Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Nicolas Anelka (2008-2012, 125 nastupa)

Istaknuti odgovori

• 2 sedmice kasnije...
  • Odgovori 247
  • Pregledi 23,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nema jaceg igraca, sto ga vise ovdje na forumu pljuju to on bolje igra ^_^

Zato pljuvaÄi navalite :D

• 3 sedmice kasnije...

moj profesor iz historije mi je priÄao da je on imao prijatelja koji je u mladim danima Äuvao Anelku na jednoj utakmicu. Bio je nevjerovatan talenat i u 19 godini Anelka je izjavio da se zasitio fudbala. Baš kao što je @ chelsea4ever rekao on izgledao kao neko koga boli briga za sve, ni u jednom klubu se nije previše trošio.

Ipak, dosta je dao za Chelsea i trebamo mu biti zahvalni na tome.

• 1 mjesec kasnije...

Zbogom prijatelju, falit ćeš nam. Puno nam je pomogao u osvajanju duple krune i uvijek nam bio na raspolaganju. Drago mi je što je Chelsea jedini tim gdje se on stvarno osjećao kao kod kuće. Sretno kud god otišao

Kad je bilo tesko, kad nikom nije islo, Anelka je davao golove, i vukao klub. Svaki pravi navijac Plavog kluba, moze samo da mu bude zahvalan na svemu sto je dao, a dao je sve sto je mogao i umeo. Nazalost, vremena su takva, da se klub mora polako oprastati od svojih uzdanica, iz ranijih sezona. Igranje fudbala na visokom nivou, zahteva vrhunske fudbalere, zeljne igre.

Sve najbolje u nastavku karijere Nico, da Bog da svake nedelje po triput zavlacio Kinezima !!! Zasluzio si.

Ode nasa smirena faca. :)

Veliki majstor, puno toga nam je dao. Sve najbolje majstore i da trpas Kineze.

" From all the Football clubs I've joined in my whole career,Chelsea is the greatest one. Well, you can call Chelsea a Football club but first you should call it an amazing family." - Nico Anelka

" From all the Football clubs I've joined in my whole career,Chelsea is the greatest one. Well, you can call Chelsea a Football club but first you should call it an amazing family." - Nico Anelka

RESPECT ! ;)

Anelka pravi madafaka....

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.