Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Hulk (Brazil, 1986)

Istaknuti odgovori

[quote name='mata10' timestamp='1326735631' post='17738']
Ma Hazard kad bi dosao ne samo da bi igrao nego bi vjerovatno bio glavni igrac..
[/quote]

tako je...Hazard je po meni već sad svjetski igrač, a gle kako je mlad, može biti samo bolji
nema šanse da bi bio na klupi
  • Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 92,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Semir' timestamp='1326735358' post='17736']Hazard ako dodje nece igrat, kao ni Lukaku ni Josh (on nije dos'o al je predobar), tako bi i Hazard otisao u Boltom il gdje drugo na posudbu i cao amore..A ako Hulk dodje bice mjesta z anjeg, tako sam za Hulka, definitivno..;)[/quote]Kakva posudba. Covjek bi za 2 utakmice zacementirao sebi mjesto u prvi 11 nesto kao sto je uradio Mata !
Tjesite se, politika naseg kluba je jedno a ono sto mi zelimo je drugo, po meni nije potreban nijedan novi napadac pa to bio il Hazard il Hulk il bilo ko drugi, jer mi imamo svoje pogone i jedne od najtalentiranijih mladih igraca, pogledajte koju tekmu rezevi i tima do 18 godina pa cete vidjet.Al nasa uprava dovede nekog mladog igraca tipa Romeu Oriol, dogovori se s Barcom da ga moze otkupit za godinu,dvije, i onda Romeu bude jedan od glavnih startera, i igra vise od nekih mnogo boljih igrace koje imamo na toj poziciji a nas su izvor. I kad na klupi budu ti talentovani mladici nas Boas u 70 minuti vrsi prvu izmjenu i to ubacuje Maloudu ili jos starijeg igraca,i on debil neki suta sa pola stadiona, a ti mladici kao cekaju priliku, daj ba..Nek oni koriste nase igrace, ravnomjerno rasporede minutazu, prodaju nepotrebne degene, i lagano napredujemo i pravimo ekipu za narednih nekoliko sezona..a ne dovest igraca i odmah ga na posudbu..
[quote name='Semir' timestamp='1326744713' post='17830']
Tjesite se, politika naseg kluba je jedno a ono sto mi zelimo je drugo, po meni nije potreban nijedan novi napadac pa to bio il Hazard il Hulk il bilo ko drugi, jer mi imamo svoje pogone i jedne od najtalentiranijih mladih igraca, pogledajte koju tekmu rezevi i tima do 18 godina pa cete vidjet.Al nasa uprava dovede nekog mladog igraca tipa Romeu Oriol, dogovori se s Barcom da ga moze otkupit za godinu,dvije, i onda Romeu bude jedan od glavnih startera, i igra vise od nekih mnogo boljih igrace koje imamo na toj poziciji a nas su izvor. I kad na klupi budu ti talentovani mladici nas Boas u 70 minuti vrsi prvu izmjenu i to ubacuje Maloudu ili jos starijeg igraca,i on debil neki suta sa pola stadiona, a ti mladici kao cekaju priliku, daj ba..Nek oni koriste nase igrace, ravnomjerno rasporede minutazu, prodaju nepotrebne degene, i lagano napredujemo i pravimo ekipu za narednih nekoliko sezona..a ne dovest igraca i odmah ga na posudbu..
[/quote]
cudim se kako mata nije otisa na posudbu. :P :P :P
[quote name='Semir' timestamp='1326735358' post='17736']
Hazard ako dodje nece igrat, kao ni Lukaku ni Josh (on nije dos'o al je predobar), tako bi i Hazard otisao u Boltom il gdje drugo na posudbu i cao amore..A ako Hulk dodje bice mjesta z anjeg, tako sam za Hulka, definitivno.. ;)
[/quote]
Sigurno bi dali za njega 30-35 mil i poslali ga na posudbu :S
[quote name='Elao' timestamp='1326755197' post='17924']
Sigurno bi dali za njega 30-35 mil i poslali ga na posudbu :S
[/quote]
Upravo to..
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1326754157' post='17916']
cudim se kako mata nije otisa na posudbu. :P :P :P
[/quote]

Mata ima 24 godine, a Hazard 20, pa ti prije neg sto citiras sta prvo vidi sta citiras i sta komentarises..
[quote name='Semir' timestamp='1326801523' post='17955']

Mata ima 24 godine, a Hazard 20, pa ti prije neg sto citiras sta prvo vidi sta citiras i sta komentarises..
[/quote]
Ajde da je slagao jednog za godine al oba :(

Mata ima 23, a Harard 21 ! !
[quote name='sisa01' timestamp='1326812764' post='18048']
Ajde da je slagao jednog za godine al oba :(

Mata ima 23, a Harard 21 ! !
[/quote]

Aja velike i razlike, imao i Sturridge je uso u prvi i bio sandardan od ove sezone dakle sa 23..Nasi se boje stavit mladog igraca u vatru..
Meni je stvarno glupo raspravljat o tome da li bi igrao Hazard kad bi dosao :S naravno da bi igrao.. covjek leti po terenu izjebe svaku odbranu da ne znaju za sebe..
semir istina je da nam najbolji mladi igrači ne dobivaju prilike, ali što se tiče hazarda stvarno pretjeruješ

hazard je sa svojom 21 godinom jedan od 10 najboljih AM na svijetu, bar je tako u mojim očima...

jednostavno nema šanse da nebi bio u prvom timu kada bi došao kod nas
[quote name='Semir' timestamp='1326814162' post='18062']

Aja velike i razlike, imao i Sturridge je uso u prvi i bio sandardan od ove sezone dakle sa 23..Nasi se boje stavit mladog igraca u vatru..
[/quote]
Semire de ocati prvo malo se informici pa onda pocni pricati o godinama, Sturridge je sada 22 godine. Rodjendan mu je 01.09 sto znaci da je on u Augustu imao 21 godinu ! [quote name='chelseathebest' timestamp='1326817611' post='18107']
semir istina je da nam najbolji mladi igrači ne dobivaju prilike, ali što se tiče hazarda stvarno pretjeruješ

hazard je sa svojom 21 godinom jedan od 10 najboljih AM na svijetu, bar je tako u mojim očima...

jednostavno nema šanse da nebi bio u prvom timu kada bi došao kod nas
[/quote]
Da i za mene je Hazard jedan od najbolji i najtalentovani igraja na poziciji AMF, i glupo je pricati o tome dali bi igrao !
Dosta mi je vas i vašeg Hazarda, svaka hebena rasprava na forumu mora poć u smjeru Hazarda, koji usput, nije ni do koljena Hulku, stvarno ste previše izspamali, još jedan offtopic o Hazardu ovdje i puknut ću warn nekome, temu za Hazarda imate samo 3 i po milimetra ispod ove.
Dobar je Hulk, ali mislim da ga ne bi trebali dovoditi. Zato što imamo u napadu puno opcija, samo naša retardirana uprava (!!!) ništa ne gleda. Lalkovič ? Kakuta ? Lukaku ? eto tri špica za formaciju 4-3-3 + Staridž i Mata, eto budućnosti
Hamsik ? Modrić ? a šta kažete na McEachrana ili Clifforda, Piazona... ?
Cahill je dobro pojačanje, ali ipak Bruma, Kalas... sve su to momci oko 20 godina, ja mislim da u toj dobi moraju igrati u prvom timu.
[b]Tako da mislim da nam niko više nije potreban, ni Hulk ni Hazard (iako sam ja bio za ovog drugog, ali više ne) zato što imamo punu akademiju prejakih igrača na svim pozicijama.[/b]
Ne vjerujem da neko normalan moze reci da nama nije potreban Hazard.... Ne vjerujem! Da prostite, svi koji mislite tako, debelo niste u pravu!
I ne znam sta ste se nalozili toliko na nasu akademiju, pa Barcelona koja ima najbolju skolu, opet kupi 2 provjerena igraca koja mogu sigurno doprinijeti igri ekipe, a ovdje neki govore kako nama ne treba Hazard ili Hulk... Kakav lapsus!
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1326824519' post='18151']
Dosta mi je vas i vašeg Hazarda, svaka hebena rasprava na forumu mora poć u smjeru Hazarda, koji usput, nije ni do koljena Hulku, stvarno ste previše izspamali, još jedan offtopic o Hazardu ovdje i puknut ću warn nekome, temu za Hazarda imate samo 3 i po milimetra ispod ove.
[/quote]

neko je ljut :P
[quote name='Kalouda' timestamp='1326825762' post='18159']
sve su to momci oko 20 godina, ja mislim da u toj dobi [u]moraju igrati u prvom timu[/u].
[b]Tako da mislim da nam niko više nije potreban, ni Hulk ni Hazard (iako sam ja bio za ovog drugog, ali više ne) zato što imamo punu akademiju prejakih igrača na svim pozicijama.[/b]
[/quote]

Moraju??? Pa nisu oni Messi ni Ronaldo da igraju u prvom timu sa dvadeset godina.. Nama treba iskustvo a ne talenat..
Twelfth Man ti je dobro rekao i ja se slazem s njim, Barca koja ima takvu skolu i talente svake godine kupi jednog ili dva provjerena igraca, zato i jesu uvijek u vrhu...a ti bi se oslonio na talenat...
Koji to Barcin mladi igrac igra u prvoj postavi a da mu je dvadeset.. i Thiago Alcantara dobija sanse sa klupe...
Talentovan je ali mu treba jos vremena da dosegne taj stepen da igra u prvom timu...
Tako ti je isto i kod nas, a i nece svi igraci dobiti sansu niti ce svi postati tako dobri za Chelsea..

Tako da je moje misljenje da bi nas Hulk itekako pojacao, smijesno mi je cuti da nam ne treba takav igrac...
[quote name='Adis988' timestamp='1326828878' post='18196']

Moraju??? Pa nisu oni Messi ni Ronaldo da igraju u prvom timu sa dvadeset godina.. Nama treba iskustvo a ne talenat..
Twelfth Man ti je dobro rekao i ja se slazem s njim, Barca koja ima takvu skolu i talente svake godine kupi jednog ili dva provjerena igraca, zato i jesu uvijek u vrhu...a ti bi se oslonio na talenat...
Koji to Barcin mladi igrac igra u prvoj postavi a da mu je dvadeset.. i Thiago Alcantara dobija sanse sa klupe...
Talentovan je ali mu treba jos vremena da dosegne taj stepen da igra u prvom timu...
Tako ti je isto i kod nas, a i nece svi igraci dobiti sansu niti ce svi postati tako dobri za Chelsea..

Tako da je moje misljenje da bi nas Hulk itekako pojacao, smijesno mi je cuti da nam ne treba takav igrac...
[/quote]

Loša ti je teorija, pa nebi ni Messi ni Ronaldo postali igrači da su sjedali na klupi do 22-e
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1326829641' post='18207']

Loša ti je teorija, pa nebi ni Messi ni Ronaldo postali igrači da su sjedali na klupi do 22-e
[/quote]

hahahahaha to su momak vanserijski talenti gdje ces Messija porediti... i Ronaldo i Messi su svoje karijere gradili postepeno grijajuci klupe i bili zamjena starijim igracima.. Tako da samo budala moze ubaciti 20togodinjake u prvi tim bez ikakovog iskustva.. Prvo se oni moraju jos najesti pure(kako se to kod nas kaze) i dobijati utakmice na kapaljku i zasluziti pa tek onda da se nesto od njih ocekuje.... A ti svi nabrojani talenti i nece zaigrati za Chelsea jer neki i nece postati vrhunski igraci...
AVB radi svoj posao kako treba i on bolje od nas zna koliko i koji igrac je spreman i sta se moze od njih ocekivati..
[quote name='Adis988' timestamp='1326828878' post='18196']

[/quote]

Nisam ja mislio da oni baš moraju igrati, pogrešno sam se izrazio. Trebali bi već u toj dobi da igraju i kolega dubrovčanin je dobro rekao ovo za Mesija i Ronalda. Pa pogledaj za Lukakua su dali 18 miliona čini mi se a ni ne ulazi, Kakutu ganjali po sudovima nekim, zamalo dobili 2 godine kazne za transfere i ništa, Piazonon ajde ima vremena, Mekehran najveći engleski talenat ne može dobit 10 minuta...
Ne kažem ja da nam dvadesetogodišnjaci moraju biti glavni igrači nego da trebaju dobijati više šanse i ja lično smatram da tu ima potencijala. Jbg svako ima svoje mišljenje! :)
A i talenti su nam veliki stavrno. Svaki 5. zaigra na posudbi. Ostali klupenzi.
Onda ovi koji nisu na posudbi, rezervi i youth, gube od svakakvih protivnika, vjerovatno zbog toga što su veliki talenti.

Od svih njih 3- 4 bi mogli biti uz prvu ekipu (Lukaku, Josh, Bertrand i Hutchinson ako je spreman). Ostali nisu na tom nivou.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.