Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 20 - Wolverhampton W. (A) 02.01.2012. 16:00h

Istaknuti odgovori

Ne znam šta da vam kažem. Pobjedili smo, a ja se ne veselim. Zapravo i tužan sam i zabrinut kako smo loši i šta nas tek čeka :(((

čekaju nas kixevi kao i do sada, znači treba rokati sitni ulog kontra chelsea naredni mjesec..u plusu garantirano, bar će razočaranje i očaj uz koju paru biti manji, vjerujte ;)

• Odgovori 128
  • Pregledi 13,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ja sam se živ sasro na ovoj utakmici, gledo sam samo drugi dio, Torres bi bio perfektan veznjak, ON MORA VIŠE PUCATI PO GOLU! Ona situacija, mislim da mu je Mata dao loptu u for i Torres ima čuvara pored sebe i pusti loptu da ode u golaut jer je mislio da je korner -.- pa kako će tako ikad zabiti?! on je to morao pucati, imo je nekih 50% šanse da taj čuvar to neće uspjet blokirat. I onda se još ljuti na suca šta mu nije dao korner, ma ja mu ga ne bi dao ni da je stvarno bio korner...

Ostalo opet više-manje loše, jedva čekam Ivanovića na beku i Sturridgea na krilu opet...

I Lampard bi i ove sezone mogao zabiti svojih 20 golova kojih se ne bi posramio ni jedan napadač a kamoli Torres.

Serem po Torresu jer ga obožavam, jer je on toliko dobar igrač i jer sam ga smatrao daleko najboljim napadačem svijeta. A on trune.

Ajmo Čelsi jebemu sve!

1 bia sam reka da cemo pobijedit 2-1( bas sam vidovit)

2 pa i nije lose prosle godine smo izgubili od njih 1-0 kad smo bili u isto ovakvoj situaciji a sad smo dobili btw 3 boda su tu ne gleda se igra rezultat je vazan

vraga nismo eto wolverhampton je zasluzio remi nije prisao kako treba goluu nije dvaput opucao na goo ..iz jedine prilike go dali i jest da su bili opasni iz prekida sve zbog bosingwe glupog :@

vraga nismo eto wolverhampton je zasluzio remi nije prisao kako treba goluu nije dvaput opucao na goo ..iz jedine prilike go dali i jest da su bili opasni iz prekida sve zbog bosingwe glupog :@

ne znam zasto je na ovaj komentar imao 3 dislika ?

Nije nesto Ramires bio dobar danas , mnogo je bolji u sredini nego na krilu !

Zadnji pas je danas falio. Toliko puta izlevatimo sredinu vukova i onda kad treba lopta Torresu ili Mati, tu stane.

Centaršutevi Bosingwe I Ramiresa, da Bog sačuva.

Onda Bosingwi sam jebao sunce portugalsko, kako onako pusti Fletchera kod njihovog gola. Ubjedljivo je najgori bio.

Po meni su Torres (daleko najbolji danas) i David Luiz odigrali najbolje. Nisu loši bili Cole, Ramires, Meireles, Romeu..

I još krivo mi je što je AVB, samo Josha ubacio i to pred kraj tekme. Tačno se vidi da im ne vjeruje (mladim), a ne znam zašto je to tako.

Na kraju junak utakmice ispade Cech. Da nije bilo one njegove intervencije na kraju, opet bi prokockali bodove... E tad bi vec bilo samoubistava.

Josh je dobio svojih 15 minuta, samo se trebao vise ubacivati u sredinu. Jer Mata seta po svim pozicijama u ofanzivi, pa je i Josh mogao u sredinu da svojim pasovima mozda stvori sansu, ali ima vremena za njega. Valjda nece morati cekati svaku 10-u utakmicu da dobije sansu. Meireles se nije sastavio sa loptom danas. Ovo mu je vjerovatno i najlosija utakmica otkad je kod nas. Torres pokazao ogromnu zelju i trebao bi biti sada redovan starter a vjerovatno ce i biti jer uskoro ovi odose na Africki Kup Nacija. Ramires odigrao onako kako sam i ocekivao. Ne treba kriviti previse covjeka jer je igrao na sebi nesvojstvenoj poziciji. On je nas "nesvrstani" veznjak. Takav opis mu najvise prija zbog onih njegovih ubacivanja iz 2. plana. Ostali su manje vise zadovoljili. Naravno Bosingwa nije dobio prolaznu ocjenu. Kako bi nam mladi Van der Wiel dobro sjeo na toj poziciji, trebalo bi njega pokusati dovesti.

Uglavnom, mora ovo mnogo mnogo bolje. Najvaznije da smo iscupali nekako 3 boda, valjda ce ih biti jos ubuduce.

pa i nije lose prosle godine smo izgubili od njih 1-0 kad smo bili u isto ovakvoj situaciji a sad smo dobili btw 3 boda su tu ne gleda se igra rezultat je vazan

je, al mislim da nismo imali 347 X-eva prije te minimalne pobjede..

Joj ovaj Bosingwa me iz vjere istjera :mellow:

Mene davno. Danas pa ništa, ali baš ništa nije dobro uradio. Sve same greške, a ona reakcija kod njihovog gola je bila vrhunac. Tad sam nenormalno popizdio...

vidim da niste baš zadovoljni prikazanom igrom, ali 3 boda su najvažnija, pošto nisam gledao utakmicu jel može netko stavit barem golove ili neke highlitse da pogledam, hvala unaprijed ;)

Mene davno. Danas pa ništa, ali baš ništa nije dobro uradio. Sve same greške, a ona reakcija kod njihovog gola je bila vrhunac. Tad sam nenormalno popizdio...

Al' kad krene onaj svoj dribling padne mi mrak na oci,a centarsut da ne govorim,svaka je na krovu stadiona..

Bosingwa je prijetnja golubovima. :D

vidim da niste baš zadovoljni prikazanom igrom, ali 3 boda su najvažnija, pošto nisam gledao utakmicu jel može netko stavit barem golove ili neke highlitse da pogledam, hvala unaprijed ;)

http://www.youtube.com/watch?v=HK1iWgLyQDk

kod prvog gola smo dosta sreće imali, onaj primljeni gol- bez komentara, bosingwa treba naučit napadat , tj. ić na loptu a ne ju čekat kao drvo, malo me čak torres začudio kad je protrčao pored igrača koji je centrirao, mogao je ići na njega; naš pobjednički gol...konačno nešto lijepo izigrano, čestitke torresu na pasu s očima, coleu na sjajnom ubacu, i naravno, lampsu, stara iskusnjara, ima bolji njuh za gol nego većina napadača :rolleyes:

kod prvog gola smo dosta sreće imali, onaj primljeni gol- bez komentara, bosingwa treba naučit napadat , tj. ić na loptu a ne ju čekat kao drvo, malo me čak torres začudio kad je protrčao pored igrača koji je centrirao, mogao je ići na njega; naš pobjednički gol...konačno nešto lijepo izigrano, čestitke torresu na pasu s očima, coleu na sjajnom ubacu, i naravno, lampsu, stara iskusnjara, ima bolji njuh za gol nego većina napadača :rolleyes:

Nema on šta učiti po stare dane nije mu 18 godina ko Joshu. On treba da što prije ode iz kluba.

Bosingwa lopte ne zna ubaciti, kad pocne vodati, il ce je izgubiti il ce vratiti skroz nazad, ne znam sta ih AVB uci na treningu, ali dosta lopti su prokockali, losa ispucavanja, losa dodavanja, losi ubacaji

sreca pa smo pobjedili, eno Fulham pobjedi Arsenal, Swansea pobjedi Aston Villu -_-

šta se tiče utakmice nisam prezadovoljan igrom, nismo čak niti zaslužili prikazanim pobjedu no drago mi je da se ipak dogodila, i to golom Franka.

Od boljih igrača jučer treba izdvojiti Cola, standardno Matu te Torresa koji je opet pokušavao., s obzirom da je od utakmice sa Aston Villon prošlo nekih 48 sati ne treba čuditi umor igrača.

Proslava gola, po Boasovoj naredbi mi je bila najjadniji dio utakmice, takve stvari više imaju kontraefekt nego nekakvu korist.

Ma pobjeda je bila i ne treba sad puno o tome.

@zibel

Sad da je ta proslava naraedba, ne vjerujem. Al jadno je bilo jer samo 6 igrača dođe, a ostali ništa. To je jadno.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.