Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 20 - Wolverhampton W. (A) 02.01.2012. 16:00h

Istaknuti odgovori

Biće svašta sutra. Od navedenih u ovom Älanku samo mi je bitno da Danny bude spreman.

Sad baš sam htio to postavit...

Otkud odjednom, toliko igrača povrijeđenih. Ali možda nije to ni loše. Eto prilike za Sama, Ryana, Josha, Lukakua..

Mada Äudno je ....

• Odgovori 128
  • Pregledi 13,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• Autor

Možda nije istinito. Ali navodno su Josh, Ryan, Nate (Chalobah) i Hutch otputovali sa ekipom. ;)

Možda je Villa bila sreća u nesreći. :huh:

Da, naveli su to, da su ti momci otputovali. To znači da će sigurno neko od njih dobiti šansu. Odlične vijesti :D

Iako ovamo na drugoj strani, su povrijeđeni neki. :mellow:

Smijali smo se Unitedu što igra Euro ligu... ja i dalje ne vjerujem da se sve ovo događa, nisam gledo zadnje 3 utakmice i nisam ni u toku ali ne mogu vjerovat svojim oÄima, jednostavno ne mogu.. za novu sam htio plakat u jastuk a ne slaviti je.. POBJEDA I SAMO POBJEDA! AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Sjećate se da smo upravo protiv njih počeli popravljati formu u decembru, nadam se da će tako i sada biti.

ExampLe odlicna postava samo zasto nema Luiza ?

Sutra Mceachran-a od prve,ma i pijan bi bolje odigrao od Meirelesa :)

Luiza nema u startnih 11 zbog toga sto bi se mogla izvrsiti zamjena (rotacija) ako budemo gubili (a najvjerovatnije ce se to i desiti).Naime,svi znamo kako Bosingwa zna odigrati solidnu utakmicu ali i da zna ukenjati stvar (isto kao i Luiz u zadnje vrijeme),tako da bi u slucaju Bosingwinog loseg nastupa umjesto njega usao Luiz i zauzeo mjesto stopera a Ivanovic bi presao desno :) .

Sjećate se da smo upravo protiv njih počeli popravljati formu u decembru, nadam se da će tako i sada biti.

Istina bili su prekretnica, a ovo je i nova godina. Nadam se najboljem.

danas samo pobjeda dolazi u obzir

ozljeđeni kod wolwesa su zubar - koljeno, O'hara - prepone, Craddock - tetiva :) jedni od boljih njihovih igrača

wolvesa*

Nadam se pobjedi, i to bar 2-3 gola razliike..;)

Možda nije istinito. Ali navodno su Josh, Ryan, Nate (Chalobah) i Hutch otputovali sa ekipom. ;)

Možda je Villa bila sreća u nesreći. :huh:

Sad ce Josh zabiljeziti 2 asistencije a Bertrand jednu. :D

No osim toga Villas-Boas ima novih briga jer već danas ga očekuje gostovanje kod Wolverhamptona protiv kojeg neće moći računati na napadače Drogbu i Sturridgea te Ashleyja Colea, a još si upitni Terry i Čech.

sad baš Äitam i jel mi može neko odgovorit koji je ovo ku*ac?!

No osim toga Villas-Boas ima novih briga jer već danas ga očekuje gostovanje kod Wolverhamptona protiv kojeg neće moći računati na napadače Drogbu i Sturridgea te Ashleyja Colea, a još si upitni Terry i Čech.

sad baš Äitam i jel mi može neko odgovorit koji je ovo ku*ac?!

Nije to loše, druže moj. Samo da Sturridge zaigra, a za ostale nije problem.

Mladi Äekaju priliku...

Nije to loše, druže moj. Samo da Sturridge zaigra, a za ostale nije problem.

Mladi Äekaju priliku...

a i to što kažeš

Samo da Danny i Terry mogu igrati, to nam je od velikog znacaja.

Izgleda da je ovo sastav

Cech, Bosingwa, Luiz, Terry, Cole, Ramires, Lampard, Meireles, Sturridge, Torres, Mata, ali klupa mi je predobra sa Hutchinsonom, Bertrandom, McEachranom, Chalobahom i Lukakuom, nikad nije bilo ovoliko mladih na klupi :)

ovo je goal.com izbacio pre 30-tak minuta :(

cech, cole, terry, luiz, bosingwa, romeu, meireles, lampard, ramires, mata, torres

Na neki nacin mi je i drago sto (ako) igramo 4-4-2 jer treba probati,mozda dobro ispadne na kraju :) .

Dobar sastav, sreća pa nema Maloude i Mikela, znači kad Lampard crkne ulazi Joshhhhhh :wub:

5 podmladaka je na klupi, daj bože da ne ubaci Ferreiru, to bi znaÄilo da će 3 mladca dobit šansu.

AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.