Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Hulk (Brazil, 1986)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 92,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• Autor
[quote name='Hojs' timestamp='1326441483' post='16769']
U slučaju dolaska, on bi Sturridge-a istisnuo iz sastava?
[/quote]

Ne bi, onda bi počeli igrati u formaciji 4-2-3-1.

_____Sturridge_____Mata_____Hulk_____

______________ Torres_______________
[quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1326443527' post='16773']

Ne bi, onda bi počeli igrati u formaciji 4-2-3-1.

_____Sturridge_____Mata_____Hulk_____

______________ Torres_______________
[/quote]
Izgleda odlično, ali zar nije on desno krilo?
I ptica na grani zna da je on ubojitiji na desnom krilu, a stavljajuci ga na lijevu ne bi dobili mnogo, ne moze se dobro namjestiti na svoju topovsku ljevicu i ulaziti sa strane da suta kao sto to radi kad je na desnom krilu...
Al zato ima prejeben centaršut, tako da nebi bilo problema s njegovom igrom na lijevoj strani. On i sad, zna često tokom tekme igrati lijevo.
Dalo bi se to kombinirati. Svejedno, sad u Januaru nam neće sigurno doći.
[quote name='how yes no' timestamp='1326453873' post='16786']
Al zato ima prejeben centaršut, tako da nebi bilo problema s njegovom igrom na lijevoj strani. On i sad, zna često tokom tekme igrati lijevo.
Dalo bi se to kombinirati. Svejedno, sad u Januaru nam [b]neće sigurno doći.[/b]
[b][/quote][/b]
šteta
[b] [size=4]Barcelona join Chelsea in race for Porto's Hulk [/size][/b]

http://www.goal.com/en-gb/news/3277/la-liga/2012/01/15/2848019/barcelona-join-chelsea-in-race-for-portos-hulk-report
Novinarske gluposti, ali da nesto ipak i kazem. :P I da ga dovedu, onda mjesto u timu gubi Sanchez ako se ne varam... A Sanchez je za mene idealan igrac, ja jos ne mogu da vjerujem da ga nismo ni pokusali dovesti...
[quote name='Adis988' timestamp='1326675051' post='17588']
Novinarske gluposti, ali da nesto ipak i kazem. :P I da ga dovedu, onda mjesto u timu gubi Sanchez ako se ne varam... A Sanchez je za mene idealan igrac, ja jos ne mogu da vjerujem da ga nismo ni pokusali dovesti...
[/quote]
Bolji i Hazard i Hulk od njega ;)
Nisam ja nista rekao ko je bolji a ko ne, i ako su bolji sigurno su to nijanse, puno sigurno nisu, ali ne bih o tome da raspravljam, jer su za mene sva trojica predobri igraci...
Samo sto bi za Hulka morao dati duplo vise para da ga dovedes... a Sanchez ako uzmemo u obzir za kakve pare se kupuju takvi igraci onda mogu reci da je bio jeftin,.. A Hazarda ja gotivim, njega bi volio vidjeti u Chelseau..
Hazard ako dodje nece igrat, kao ni Lukaku ni Josh (on nije dos'o al je predobar), tako bi i Hazard otisao u Boltom il gdje drugo na posudbu i cao amore..A ako Hulk dodje bice mjesta z anjeg, tako sam za Hulka, definitivno..;)
[quote name='Semir' timestamp='1326735358' post='17736']Hazard ako dodje nece igrat, kao ni Lukaku ni Josh (on nije dos'o al je predobar), tako bi i Hazard otisao u Boltom il gdje drugo na posudbu i cao amore..A ako Hulk dodje bice mjesta z anjeg, tako sam za Hulka, definitivno..;)[/quote]
Staaaa ? Hazard je skoro razvijen igrac, i vec je predobar, sto bi isao na posudbu :o

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.