Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 20 - Wolverhampton W. (A) 02.01.2012. 16:00h

Istaknuti odgovori

nevjerujem da je to tako...

treba AVB igraÄima pokazat ko je gazda..mislim da je preblag prema igraÄima pa se i oni tako ponašaju..

op op

upalim ja stream malo da vidim kakvi smo i eto gol odma zabimo :D

da ja igram za chelsea mislim da bi mi najmanje 5 puta zaredom bili prvaci europe :D

• Odgovori 128
  • Pregledi 13,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Idu Boasu u zagraljaj,kao sto je i govorio..:D Svaka cast na poslusnosti..:D

al ovo jos nisam vidio, ovaj ramires kada krene trcat u kontru to je nesto nevideno

kako on to dobro radi...

i da, u zadnje vrijeme smo tolko jadni da ja frendu koj navija za united i zajebava me, moram govorit da je chelsea los zato sto je AVB los iako ja to ne mislim

kako je meni, boze kada ce to prestati? :D

strasno ovaj ramires kako je brz, strasno :D

ajde ima nesto i od torresa :D napokon

jako se trudi u igri i stalno se nudi suigracima, to me veseli

jel sam to samo ja ili naša igra na momente poÄinje liÄit na nešto?

PA JELI OVO MOGUCE??????????????????????

PA JA NEEEEMREEEEEEEEM VJEROVAT!!!!!!!!!!!!!!!

Torres-u ljubim ti kurac za danasnju partiju , nije dao go ali je bio najbolji !

Razigravao je,vracao se u odbarnu , trudio se ! Svaka mu cast !

Ja ne znam zasto on sjedi na klupi ?

da dobro je igrao, ali nekuzim dok se nade u nekoj dobroj situaciji da zabi gol usere se il nesta i lose reagira

kao ono dok mu je mata gurnuo loptu ljepo a on si je sam izbio loptu u golaut

Mozda jedva ali meni ocekivana pobjeda i sada Portsmoutha oderati i nastaviti pobjedivati one 3 lakse tekme ;)

Torres, Mata, Romeu, Ramires i Cole najbolji :) vise sretna nego spretna pobjeda al hajd.. pobjeda je pobjeda bitno je da su 3 boda upisana :)

Okidali su mi živce, al nema veze, konaÄno pobjeda za prekid niza, Torresu svaka Äast, mislim da je glavni za Lampardov gol jer je lijepo proigrao Cola i sve :D

Torresu i Ramiresu kapa dole (posebno ovom prvom).Momak je doslovce umirao na terenu,vracao se na sredinu i sjekao lopte,poslao par odlicnih pasova (Mati i Lampardu kod gol sansi te sada Coleu za asistenciju Franku).Iako smo pobjedili,moramo jos 4x bolje igrati da bi to bio onaj stari Chelsea.

e ovako mojj el ninooooo extra igrao srce mi kao dzamija jbt :D dobro je ova formacija meni ova formacija odma imamo vise loptu u nogama 4-4-2 ,,,samo me nervira jbt zar moraju sutnuti jednom na gooo i gol nam dati to me jebe u mozakk.,,i nekontam bosingwu nikako extra je igrao trciii i sve a kad treba skociti na loptu on nista sagne se samo i boli ga kurac ,,to sam u vise navrata primjetio ,, jos da smo u 90+2 primili go ja bi ga objesio za jjaaja ali sva sreca pa sve ispade dobrooo ...CHELSEA FOREVER <3

Jedva...

Torres igrac utakmice ali ipak nije dao gol sto mu zamjeram,ali imao je udio kod oba gola kod 1og je izlevatio odbranu Wolwsa i izborio korner,a kod 2-og je fino vidio Cola koji je uposlio Lampsa i pored toga je ima nekoliko lijepih driblinga i dodavanja....

Od ostalih bi izdvojio Cecha,Terrya,Ramiza i Matu pomalo i DL

Napokon !! Blue is the colour ;) ;) , glupost je sto nemozemo ni u jednoj utakmici da neprimimo gol :S .. Al sta je tu je .3 boda su sjela na mjesto .

BLUE IS THE COLOUR !

Kolko smo samo srece danas imali i koliko su suci bili na nasoj strani to je smjesno, sve smo svi vidjeli,da treba jos toga da bi sve bilo bar ok,a daleko smo od toga da sve bude idealno,kao i dosad najvise zamjerki AVB-u.Postava i taktika ajd mogu nekako,al ne razumijem sta Meireles treba uradit pa da ostane na klupi,sto je dao Torresu onoliko defanzivnih zadataka, zasto Lampard nije igao ofanzivnije, sto ce mu Bosingwa u ekipi, jer kad god on igra mi primimo go zbog njeg, al ajde to je sve relativno. Zasto nije vrsio prije izmjene, i ona izmjena Mata-Josh ne ide mi u glavu,pored onakvog Ramiresa i Meirelesa da vadi Matu, ne logicno. Drugo, vec pomenuti dvojac Meireles i Ramires ne znaju dodat loptu kako treba, bolje bi moja nana odradila taj posao.Najvise zasluga za pobjedu imaju po meni Torres koji sve radi odlicno,osim zabijanja,sve sto uradi je onako kako treba,a kad dodje da prodje nekog odbrambenog igraca on se zapuca u njeg, ko zna mozda da je moja nana tu, mozda bi nju prosao, al eto kao i dosad je dobar, trudi se,trci,po meni igrac utakmice, i Luiz momak je zaustavio sve sto je trebao da zaustavi,ima brzinu snagu,tehniku i nadam se da ce postat jedan od najboljih igraca u Chelseu.Toliko.Bitna je pobjeda i da su 3 boda uz nas ostalo je ne bitno..Cestitke.. ;)

ja sam happy jos kad sam vidio kad dadose goo odose boasu dole da slave,,lijjepo je vidjeti i kad nas nece da smo jedan uz drugog ..nego samo sad u januaru dovesti hamsika ili modrica .odbradbrenog jednog dobrog kao sto je onaj supak CAHILL i i hulka i dobro je sve :))

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.