20. februar 2015.11 god. comment_204235 Jel ziv Anelka? Wikipedija kaze da igra u Indoneziji. Imao je bas impresivnu karijeru. Prijavi
20. februar 2015.11 god. comment_204237 Jel ziv Anelka? Wikipedija kaze da igra u Indoneziji. Imao je bas impresivnu karijeru. jeste ,skoro je dao izjavu da Pogba treba da iskulira Junajted i predje u Čelzi...il Real =(( Prijavi
20. februar 2015.11 god. comment_204246 Dragi pidy, covjek koji vjeruje wikipediji :D i jos cak i tu pise hoax u zagradi :D Prijavi
3. juli 2015.11 god. comment_222882 Former France and Chelsea striker Nicolas Anelka will return to Mumbai City FC as the team's marquee player-manager for the second season of the Indian Super League (ISL), the club announced on Friday. "I would like to say thank you to the Mumbai City FC staff for giving me the opportunity to coach the club," Anelka said in a statement. "We are all very excited to start this new season. I'm personally very eager to take on this new role for the club and put a strong competitive team on the pitch." Prijavi
21. juli 2015.11 god. comment_225650 Nekadašnji reprezentativac Francuske Nikolas Anelka u karijeri je promenio mnogo klubova, video je sve i svašta, sigurno nešto i naučio... Poslednja stanica u karijeri bio mu je indijski Mumbai, a deo zarađenog novca investirao je u kupovinu jednog belgijskog četvrtoligaša. Ovo i nije neka vest, ali prvi Anelkin potez je mnogo interesantniji, s obzirom na to da je sebe imenovao za trenera kluba At. Tridesetšestogodišnji Francuz je karijeru počeo u PSŽ, a igrao je u Arsenalu, Real Madridu, Liverpulu, Mančester Sitiju, Čelsiju, Juventusu, Fenerbahčeu, Boltonu, Šangaju, VBA i već pomenutom Mumbaiju. Prijavi
7. august 2020.6 god. comment_299139 https://twitter.com/goal/status/1291543329990033409?s=19 Nije ni Real za svakoga, teško je sa svim tim napuhanim egoima ako nisi i sam takav Prijavi
7. august 2020.6 god. comment_299146 Sto im nije jebo mater? Cuj my spot, nisu Sheldon iz big bang theory. Prijavi
7. august 2020.6 god. comment_299157 https://twitter.com/goal/status/1291543329990033409?s=19 Nije ni Real za svakoga, teško je sa svim tim napuhanim egoima ako nisi i sam takav Desilo mi se nešto slično u životu. Još nisam napunio ni 17, prvi trening sa seniorskom ekipom (košarka). Trojica su me tako "otjerala" i pričala o hijerarhiji. Razumijem ga. Inače Anelka legenda, ne znam je li iko promijenio klubova kao on. Nije mijenjao samo pozicije u svlačionici. Prijavi
7. august 2020.6 god. comment_299166 Ma Real je jednostavno skupina egoisticnih placenika. Po meni klub bez ikakve duse i bilo cega lijepoga u sebi, navijači isto tako razmazeni smećari. Cim nema pojacanja jakih odma plaču, svake sezone bi 3-4 lojacanja koja su bila najblolji te sezone. Hej, oni nasli zvizdati Ronaldu, alo ljudi, pa da njega nije bilo imali bi 0 trofeja u zadnjih 10 godina i u ligi i u kupovima. Sjecam se da ih je prije Ronalda Lion guzio, nisu mogli 16inu finala LŠ da prođu. Najbolje se sve to vidi na načine kako su otjerali i tretirali legende kao što je Raul. Smećarski klub Prijavi
7. august 2020.6 god. comment_299171 Valja pogledati taj Netflixov dokumentarac o Nicu Anelki. Nisam uopste znao da se onoliko sjebao radi penala u Moskvi dok nisam vidio isjecak iz filma. Djelovao mi je uvijek na terenu kao da ne prima toliko srcu stvari vezane za fudbal. Prijavi
7. august 2020.6 god. comment_299172 Anleka je siptar Jedini koji kad slavi pokaze rukama orla a niko ga ne prozove Prijavi
10. august 2020.6 god. comment_299481 Nicolas Anelka on final in Moscow: "The fact that I missed that penalty made me feel like a traitor. I came in mid-season, and missing that penalty killed me. It killed my career at Chelsea, too. Even if after that, I did some good things. I can't get over it. I still can't." Baš ga je uzdrmao taj promašeni penal. Prijavi
10. august 2020.6 god. comment_299538 plako ko kisna godina tad, iduce jutro nisam htio u skolu da odem, pravio se bolestan, al ćaća nije padao na te fore nazalost. kad smo osvojili ono u minhenu meni se vracale slike iz moskve, nikad nisam ni dan danas prezalio to finale. kad bih mogao, mjenjao bih ono iz minhena za moskovsko finale. kakva je tad ekipa... Prijavi
10. august 2020.6 god. comment_299548 To finale i ona kradja protiv katalonskih govana, samo te dvije utakmice ds su zavrsene u nasu korist Prijavi
14. mart 2021.5 god. comment_311398 Sretan rodjendan jednom od vjernijih i odanih igraca, najboljem strijelcu Premiershipa 2008-09 (ispred Ronalda) gospodinu u kopackama, hladnokrvnom Nicolasu Anelki. Prijavi
14. mart 2021.5 god. comment_311400 Mart je mjesec Chelseaja. Rođeni Drogba, Kante, Anelka, Mendy, Rudiger, Popivoda, Werner, Ziyech, Hasselbaink itd. Prijavi
14. mart 2021.5 god. comment_311404 Zaboravio si mene :D Izvinjavam se, kao i ostalim forumašima rođenim u martu. Prijavi
14. mart 2021.5 god. comment_311405 Mnogo podcijenjen igrac kod nas. Nervirao me sa onom nonsalancijom kod penala, ali je bio strasna klasa od napadaca i kad mu se igralo bio je nezaustavljiv na terenu. Sada se vidi po mnogim igracima koji poslije dolaze to na kakvom su nivou svaku utakmicu igrali Didier i Nico. Prijavi
14. mart 2021.5 god. comment_311408 Didier i Anelka su bili strasan tandem, nije ni cudo sto smo u to doba bili prejaki prema naprijed, rekorde obarali i itd. Sretan rodjendan, Nico. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.