Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Nicolas Anelka (2008-2012, 125 nastupa)

Istaknuti odgovori

[b]prenosim u potpunosti vest sa sajta sportske.net[/b]

Karijeru Nikolasa Anelke od samog starta prate skandali. Oko njega je uvek bilo problema i retko se dešavalo da sastavi polusezonu a da se o njemu ne piše na stranama koje nisu čisto fudbalske.

Ni u Kini nije drugačije. [b]Anelka je već uspeo da dođe u sukob sa domaćinima[/b], a kako će se isti završiti, saznaćemo uskoro.

Ovog puta, Anelka je odbio da ispoštuje kinesku tradiciju i da se pokloni navijačima nakon što je njegov Šangaj poražen od tima sa dna tabele.

[b]Naime, Šangaj je izgubio sa 1:0, a deo tradicije u Kini je da se igrači poklone svojim navijačima koji su došli da ih gledaju.[/b] Anelka međutim to nije ispoštovao već je, iako kapiten tima, otišao pravo u svlačionicu.

Da situacija bude gora, Anelka je nakon toga imao sukob sa jednim navijačem u hotelu. Navijač Šangaja mu je poručio da ne poštuje navijače, da ne igra dobro i da je skupo plaćen te da mora da pruži mnogo više od onog što pruža na terenu.

Nakon što je navijač doviknuo "[i]Zašto se nisi poklonio navijačima?[/i]", Anelka ga je pozvao da priđe i da mu kaže u lice šta ima.

"[i]Danas sam odsustvovao sa posla, platio avionsku kartu i hotel da bih vas bodrio, a šta si ti uradio?[/i]" - rekao mu je navijač nakon što mu je prišao.

"[i]Šta hoćeš od mene? Pričaj sa nekim domaćim igračem.[/i]" - odbrusio mu je Anelka.

"[i]Zato što si ti kapiten i ti si odgovoran za to. Ukoliko nas ne poštuješ, nećemo ni mi poštovati tebe[/i]" - rekao je navijač, na šta je Anelka odgovorio sa "[i]Ne zanima me[/i]".

Hoće li mu takvo ponašanje proći u Kini?
  • Odgovori 247
  • Pregledi 23,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='chibabachi' timestamp='1341417487' post='62770']
Hoće li mu takvo ponašanje proći u Kini?
[/quote]
ja mislim da mu dole svi mogu duvati ki*u :D
Možda su ovo mediji i uveličali malo, ali zasigurno mu se nije pametno zamijeriti navijačima. Masa je sposobna otjerati i članove uprave, trenere, pa i igrače. Ako ga uzmu na zub, teško da će moći izdržati taj pritisak i da će klub biti sposoban oglušivati se na glas tribina duže vrijeme. Opet kažem, možda je ovo jedinstven slučaj i možda od te svađe na relaciji Anelka - navijači nema ništa.
  • 2 sedmice kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...
[url="http://www.klix.ba/sport/nogomet/anelka-kad-navrsis-30-u-chelseaju-si-prestar/121014073"]http://www.klix.ba/sport/nogomet/anelka-kad-navrsis-30-u-chelseaju-si-prestar/121014073[/url]

U jeku rasprave o tom predmetu, oglasio se i Nico. Zanimljivo viđenje situacije s obzirom da CFC dugi niz godina u kadru ima dosta igrača koji su prešli tridesetu.
  • 4 sedmice kasnije...
[img]http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/417017_507231099317111_1075706084_n.jpg[/img]

B-)
Ako je išta ostalo od onog starog Nica, prihvatio bih ga samo tako. Nema boljeg privremenog rješenja, čak mislim da bi nam sjeo s ovim timom više nego Didi.
A i da se oprostimo kako dolikuje.
  • 2 sedmice kasnije...
kakva manga, a zadnji gol u fazonu "ma daj pa idem zabit još taj jedan za zlatnu kopačku kad već onaj krelac ne igra"

like a boss B-) i nikada neću prežaliti onakav njegov odlazak, nit oproštajne tekme nit lijepog ispraćaja nego treniraj sa alexom i klincima :(

http://www.youtube.com/watch?v=YO8-fBKQ8Eg
[quote name='drogba 11' timestamp='1354282397' post='92085']
kakva manga, a zadnji gol u fazonu "ma daj pa idem zabit još taj jedan za zlatnu kopačku kad već onaj krelac ne igra"

like a boss B-) i nikada neću prežaliti onakav njegov odlazak, nit oproštajne tekme nit lijepog ispraćaja nego treniraj sa alexom i klincima :(
[/quote]

kolko mi je drag igrač on...
tek kad ode, shvatiš kolko je značio
  • 4 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.