257 Domaći: FK Mlados' Velika Obarska, Radnik, Željo, ÄŒSK Pivara, ÄŒukariÄki Strani: Sassuolo, BVB, Lille, ASSE, Anderlecht, Southend, Inter, Newcastle, Benfica, Zenit, Kruoja, Valencia, Vitesse. Et i ja da otvorim duÅ¡u :D Odakle povadi ove neke u pakaÅ¡ te jebem Prijavi
28. april 2015.11 god. Autor comment_215250 Evo jedan jako siiimpatiÄan klub. UÅ¡li su u Prem i gledajte ovo slavlje i veselje: https://www.youtube.com/watch?v=psAznA8wE7g Prijavi
17. juni 2019.7 god. comment_287505 SimpatiÄni: -Everton -brojni timovi u nižim engleskim rangovima -Roma -Leipzig -HSV -Sevilla AntipatiÄni: -Manchester United -Tottenham Hotspur -Real Madrid Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.