Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 19 - Aston Villa (H) 31.12.2011, 16:00h

Istaknuti odgovori

Bojim se da je jedino riješenje otpustiti Boasa, inaće riskirati još jednu sezonu bez trofeja a možda i najgoru od dolaska AbramoviÄa i onda je pitanje da li će se što promijeniti jer Boas ne samo što nezna već je i tvrdoglav koliko mi se Äini. ÄŒovjek je u svome svijetu i ne popušta.

Nažalost se ne sijeÄam kada je dobro odradija izmjene.

Da ga mogu pitati, samo bi ga pita zašto vadi Strurridgea svaki puta kada je on najveća opasnost za protivnike i ujedno naš najbolji igraÄ ove sezone??

• Odgovori 120
  • Pregledi 11,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ne mogu da shvatim zasto toliko muci neke igrace,ako on misli da su oni losi nije razlog da se tako odnosi prema njima.Najbolje bi bilo kad bi tokom januara to jest dok su igraci u africi proba 4-4-2 sa toresom i lukakuom u napadu :D

Reka sam prošli tjedan da će nas veliki strateg odvest ravno u propast... Abrame dovedi Äovika koji ima bar 10 godina iskustva na klupama jakih klubova koji svaku utakmicu igra na pobjedu, a ovaj nek ide peć zanat u rusiju ili nazad u portugal... EKIPA NIJE MOTIVIRANA ŠETAJU PO TERENU.......

vidjet cemo na kraju sezone rezultate, hocemo li imati kakve ili necemo

pa nek onda ljudi u klubu odluce sta je najbolje

Razlog vise da se veceras oduzmem... Pijem da te (Chelsea) zaboravim. :D

Ja da sam na mjestu Boasa, fino bih isao sa oklagijom na trening. I pozvao bih Romana da poprica s njima u 4 oka... Ovo vise nije humano. Ajd sto mi necemo uzeti titulu, to je bilo jasno jos prije, ali sada je upitno i to 4. mjesto... Pa necemo valjda kao zadnji luzeri igrati LE.

D

vidjet cemo na kraju sezone rezultate, hocemo li imati kakve ili necemo

pa nek onda ljudi u klubu odluce sta je najbolje

dobro zboriš ... Sad je gotova sezona i kasno je za velike promjene kako igraÄke tako i trenerske... Nama je jako sužen izbor igraÄa koje mislimo kupit jer totalna je glupost kupovat igraÄe za puste milione pa da igraju prevenstvo u kojem ni u najluÄ‘em ishodu nemozemo bit treći ,a ne nešto više.. Jer u lizi prvaka nitko od tih neće imat pravo nastupa..

Treba promeniti formaciju gurati lukakua da igra izbaciti ramires-a iz prve postave jer decko je jedino koristan za kontra napad e pa to moze igrati od 70 minuta a treba dovesti jednog pravog plejmejkera kao sto je w.snajder

Moje mišljenje je da je napravija previše rotacija u igri previše radi glupih nepotrbnih izmjena itd.. Kad si vidija da neki trener svaku jebenu utakmicu minja beka, minja zadnjeg veznog a treba mu rezultat...

Ma srecni praznici svima i moram ovo reci za svoju dusu jedan je MOURINHO

Zalosna igra, nemam snage ni da opisem kako su lose igrali, i oni zele da budu prvaci,,smjesno. Nadat se boljem, jedino smo to uvijek znali i znat cemo.ha ya.

Neći komentarisati tekmu, nemam šta. Samo ću reći, od sad svake sedmice pred tekmu Chelsea uplaćujem na opciju Chelsea prima gol. To je jedino sigurno, jbm im zene i cure svima, koji provode minute na terenu ove sezone :P

Barem sam okrenuo pare na klađenju uživo, kad sam vidio da Lampard ulazi stavih 20 kuna na Aston Villa daje sljedeći gol, koeficijent bio 6.00 :lol:

Jebeš navijaÄa koji se kladi protiv svog kluba! :)

Ako su Lampard i ekipica nesposobni, zašto ne zaraditi na tome? :) Ovako ako dobiju sretan sam ako izgube bar imam pare :D

ja se i dalje neslazem s tebom triba si obavjestit mene da i ja uložim

Fino oni meni sj*base docek NG,definitivno treba nesto mijenjat jer ovako ne ide vise.Ako kiksamo protiv Vukova ispadamo iz utrke za LP.

Ako su Lampard i ekipica nesposobni, zašto ne zaraditi na tome? :) Ovako ako dobiju sretan sam ako izgube bar imam pare :D

100% se slažem s tobom..

• Autor

Ja npr. nikada nisam igrao protiv Chelseaja, ali jesam dosta puta na Chelsea i obarao me. Pogotovo prošle godine. Sada Chelsea treba izbjegavati na kladari jer igraju previše promjenjivo. A što se tiÄe juÄerašnje utakmice no comment!

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.